Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (151. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü10 Mobil
5 sn
4.610
Cevap
200
Favori
200.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da hepsi jetten gelen mesajda 7 şubatta teslim edileceği yazıyor. Ben İstanbul dışında olduğum için iki üç günden ulaşacağını zannediyorum. Deneyimlerimi gelince paylaşırım. Uzun yıllar iphone kullandıktan sonra ilk samsung deneyimim olacak. Sizler de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

S25 plus için ben de şeffaf kılıf aldım ama yorumları görünce pişman oldum. Acaba gelince açmadan kılıfı geri göndersem mi diye içimden geçirdim. Telefonu gerçekten çiziyor mu acaba? Yoksa daha sonra bir kılıf daha alırım.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın hocam. Ayın 11 razıydım zaten, erken teslim almak hoş olacak 😊
    En son kullandığım Samsung ceb telefonu d720 idi . Tap s9 plus saymazsak uzun yıllardır Samsung kullanmadım. Onun için baya heyecan yaptım gelsin gerek olursa paylaşım yaparız hocam. Forumda Çok daha deneyimli kişiler var. Ben genelde okuyarak vakit harcıyorum 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 5 Şubat 2025; 18:31:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com
    Samsung Galaxy S25 Silikon Kılıf - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-silikon-kilif-siyah.html#odeme-secenekleri

Bu kılıf iyi mi sizce? Spigen sipariş verdim kargoya verilmediği için bekliyorum, S24 için almıştım çok toz topluyodu iade etmiştim. Bunun toz toplama durumu varmı bilmiyorum yoksa yarın gidip mağazadan alıp geçicem bi kılıf teslim edemediler ya.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Samsung firması kendi ismi altında bir kılıf satacak o da telefonu çizecek. Sanmıyorum bu kadar kötü olduğunu.

• S25 satın alırken hangi rengi tercih ettik. Oylama yapıyoruz. Bize sık sık siz hangi rengi tercih ettiniz, hangisini alayım, hangisini tavsiye edersiniz gibi sorular geliyor. Bu istatistik onlara da ışık tutar.

Bakalım sonuç ne çıkacak. Satın alan herkes bu linkten yanıtlasın lütfen. S25 Ultra başlığında yapıyorlar. Biz de yapalım dedik. Aşağıda kalıp yeni girenler görmeyebilir diye ara ara tekrar bu mesajı koyuyorum. Rahatsız olanlardan özür dilerim.

Anket linki aşağıda. Oylarda son durum da bu şekilde.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 19:14:10 >

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

11 şubat

Sizin aldığınız fusion sert mi?

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Kenarları silikon yumuşak, arka paneli sert. Ben çok beğendim. Telefonun lacivert kasa rengini çok güzel gösterdi. Parmak izi de tutmuyor.

İphone 15 ile çekildi. Ondan renkler ve resimler çok iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 19:29:17 >

Arka tarafının parmak izi yağ kir tutmaması çok iyi

• s25 plus eline ulaşan var mı

• En güzel kılıflar arkası sert plastik yanlari yumuşak olanlar. Magsafe olayından tam anlamıyla yararlanabilmek için KILIFIN mıknatıslı olması ve S25 e uygun olması gerekiyor. Piyasada satılan hiç bir kilif şu anda s25 in şarj mekanizması ile aynı eksende değil. Bugün kılıfçı tanıdık bir dükkanda 3 ayrı kılıf denedik bunu test etmek için.

• Eğer S25 veya S25+ ve hatta S25 Ultra da magsafe olayından tam anlamıyla faydalanmak istiyorsanız

1) Kılıfın kendisinin mıknatıs içermesi

2) Kılıftaki mıknatısların (hani şu meşhur beyaz yuvarlak) piyasadakilere oranla 2cm kadar altında konumlandırılmış olması gerekiyor.

Samsung bu sene telefonları Qİ2 destekli yaptı fakat iPhonelardaki gibi içine mıknatıs koymamış ve hatta ne hikmetse şarj alıcısını telefonun ortası yerine biraz daha aşağıya doğru konumlandırmış.

• speedy kullanıcısına yanıt
    Ringke Fusion tam da böyle işte magsafe dışında tabi.

Bu orjinal kılıf mı?

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Hayır Ringke Fusion bu. Orjinal kılıfı hiç açmadım kutusunda duruyor.

Ringke Fusion Case [Parmak İzi Tutmaz] Samsung Galaxy S25 ile Uyumlu, Matlaştırılmış Sert PC Çizilmeye Dayanıklı Darbeye Dayanıklı TPU Tampon Koruyucu Cep Telefonu Kılıfı - Mat Şeffaf
    www.amazon.de
    Ringke Fusion Case [Anti-Fingerabdruck] Kompatibel mit Samsung Galaxy S25 Hülle, Mattierte Hart-PC Kratzfest Stoßfeste TPU Bumper Schutz Handyhülle - Matte Clear
    https://www.amazon.de/dp/B0DQF37QSS?ref=cm_sw_r_apan_dp_DRNXGJY4FPHTCN2D0558&ref_=cm_sw_r_apan_dp_DRNXGJY4FPHTCN2D0558&social_share=cm_sw_r_apan_dp_DRNXGJY4FPHTCN2D0558&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 20:4:50 >

Linkini rica edebilir miyim?

• Mrb herkese s25 lerin emulasyon performansına bakan oldumu acaba ne durumda. Yuzu gibi emulasyon cihazlarında aldığınız degeler nasil merak ediyorum. Varmi bakabilecek yada bakan birisi bilgi verirse sevinirim. Duruma göre almayı düşünüyorum s24+ den geçeceğim malum s24+ samsung işlemcili olduğu için çok fazla ic açıcı performans vermiyor snapdragona göre.

• tatliyosun T kullanıcısına yanıt

yok daha neler. benim 23 ocak siparişinden hâlâ ses yok Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

S24 için olup s25 diye gönderilenlerden değil dimi hocam? Ona göre sipariş geçecem. Birebir uydu mu ve orjinal 550tlye aldığımız kılıfa göre nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 5 Şubat 2025; 20:37:17 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.