Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (231. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 46 Misafir (9 Mobil) - 44 Masaüstü16 Mobil1 Android
5 sn
4.645
Cevap
200
Favori
201.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S23 için bu modeli olan var mı acaba? Link alabilir miyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okudular galiba üstüne para geldi 🤣🤣 Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 12 Şubat 2025; 17:51:47 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Güle güle harcayın darısı bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Sağolun amin 🧿🙏

Hayırlı olsun hocam. Rezil samsung türkiyenin siparişi gelirse biz de bu adımlara geçebilsek.

• kral012 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnşallah hemen gönderilir sizinki de. Bugün Samsung çözüm merkezi aradı Easycep sıkıntım için. İnanın sizin yaşadığınız sıkıntıyı da aynen anlattım. Düzeltilsin bu konu utanç verici yaptığınız diye. İnşallah utanıp bir araştırır.

• pukiman kullanıcısına yanıt
    Burda samsungda olan rutinlere benzer otomasyon var. Wifi bagli olunca mobil veriyi kapat ya da tam tersi otomasyon yapilabiliyor ios ve android her iki tarafta da kullaniyorum benzer senaryolari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tycoon00 -- 12 Şubat 2025; 18:58:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Easycep e telefonu gönderirken herhangi bir bilgi notu veya değişim kampanyası bilgileri vs yazıp kutunun içine koydunuz mu yoksa sadece telefonu paketleyip o şekilde mi gönderiyoruz?

• realceday R kullanıcısına yanıt

Size özel kargo kodu ile gönderiyorsunuz. Güzelce paketlemeniz yeterli oluyor.

• evet arkadaşlar telefonu şimdi satın alıyorsunuz, kargonuz dünden çıkmış olacak :)

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda
  • s25 için ön sipariş kodu paylaşabilicek kimse var mı acaba ?

• realceday R kullanıcısına yanıt
    Orijinal kutunun içine sadece telefon ve faturayı koyup gönderdim herhangi bir problem çıkmadı

• Lasmam kodu girip hediyelerini yada birini almayanlar için yazmak istedim. Açtığım 3 kayıt sonrası bugün yine aradım ne zaman yollayacaksınız, gönderim için tarih verecektiniz. Aldığım cevap hafta içi kargoya verilecek diye not düşülmüş. Pek inanmasam da yinede bir gelişme var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 12 Şubat 2025; 19:36:41 >
    Hayırlı olsun hocam benim de aynı gün onaylanmıştı ama gelen giden yok demek darlamak gerekiyor. Bende yarın mesai saatleri içinde arayıp darlarım 😅

• khan143 kullanıcısına yanıt

https://www.amazon.de/dp/B0DQF48YLT?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_VTH33A2HPD0X03N5FZBN&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_VTH33A2HPD0X03N5FZBN&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_VTH33A2HPD0X03N5FZBN

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan.M

https://www.amazon.de/dp/B0DQF48YLT?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_VTH33A2HPD0X03N5FZBN&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_VTH33A2HPD0X03N5FZBN&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_VTH33A2HPD0X03N5FZBN

• tycoon00 kullanıcısına yanıt

Reis 2 cihazım var , İp15 max ve S24+ , dediğim gibi ayarlara girmediği sürece iphone da kapatma diye bir şey yok. Sadece bağlantıyı kesiyor , sen kapattığını sanıyorsun ama arka planda çalışmaya devam eder. Bu yüzden pil sömürüyor zaten insanlar farkında değil.

• Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt

Ben takası iptal ettim hocam. Çakallara yedirecek telefonum yok. Mis gibi s24'ümü tekrar kurdum (kabul etmeyince kargo ile yolluyor easycep). S25i de sahibindene koydum. İlgilenen olursa göz atabilir..ilan no: 1228719930 (yasak değildir insallah). Ama samsungla daha işim olmaz. Easycep gibi çakal firmalarla iş yapmaya devam etsinler :) cihaza asla lafım yok. 3 gün kullandim. Akıyor

• Harbyteam kullanıcısına yanıt

Size yaklaşık olarak 9.000 lira düşük vermişler sebebi ne.?

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt

Kozmetik kötü tek dedikleri bu. Ekranda sadece kılcal çizikler var. Kasada nokta hata yok. Durum bu :)

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.