< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kamu maili bulamadım :( lansman kodu da bulamadım galiba kısmet olmayacak bize herşeyde bir hayr vardır |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Linkte hata var sanırım açılmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 23:14:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Saçma sapan "kampanya" yapınca böyle oluyor. Ne demek maile göre işe göre ürün satmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung sitesine giriş yapabilen var mı? Site çökmüş ne üyelik alınabiliyor ne de giriş yapılabiliyor. |
Şimdi girdim sıkıntı yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Windows 10 chrome web tarayıcıdan giriş yapılamıyor ancak mobil uygulama sorunsuz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 5 Şubat 2025; 23:57:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben onu yaşadım Adam eliyle karalayıp 24ü 25 yapmış Ama ben korktuğum gibi sorun olmadı Uyum sorunu olmadı benim şeffaf kılıfta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ihtiyacı olmayan, indirim için bomboş kamu maili satan var mı? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Abi cihazin hayirli olsun. Rica etsem cihazin arkasinda dublin mi yaziyor vietnam mi bakabilir misin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |