Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (152. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 17 Misafir (8 Mobil) - 14 Masaüstü13 Mobil1 Android
5 sn
4.586
Cevap
201
Favori
199.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emulasyon perfonmansi derken hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

ringke bu sene "nasıl oldu da türkiye siparişleri arttı" diye çok şaşıracak Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

nedeni olduğumu yazayım da bi kayış filan hediye etsinler bari Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Birebir uyumlu. S25 için yapılmış. Gayet güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kilis şehrine gönderim yapmıyor malesef.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, tavsiyenle aldım pişman olmadım. İyi ki almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 20:38:33 >
  • khan143 kullanıcısına yanıt

Benimde 11 şubattı kargo bekliyora geçince 18 Şubat oldu

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

bekle ki kargo vana gelsin.

Bu kılıfın 3 çeşiti var hangisini öneriyorsunuz siz ? Hangisini alalım ?

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Kullanılmıştır diyor malesef :( Elinde lansman kodu olup kullanmayacak olan varsa paylaşabilir mi ? teşekkür ederim şimdiden.

• visualize kullanıcısına yanıt
    Benim tercih ettiğim ve yolladığım resimlerde gördüğünüz Mat berrak olanı. Diğerlerini parlak olduğu ve magsafe sevmediğim için istemedim.

Mat yapısı ile iz leke olmuyor. Parlak olanlar böyle değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 20:57:29 >
  • visualize kullanıcısına yanıt
    Tr'de şehre göre teslim ediliyor sanırım. Çok saçma değil mi?

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Daha önce de bunu yazanlar olmuştu. Birisinin adresim Konya diye göndermiyor dediğini hatırlıyorum.

• @ssavtak hocam siz aşağıdaki mesajımda sorduğum sorunun cevabını biliyor musunuz? (Not: Karşı taraf kaydettiğimi bilsin, orasında değilim)

Telefon görüşmesinde konuşmayı metne dökmeyi göstermişlerdi bu özellik yok mu?

Ayrıca görüşme kaydının olduğunu söylemişti forumdaki bir arkadaş ama ben öyle bir şey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 5 Şubat 2025; 21:1:50 >
  • aliseller A kullanıcısına yanıt
    1700 tl Silikon kılıf mı olur hocam yazık günah. Almak gibi bir hata yapmayın derim.

Hocam bu ringke kılıf 822 tl ye geliyor birde amazon.de Türkiye yollamıyor ülke değiştirin uyarısı veriyor. Yinede sipariş geçilip sorunsuz gelir değil mi?

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Ben S25 düz için aldım 1 hafta önce İzmir e geldi 5 günde teslim oldu. 745 TL ye aldım. Bana Türkiye ye gönderemiyorum şeklinde bir uyarı vermedi.

• Siparişin detayına girince ürünün bilgilerinin yazdığı kısma imei numarası hangi aşamada ekleniyor. Bugün 2. Kez yaygara kopardım geçiştirdiniz beni imei numarası bile yazmıyor orada fatura bile kesilmedi daha ama diyorsunuz ki ürün hazır kargoyu bekliyor.. son aşamada imei numarası çıkar orada kargoya verilince dediler doğru mu ? Merak etmeyin yarın kargo alır dediler

• Ya bu konuya ya da mobil fotoğraf paylaşımı konusuna fotoğraf ve videoları bekliyoruz. S25 kullanıcılarından.

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt
    Arama kaydı bende yok hocam.

Metin araması dediğiniz şey bu olabilir mi? Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 21:14:6 >
  • yaşadığınız şehirle alakalıdır. istanbul ve izmir'e gönderim yapıyor. ankara'ya da yapıyordur büyük ihtimalle. diğer şehirlere yok galiba.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.