Hayatı yalan olan bir firma Samsung Türkiye |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (228. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Arkadaşlar kredi kartıyla sipariş verip iptal edenlerin geri ödemesi tekrar direk kredi kartına mı geliyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunlar ne biçim firma vallahi inanılmaz. müşteri temsilcisi en geç 28ine kadar gönderilecek şeklinde not düşülmüş talebinize diyor. dedim ki rengi değiştirsek hemen gelir mi cevap olarak tüm renklerde hemen kargo sağlanabilir diye bir not daha var ama sizin siparişinizde neden böyle bir not düşülmüş anlamadım diyor. bu operasyonu bana verseler daha iyi idare ederdim sanırım...
-
Sipariş iptali yapın en iyisi hocam.
-
Arkadaşlar bildirim panelinde bir simge vardı adını unuttum. Ona basınca smart tvye bağlanıyorduk. O simgeyi göremiyorum şuanda? Adı neydi ve nereden bulabilirim?
Cumartesi verdiğim gece mavisi siparişi 24subat kargoda görünüyor benim zaman sorunum yok hatta çıkan kullanıcı deneyimlerini takip edeceğim hoşuma gitmezse iptal edicem. Hatta yeni daha uygun kampanya falan denk gelirse onu bile alırım iptal edip :)
-
-
Dun aksam iptal ettim karta bekleyen iade seklinde yansidi ortalama 1 saat icinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tycoon00 -- 12 Şubat 2025; 10:38:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mhmthntr
Arkadaşlar bildirim panelinde bir simge vardı adını unuttum. Ona basınca smart tvye bağlanıyorduk. O simgeyi göremiyorum şuanda? Adı neydi ve nereden bulabilirim?Google tv diyorsunuz sanirim
-
Hayır hocam telefon ekranını akıllı tvye yansıtmayı diyorum.
Kamera uygulamasında Ayarlar kısmında Gelişmiş Video Seçeneklerinde bahsettiğiniz hususta yeni bir özellik geldi, deneyebilirsiniz. Farklı bir uygulamaya gerek kalmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 12 Şubat 2025; 10:52:20 > -
Arkadaşlar satış onayından sonra paranın hesaba geçmesi ne kadar sürede gerçekleşiyor. Dün ögleden sonra yada bugün parası yatan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 12 Şubat 2025; 10:46:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smart wiew
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Bildirim çubuğunun en altına koymuşlar.
Hocam perşembe, cuma, cumartesi onaylananları dün yatırdılar. Benim ki pazartesi onaylandı hala gelen giden yok.
Elinde kullanmayacağı Lansman kodu veya kamu indirimi olan varsa özelden paylaşabilir mi lütfen? S25 almayı düşünüyorum. Teşekkürler...
-
S10 plus cihazımı değişim kampanyası kapsamında pazartesi öğleden sonra kargoya verdim.
Dün easycep firmasına ulaştı.
Cihazım 128 gb s10 plus, ekran durumu sağlam, kozmetik durumu çok iyi, diğer tüm fonksiyonlar çalışıyor şeklinde göndermiştim.
Ek takas desteği ile 9801 ₺ lik tutar için biraz önce tam ödeme şeklinde mesaj geldi. Onayladım.
Ücret yattığında tekrar bilgi veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 12 Şubat 2025; 11:4:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X