< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (227. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
dns.adguard-dns.com
Ayarlar, Bağlantılar, Diğer bağlantı ayarları, özel dns kısmına yukarıda verdiğim linki yazarsanız sistem genelinde reklamları engellersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firefox tek geçerim ublock extension indirin reklamlarsan kurtulun kozmetik düzeltmeleri açık sayfalarda doğru görünüyor
Öyle görünüyor bende göremedim sağ alt köşe opsiyonunu
quote:
Orijinalden alıntı: anniesteHbden mint yeşili s25 sipariş ettirdim 3 şubatta hala hazırlanıyor diyor müşteri hizmetleri... yazık hediye aldıydım bu kadar bekleyeceğimi bilsem s24 alır geçerdim
Hb müşteri hizmetlerine ticket açtırdım. Bakalım beni daha kaç gün daha oyalayacaklar. Hala hiçbir bilgi veremiyorlar. Ellerinde cihaz var mı yok mu belli değil, ne zaman kargolarlar belli değil. Yazık. . Paramla rezil oldum.
-
Gece mavisi stokları düz S25 için bitmişti, bugün plus modeli için de bitmiş gözüküyor.
Anlaşılan bayağı bekleyeceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün siparişte bir gelişme olmazsa siparişi iptal edeceğimi söyledim, keyifleri bilir artık. Onlar peşimizden koşacağına biz sipariş peşinde koşuyoruz. Rezilsin Samsung Türkiye.
-
Arkadaşlar ankaradaki samsung bayilerinden güzel teklif yapan var mı? Özellikle internet fiyatının üzerinde teklif yapan bir yer varsa güzel olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinde kullanmayacağı Lansman kodu veya kamu indirimi olan varsa özelden paylaşabilir mi lütfen? S25 almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
-
S25 i 53 binden aldım 32 üstüne verdim. Hoparlör olarak yine bass yok. Ama kalitede fark var
Siparişini bekleyenlere kötü haber, ay başına kadar sipariş beklemeyin.
-
Gece mavisi aldıysan bu tarih geçerli evet diğerleri için değil diye biliyorum
Lacivert renk.
-
düz s25 miydi hocam sizinki?
-
İşler sarpa sarmış o zaman 😄
evet düz s25 lacivert renk
-
YUUUH. Bir çok insan ben de dahil lacivert aldık. 1 şubatta sipariş verdim 7'sinde Antalya'daydı, ama bana pazartesi teslim edildi. Çok ilginç bir durum ya senin
-
bugün bir gelişme olmazsa iptal edicem çok da umurumda bunların s25 i :D
-
hayır bir yetkilileri de yok. bu kadar rezalet bir iletişim olamaz.
-
Çok saçma bir durum. Stok sorunu hiç olmayan bir renk. Hatta dün 1 gün önce sipariş verdik yola çıktı diyen vardı. Tam bir muamma😱😱
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X