Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (228. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 42 Misafir (9 Mobil) - 41 Masaüstü16 Mobil1 Android
5 sn
4.645
Cevap
200
Favori
201.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatı yalan olan bir firma Samsung Türkiye

• Renk demişken tekrar linki ve son durumu koyayım. Lacivert kendinden emin farkı açarak yerini koruyor.

Yeni alanlar anketimizi doldursun lütfen.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar kredi kartıyla sipariş verip iptal edenlerin geri ödemesi tekrar direk kredi kartına mı geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Evet.

• bunlar ne biçim firma vallahi inanılmaz. müşteri temsilcisi en geç 28ine kadar gönderilecek şeklinde not düşülmüş talebinize diyor. dedim ki rengi değiştirsek hemen gelir mi cevap olarak tüm renklerde hemen kargo sağlanabilir diye bir not daha var ama sizin siparişinizde neden böyle bir not düşülmüş anlamadım diyor. bu operasyonu bana verseler daha iyi idare ederdim sanırım...

• rainhard kullanıcısına yanıt

Sipariş iptali yapın en iyisi hocam.

• Arkadaşlar bildirim panelinde bir simge vardı adını unuttum. Ona basınca smart tvye bağlanıyorduk. O simgeyi göremiyorum şuanda? Adı neydi ve nereden bulabilirim?

• Cumartesi verdiğim gece mavisi siparişi 24subat kargoda görünüyor benim zaman sorunum yok hatta çıkan kullanıcı deneyimlerini takip edeceğim hoşuma gitmezse iptal edicem. Hatta yeni daha uygun kampanya falan denk gelirse onu bile alırım iptal edip :)

• Sana inanmak istiyorum müşteri temsilcisi Ahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Dun aksam iptal ettim karta bekleyen iade seklinde yansidi ortalama 1 saat icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tycoon00 -- 12 Şubat 2025; 10:38:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmthntr

Arkadaşlar bildirim panelinde bir simge vardı adını unuttum. Ona basınca smart tvye bağlanıyorduk. O simgeyi göremiyorum şuanda? Adı neydi ve nereden bulabilirim?

Google tv diyorsunuz sanirim

• cellat87 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam telefon ekranını akıllı tvye yansıtmayı diyorum.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

Kamera uygulamasında Ayarlar kısmında Gelişmiş Video Seçeneklerinde bahsettiğiniz hususta yeni bir özellik geldi, deneyebilirsiniz. Farklı bir uygulamaya gerek kalmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 12 Şubat 2025; 10:52:20 >
  • Arkadaşlar satış onayından sonra paranın hesaba geçmesi ne kadar sürede gerçekleşiyor. Dün ögleden sonra yada bugün parası yatan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 12 Şubat 2025; 10:46:40 >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

Smart wiew

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bildirim çubuğunun en altına koymuşlar.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Hocam perşembe, cuma, cumartesi onaylananları dün yatırdılar. Benim ki pazartesi onaylandı hala gelen giden yok.

• Elinde kullanmayacağı Lansman kodu veya kamu indirimi olan varsa özelden paylaşabilir mi lütfen? S25 almayı düşünüyorum. Teşekkürler...

• S10 plus cihazımı değişim kampanyası kapsamında pazartesi öğleden sonra kargoya verdim.

Dün easycep firmasına ulaştı.

Cihazım 128 gb s10 plus, ekran durumu sağlam, kozmetik durumu çok iyi, diğer tüm fonksiyonlar çalışıyor şeklinde göndermiştim.

Ek takas desteği ile 9801 ₺ lik tutar için biraz önce tam ödeme şeklinde mesaj geldi. Onayladım.

Ücret yattığında tekrar bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 12 Şubat 2025; 11:4:21 >
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.