< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (159. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sabah 9 mail geldi sipariş yolda, 10da dhl sms geldi gonderi no yazan, hepsijet ten ses yok henüz,muhtemelen bugun sms gelirse yarın bir ihtimal telefon gelebilir diyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana SMS geldi hocam.
10:11 DHL
14:05 Hepsijet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sabah;
08:25'te Samsung'tan e-posta geldi
10:12'de DHLLOJISTIK'ten HepsiJet aracılığı ile teslim edilecektir yazılı SMS geldi..
Yarın inşallah teslim ederler :D
DÜZENLEME : Şimdi tahmini olarak 08.02.2025 tarihinde teslim edilecektir SMS'i geldi. Fakat burası işyeri 08'i cumartesi burası kapalı. Bunun yarına gelmesi için bir şeyler yapabilir miyim??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 6 Şubat 2025; 14:12:51 > -
Hepsijet sms geldi şimdi, bu mesaji yazarken tahmini 7 şubat yarın teslim diyor
sitede satılan fiyatı da indirimli olan fiyatı da hak etmiyor.
-
Bazı kullanıcılar fiyatını hak etmediğini düşündüklerini yazmıştı. Ben duruma göre onu yedekte tutup bir tane de normal kılıf almayı düşünüyorum.
Hepsijet sayfasına girin gönderi takip koduyla orda teslimat tarihi değiştir vs seçenekler var simdi baktım
Lansman kodu olan var mı
Evet var ama ileri tarihli 10.02.2025 gibi.. bana yarın cuma günü gelse süper olmaz mıydı?
-
Lansman kodu olan var mıdır arkadaşlar kendim için sipariş geçeceğim
-
Olur tabiki inşallah herkese en kısa surede ulaşır
Bilgi için teşekkürler hocam.benimde s25 geldi.s24 günü çıkartıyordu ama 4 saat ekran süresi alıyordum umarım s25 de 5 saat alırız işlemci vb.nedenlerden dolayı.
Olmadı seneye s26 plus modele geçerim
Merhaba, lansman kodu olup özelden paylaşabilecek var mıdır? Teşekkürler
-
Bu easycep uğraştıracak gibi bizi ya hayırlısı bakalım. Kargoyu takip ettim sabahtan teslim edildi..ama firmadan bir bilgilendirme yok şu ana kadar.. şu an ellerine ulaşan cihaz sayisi çok azdır. Ben ilk teslim alanlardanım ve hızlıca eski cihazı yolladım. Keşke samsung kendisi alsaydı eski cihazları
Bende bu sabah yolladım. Bakalım inşallah işimiz rast gider.
Güle güle kullanın hayırlı olsun. Rahat çıkarır günümüzü endişe etmeyelim.
Tamam işte ne güzel. Herşey yolunda. Uykusuz son gece kaldı.😃😃
hocam şu çinli firmaların kullandığı silikon karbon pil muhabbeti olabilir diye bekledim. bi de s25 dediğiniz gibi daha zarif olsada ben s24 boyutlarına da bayılıyordum. boyutları s24 ile aynı tutup pil kapasitesinin artmasına razıydım valla
-
Eyvallah hocam. Gelişme olursa haberleşelim mutlaka buradan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X