Emulasyon perfonmansi derken hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (152. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ringke bu sene "nasıl oldu da türkiye siparişleri arttı" diye çok şaşıracak
nedeni olduğumu yazayım da bi kayış filan hediye etsinler bari
-
Birebir uyumlu. S25 için yapılmış. Gayet güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kilis şehrine gönderim yapmıyor malesef.
Teşekkürler hocam, tavsiyenle aldım pişman olmadım. İyi ki almışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 20:38:33 >
Benimde 11 şubattı kargo bekliyora geçince 18 Şubat oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Kullanılmıştır diyor malesef :( Elinde lansman kodu olup kullanmayacak olan varsa paylaşabilir mi ? teşekkür ederim şimdiden.
-
Benim tercih ettiğim ve yolladığım resimlerde gördüğünüz Mat berrak olanı. Diğerlerini parlak olduğu ve magsafe sevmediğim için istemedim.
Mat yapısı ile iz leke olmuyor. Parlak olanlar böyle değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 20:57:29 >
Tr'de şehre göre teslim ediliyor sanırım. Çok saçma değil mi?
Daha önce de bunu yazanlar olmuştu. Birisinin adresim Konya diye göndermiyor dediğini hatırlıyorum.
@ssavtak hocam siz aşağıdaki mesajımda sorduğum sorunun cevabını biliyor musunuz? (Not: Karşı taraf kaydettiğimi bilsin, orasında değilim)
Telefon görüşmesinde konuşmayı metne dökmeyi göstermişlerdi bu özellik yok mu?
Ayrıca görüşme kaydının olduğunu söylemişti forumdaki bir arkadaş ama ben öyle bir şey göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 5 Şubat 2025; 21:1:50 > -
1700 tl Silikon kılıf mı olur hocam yazık günah. Almak gibi bir hata yapmayın derim.
Hocam bu ringke kılıf 822 tl ye geliyor birde amazon.de Türkiye yollamıyor ülke değiştirin uyarısı veriyor. Yinede sipariş geçilip sorunsuz gelir değil mi?
Ben S25 düz için aldım 1 hafta önce İzmir e geldi 5 günde teslim oldu. 745 TL ye aldım. Bana Türkiye ye gönderemiyorum şeklinde bir uyarı vermedi.
Siparişin detayına girince ürünün bilgilerinin yazdığı kısma imei numarası hangi aşamada ekleniyor. Bugün 2. Kez yaygara kopardım geçiştirdiniz beni imei numarası bile yazmıyor orada fatura bile kesilmedi daha ama diyorsunuz ki ürün hazır kargoyu bekliyor.. son aşamada imei numarası çıkar orada kargoya verilince dediler doğru mu ? Merak etmeyin yarın kargo alır dediler
Ya bu konuya ya da mobil fotoğraf paylaşımı konusuna fotoğraf ve videoları bekliyoruz. S25 kullanıcılarından.
-
yaşadığınız şehirle alakalıdır. istanbul ve izmir'e gönderim yapıyor. ankara'ya da yapıyordur büyük ihtimalle. diğer şehirlere yok galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X