< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 6 Şubat 2025; 12:59:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (158. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hayırlı olsun hocam, gönderi no.nuzu paylaşmayın güvenlik açısından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
29 Ocak sipariş s25+ gümüş renk
Bana da bugün aynı şekilde DHL mesajı geldi hocam. Bunlar renk stok durumuna göre gönderim yapıyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 6 Şubat 2025; 12:47:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim kargoyu kaybettiler galibaquote:
Orijinalden alıntı: horrorshow
3 Şubat’ta kargoya verilip, kargosunu hala teslim almayan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam hocam, düzenledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir hocam. Sağ salim elimize ulaşması dileğiyle
quote:
Orijinalden alıntı: eagle918Selam arkadaşlar bir sorum olacak. Samsung kamu indirimindeki sipariş kotası hangi aralıkla tekrar 3'e çıkıyor.
Cevabı buldum başka merak eden varsa. 6 ayda bir yenileniyomuş kotalar.
-
Şuan kullandığım 14 proda bu markanın ekran koruyucusunu kullanıyorum acaba 24 için olanı alsam tam uyar mı s25 e ? Kullanan var mı acaba ?
amazon
URUCHI Samsung Galaxy S24 İle Uyumlu Hizalama Aparatlı ve Takılırken Camın Altında Kesinlikle Toz Bırakmayan Darbelere Karşı Ekstra Güçlü Ekran Koruyucu Camhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DFVR4V72?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1ZA281A6JZFNNNR76C4B&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1ZA281A6JZFNNNR76C4B&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1ZA281A6JZFNNNR76C4B&starsLeft=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim Anlamadığım siparisiniz yola çıktı maili geldi, dhl den sms geldi, hepsijetten herhangi bir mesaj falan yok. Siparişiniz yola çıktı mailinde planlanan teslimat tarihi 11 subat yazıyor. Siparişlerime girincede planlanan teslimat tarihi 10 şubat yazıyor. Sizlerde süreç nasıl dhl mesaji gelen arkadaşlar bakıp yazabilirse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 6 Şubat 2025; 13:15:16 >
25 ocak hala ses yok :(
Sipariş durumunu sırasıyla yazayım:
26.01.2025: Sipariş verdim.
05.02.2025 saat 09.32: Dhl'den sms geldi.
05.02.2025 saat 15.12: Samsung'dan mail geldi.
05.02.2025 saat 17.48: Hepsi Jet'ten sms geldi.
Yani dün sabah önce Dhl mesaj attı, öğleden sonra Samsung mail gönderdi, akşam da Hepsi Jet mesaj gönderdi.
Telefonunuz geldi mi peki
quote:
Orijinalden alıntı: mmsinanCihazın ilk şarjından %35 kaldı. bana göre s24'ten daha iyi bir batarya performansı gibime geldi. inşallah yanılmam.
s24 de bazı canımı sıkan özellikleri vardı. mesela bildirim panelindeyken en alttaki navigasyon tuşu ile ana ekrana dönemiyordum illaki ortasından yukarıya kaydırmam gerekiyordu. one ui7 ile bu düzeltilmiş.
telefon bir tık daha iyi çekiyor gibime geldi.
s24'ün performansı gayet yeterliydi fakat s25 performans açısından s24 ten önde. bu da fark edilebilir bir fark olmuş.
s24 ün ana kamerasından yazı vs. çekince ya da taratınca kenarlarında lensten kaynaklı ovallikler ya da bulanıklık oluyordu s23 gibi. bu hatayı gidermişler gibime geldi. ana kameradan yazı vs. denemesi yaptım. ilk deneyimim olumlu.
s24 kılıfını s25 e taktım. sadece ekran ile kılıf arasındaki boşluk çok hafif artmış gibi. ekran çok çok az daha kılıfın altında kalıyor. bir de telefonun altında hoparlör çıkış deliği ile hoparlör tam uyumlu değil gibi. ortalı değil yani.
canımı sıkan sadece telefondaki bildirimlerin windows telefon uygulamasında görememek. dün tüm bildiklerimi denedim fakat beceremedim.
aklıma geldikçe karşılaştırmasını yaparım.
güncelleme: ben vietnam, rublin, yozgat falan dikkat etmem. telefon şu an gayet güzel ve tavsiye edilir kanaatindeyim.
güncellem 2: aklıma geldikçe yazıyorum. kablosuz şarj cihazını powerbank zannetmiştim. koyuyorum döndürüyorum şarj etmiyordu. sonradan kullanma kılavuzunu okuyunca elektriğe bağlamam gerektiğini anladım. bu da benim hatam. tag2 de güzel almayı düşünüyordum zaten. okula giden kızım var. çantasının bir köşesine atmak istiyorum. ya da okul kıyafetinin bir yerinde saklamayı.
s24 de bildirimler windows telefon uygulamasında görünüyor muydu? orada yapıp burada yapamadığınız ne tam anlayamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dün ki pil performansı düz s25 256gb. sabah 8 akşam 8 e kadar wifi akşam 8 sabah 8 e kadar da mobil. always on display açık bluetooth ile akıllı saat bağlı ve çift hat kullanımı. telefonun 2. günü pili oturması s24 de olduğu gibi bir haftayı bulur muhtemelen. s24 den görebildiğim kadarıyla en büyük farkı mobil de beklemede çok daha az pil tüketimi ki zaten s24 kullanırkende mobil pil verimliliği bir iki tık daha iyi olsa dadından yenmez diyodum ki öyle olacak gibi ama keşke pil kapasitesini 4500 yapabilselermiş o zaman daha da dadından yenmezmiş
-
Hayır şu an Ankara'da görünüyor. Yarın gelir.
O zaman benimki muhtemelen pazartesiye kalır, Ankara nin neresi ben Keçiören
O zaman da biraz daha ağır ve kalın olurdu. Bence bu şekilde muhteşem olmuş. S25 Edge beklemeye hiç gerek kalmadı. Tüy gibi hafif telefon ve incecik. Bayıldım.
Bana DHL sms saat 10.00 da Hepsijet takip nolu yola çıktı sms i ise saat 16.00 da geldi. Önce DHL Hepsijet e çıkış yapıyor ve sabah mesaj geliyor. Sonra onları Hepsijet alıp kendi operasyon birimine götürüp sisteme giriyor ve blze yola çıktı mesajı bir daha Hepsijet ten geliyor.
Ben Ankara'da yaşamadığım için Ankara'ya teslim edilmeyecek hocam. Ankara transfer merkezinde görünüyordu son baktığımda. Kayseri'ye gelecek telefon. Yarın ya da cumartesiye kadar gelir diye düşünüyorum.
bir menzil olacağını düşünmüyorum. airtag kullanıyor arkadaşım arabasına koymuş her yerden takip edebiliyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X