Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (157. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
4.516
Cevap
199
Favori
196.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sms geldi aman takip linki yok. Sonra gondereceklermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt

Hangi şehir

• mmsinan M kullanıcısına yanıt
    Güzel günler ve haberlerle kullan inşallah.
    Herkesten böyle değerlendirmeler bekliyoruz.
    Bu arada kablosuz şarj macerana epey güldüm
    Olur, onuda telefonun heyecanına ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz ikili şarj cihazını satmayı düşünenler özelden yazabilir
    Ben kendim için aldım Fakat çevrede birkaç arkadaş daha soruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Smarttag2 lerin menzili ne kadar bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar sonunda şunu buldum
    amazon
    Ehr. Samsung Galaxy S24 Plus Uyumlu Kamera Korumalı Magsafe Wireless Şarj Özellikli Şeffaf Kılıf (Şeffaf, Samsung Galaxy S24 Plus)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D966C726?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_545QBQWTPZC0KFV766B3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_545QBQWTPZC0KFV766B3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_545QBQWTPZC0KFV766B3&starsLeft=1

Çok iyi bence pahalıya gerek yok hiç boşluk yok çok yumuşak degil çok semtte degil s25+.tavsiye ederim arayanlara

• Satın aldım direk kargo bekleniyor aşamasına geçti bugün kargoya verildi ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Selam arkadaşlar bir sorum olacak. Samsung kamu indirimindeki sipariş kotası hangi aralıkla tekrar 3'e çıkıyor.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Antalya

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

Ankara ben henüz sms gelmedi kargodan. Siparis detayında 10subat yazıyor teslimat bende

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Vietnam üretim yeri. Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• s25 için magsafe özellikli kılıf önerisi var mıdır arkadaşlar? birde s24 ekran koruyucuları tam oluyor mu acaba telefonlara?

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Umarım yazılım gğncellmesi ile bir şeyler yapar samsung bu hali ile aşırı kötü bir sonuç. 10dk dan sonra performans kaynı %50. Aşırı kötü bir değer 8 elit olmasının tüm avantajını yitirmiş resmen. Umarım yazılımsal olarak çözülür

• 3 Şubat’ta kargoya verilip, kargosunu hala teslim almayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt

Samsung bunu kendi yapıyor olabilir. Şu sıcaklıktan sonra performansı düşür diyor. Zaten yüksek sıcaklıklara çıkmaması için performans düşüklüğünü seçiyor. Ama bu sefer de işlemciden yararlanamıyorsun.

Böyle bir ayar gelecekti ONE Uİ 7 ile geldi mi? Gelistirici seçeneklerinde

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-0-completely-disable-thermal-throttling-option/

• SxDark kullanıcısına yanıt
    Hocam dün yoğun şekilde kullandım cihazı elimden düşmedi. Bir sürü ayar özelleştirme, yükleme, kurcalama canını çıkardım. İlk geldiğinde S24 Plus tan aktarma yaparken şarja taktım. 100% olduktan sonra tamamen wifi ile yatana kadar toplam 5 Saat 4 dakika ekran açık süresi ve 1 saat 12 dakika ekran kapalıyken süresi ve %49 şarj ile saat 02.40 ta yattım.

Bence bu pil beni üzmeyecek gibi. Bakalım benim için en iyi pil günü çıkaran pildir çünkü.

Bugün sabah 07.30 da şarjdan tam dolu aldım. 1 saat spora gittim ve full buds3 pro ile müzik dinledim. 20 dakika navigasyon kablosuz Android Auto kullandım. 20 dakika telefon görüşmesi. Şu anda %84 şarj var. Eve yarım saat önce geldim. O zamana kadar saat 08.30 dan 11.45 e kadar mobil kullandım. Şimdi artık bundan sonrası wifi olur.

Size yatarken tekrar yazarım ekran görüntüsü alıp.

Telefonu ben çok beğendim. 24 plustan olumlu anlamda baya farklı geldi. One ui 7 etkisi de olabilir. QHD plus ı kaybettiğimi zerre hissetmedim şu ana kadar.

Telefon çok ince ve hafif neredeyse yok gibi. Aşırı hoşuma gitti bu durum. Çok özlemişim. Ve arayüz uçuyor beyler. Bu kadar olmaz. S24 Plus içinde aynı şeyi derdim ama bu resmen sanki sen daha aklından geçirirken senden önce gidiyor. Gölgeni geride bırakmak gibi bir şey.

Kurulum harici hiç ısınma olmadı.

İlk izlenimler çok iyi. 1 hafta sonra daha detaylı bir bildirim yaparım.

Daha hiç fotoğraf bile çekmedim. İlk foto sanırım az önceki Made in Vietnam resmiydi.

Sonuç olarak hiç pişman değilim. 8.7 k farka fazlasıyla değdi.

Benim telefonum dün 14.30 da teslim oldu. 1 saat sonra fatura geldi. 21.00 de Easycep iban kayıt mesajı geldi. Bu sabah telefonumu Yurtiçi kargo ile yolladım. Bilginiz olsun diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 0:23:28 >

• Herkesin telefonu teslim edildi veya kargoya çıktı. Benim sipariş hala hazırlanıyor. Bunların yapacağı işin.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 3 şubat sipariş bugün teslim.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.