Mıknatıs olmasının ne zararı var hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (230. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ödemeyle ilgili biraz sabırlı olun. Bence 3 gün normal bir süre. Benim perşembe öğlenleyin onaylandı ödeme ise salı sabah gelmişti.
-
Kullanmadığım bir özellik olduğu için tercih etmiyorum. Bunun yanı sıra, yaklaşık 2 gramlık bir ağırlık artışını da istemiyorum. Ancak asıl sebebim, Çok çok düşük bir ihtimal olsa bile mıknatısın oluşturduğu manyetik alanın cihaza olası etkileri. Sonuçta bu özelliğe ihtiyacım da yok.
-
Whatsapp son gelen güncellemeyi yapın mikrofonla ilgili problemi çözüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Benim de o ilgimi çekmişti ondan merak ettim. Dedim acaba olumsuz bir yönü mü var.
Bu samsungun kendi mağazasından mı almıştınız yoksa hepsiburadadan mı.
Hb müşteri hizmetlerine sorduğumda bilmiyoruz haber vericez diyip gecistiriyorlar. Rezalettttt
-
Elinde kullanmayacağı Lansman kodu veya kamu indirimi olan varsa özelden paylaşabilir mi lütfen? S25 almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
-
samsung shop üzerinden
-
Son fiyat teklifini onayladıktan sonra bir iş günü içerisinde paranız hesabınıza yatırılır diye taahhütleri var easycep in neden onlarda dursun param cebimde durması varken, 😊 söz veriyorlarsa duracaklar sözlerinde.
Öyle, haklısınız da bunun için bu kadar stres olup canınızı sıkmaya değmez. O yüzden söylüyorum.
-
Öğrenci indirimi devam ediyor mu? Mail için birisiyle anlaştık gibi. Kamu bulamadık bari öğrenci ile denemek istiyorum.
Öğrenci indirimini 2 gün açtılar sadece. Onun dışında S25 serisi için yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler.
Bu şekilde kestirme yaparsanız ayarlara girmeden kapatabilirsiniz.
Lansman kodu isteyen dm’den ulaşsın fake profiller foruma katkısı olmayanlara dönüş yapılmayacaktır.
Bu şekilde yapsan bile arka planda kapanmıyor hocam , sadece bağlantıyı kesiyor , hep açık hep aktif ve durmadan wifi ya da bluetuoth arıyor., bunu kapatmak için ayarlara girmeniz gerekiyor... Sanırım kullandığınız cihazla , aranız pek iyi değil :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 12 Şubat 2025; 17:10:1 > -
Sanırım kestirme kullanmayı bilmiyorsunuz attığım görselde wifi ve bluetooth ayarla şeklinde iki adet kestirme kısa yolu var onlara tıkladığınızda ayarlar kısmında da kapalı şekilde gözüküyor kestirmeyi kullanmadan direkt wifi ve bluetooth simgelerine dokunduğunuzda sizin dediğiniz gibi arka planda aktif kalıyor ve simgelerin altında bağlı değil uyarısı alıyorsunuz cihaza gayet hakimim ilk kez iphone veya samsung kullanmıyorum :)
Hayır 3 gün gerçekten çok uzun değil beklenir tabi. Ama burada iki konu can sıkıcı.
Birincisi 24 saat içinde havalenizi yapacağız diye taahhütte bulunup yapmamaları.
İkincisi de Pazartesi saat 10 da onay verdim hala yatan para yok. Ama arkadaş buraya bugün yazdı. Pazartesi telefonu yolladım dün teklif geldi onay verdim bu sabah param yattı diyor. İşte bu sorun.
Bu işleri sıra ile yapamıyorlarsa işler karışır tabi çarşıda😡😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bunun linkini atabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X