< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (156. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Benimde kargo bugün geliyor s23 U dan 25 U ya geçiyorum. Deneyimi kısaca atarım buraya aradaki farkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikincielmobil.com
IMEI Numarası ile Cep Telefonu Kalitesini Nasıl Kontrol Ederim?https://www.ikincielmobil.com/blog/telefon-kalitesini-imei-yoluyla-ogrenme
Böyle bi sayfa gördüm bakabilirsiniz i.ei 7ve 8 rakama gore kalitesi belli oluyor yazıyor
Muhtemelen yarin teslim olur. Siz değişim için telefonu yolladınız mı o süreç nasil oluyor
dün kargo bilgisi gelmişti bugün dağıtıma çıktığıyla ilgili mesaj geldi. 1 şubatta sipariş vermiştim.
-
Safsatadan başka bir şey değil. Böyle ne idüğü belirsiz sitelerde yazan bilgiyi neden kesin doğruymuş gibi kabul ediyorsunuz bilmiyorum. Biraz araştırırsanız hatta günümüzde AI'ya sorsanız doğruyu öğrenebilirsiniz.
Alın size Claude AI cevabı. ChatGPT de benzer şeyi yazdı. İnternette gücenilir başka kaynaklar (İngilizce) yine öğrenebilirsiniz.
Tüm bunları geçtim. ABD veya Almanya'da üretilen Samsung, iPhone mu var? Bunu kendiniz akıl yürüterek de çürütebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 6 Şubat 2025; 10:48:5 >
-
Ben w6 classic saatimi yolladım. Telefonun teslim edildiği akşam 9da easycepten eposta geldi. Gelen epostadaki linke girip iban yazıp kaydettim. Kısa bir süre sonra da işlem onayı epostası geldi. Orda verilen kod ile dün yurt içi kargoya ücretsiz teslim ettim. Bugün teslim edilecek.
Sonrasında inceleyip fiyat bildiriliyormuş kısa mesaj ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
swiftkey tavsiye edebilirim.
-
Batarya Performansı beklıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara Hocam
-
Kafa karışıklığı olan arkadaslar rahatlar umarım, kutuda vietnam yazıyor neticede
sömürücülükte bizden uzman millet yoktur ..
memur indirimi ile kaç tane alma hakkı varsa almışlar 2-3 bin lira fark koyarak sarı sitede ilana vermişler ...dikkat edin dolandırıcılar ds orada olabilir,
yurtdışı cihazlar da var aman ha...3 ay sonra paranız çöp olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 6 Şubat 2025; 11:4:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazın ilk şarjından %35 kaldı. bana göre s24'ten daha iyi bir batarya performansı gibime geldi. inşallah yanılmam.
s24 de bazı canımı sıkan özellikleri vardı. mesela bildirim panelindeyken en alttaki navigasyon tuşu ile ana ekrana dönemiyordum illaki ortasından yukarıya kaydırmam gerekiyordu. one ui7 ile bu düzeltilmiş.
telefon bir tık daha iyi çekiyor gibime geldi.
s24'ün performansı gayet yeterliydi fakat s25 performans açısından s24 ten önde. bu da fark edilebilir bir fark olmuş.
s24 ün ana kamerasından yazı vs. çekince ya da taratınca kenarlarında lensten kaynaklı ovallikler ya da bulanıklık oluyordu s23 gibi. bu hatayı gidermişler gibime geldi. ana kameradan yazı vs. denemesi yaptım. ilk deneyimim olumlu.
s24 kılıfını s25 e taktım. sadece ekran ile kılıf arasındaki boşluk çok hafif artmış gibi. ekran çok çok az daha kılıfın altında kalıyor. bir de telefonun altında hoparlör çıkış deliği ile hoparlör tam uyumlu değil gibi. ortalı değil yani.
canımı sıkan sadece telefondaki bildirimlerin windows telefon uygulamasında görememek. dün tüm bildiklerimi denedim fakat beceremedim.
aklıma geldikçe karşılaştırmasını yaparım.
güncelleme: ben vietnam, rublin, yozgat falan dikkat etmem. telefon şu an gayet güzel ve tavsiye edilir kanaatindeyim.
güncellem 2: aklıma geldikçe yazıyorum. kablosuz şarj cihazını powerbank zannetmiştim. koyuyorum döndürüyorum şarj etmiyordu. sonradan kullanma kılavuzunu okuyunca elektriğe bağlamam gerektiğini anladım. bu da benim hatam. tag2 de güzel almayı düşünüyordum zaten. okula giden kızım var. çantasının bir köşesine atmak istiyorum. ya da okul kıyafetinin bir yerinde saklamayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmsinan -- 6 Şubat 2025; 11:13:0 >
-
Samsung'un iş bilmezliği. Memur indirimi tanımlanan hesaptan aynı üründen sadece bir sipariş verilebilecek şekilde ayarlayacak webmasterları yok sanki. Marka değerini düşürüyorlar umurlarında değil.
-
Gsmarena incelemesine göre kamera ve şarj ömründe kayda değer bir gelişme yok.
-
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Diğer kullanan arkadaşlar da batarya,kamera,akıcılık vs yönünden değerlendirebilirse çok memnun kalırız.quote:
Orijinalden alıntı: mmsinanCihazın ilk şarjından %35 kaldı. bana göre s24'ten daha iyi bir batarya performansı gibime geldi. inşallah yanılmam.
s24 de bazı canımı sıkan özellikleri vardı. mesela bildirim panelindeyken en alttaki navigasyon tuşu ile ana ekrana dönemiyordum illaki ortasından yukarıya kaydırmam gerekiyordu. one ui7 ile bu düzeltilmiş.
telefon bir tık daha iyi çekiyor gibime geldi.
s24'ün performansı gayet yeterliydi fakat s25 performans açısından s24 ten önde. bu da fark edilebilir bir fark olmuş.
s24 ün ana kamerasından yazı vs. çekince ya da taratınca kenarlarında lensten kaynaklı ovallikler ya da bulanıklık oluyordu s23 gibi. bu hatayı gidermişler gibime geldi. ana kameradan yazı vs. denemesi yaptım. ilk deneyimim olumlu.
s24 kılıfını s25 e taktım. sadece ekran ile kılıf arasındaki boşluk çok hafif artmış gibi. ekran çok çok az daha kılıfın altında kalıyor. bir de telefonun altında hoparlör çıkış deliği ile hoparlör tam uyumlu değil gibi. ortalı değil yani.
canımı sıkan sadece telefondaki bildirimlerin windows telefon uygulamasında görememek. dün tüm bildiklerimi denedim fakat beceremedim.
aklıma geldikçe karşılaştırmasını yaparım.
güncelleme: ben vietnam, rublin, yozgat falan dikkat etmem. telefon şu an gayet güzel ve tavsiye edilir kanaatindeyim.
güncellem 2: aklıma geldikçe yazıyorum. kablosuz şarj cihazını powerbank zannetmiştim. koyuyorum döndürüyorum şarj etmiyordu. sonradan kullanma kılavuzunu okuyunca elektriğe bağlamam gerektiğini anladım. bu da benim hatam. tag2 de güzel almayı düşünüyordum zaten. okula giden kızım var. çantasının bir köşesine atmak istiyorum. ya da okul kıyafetinin bir yerinde saklamayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hata lensteydi zaten. yazılım kurtaramazdı. lensini değiştirmiş olabilirler. bu da gsmarena da çıkmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X