Eğitim veya kamu indiriminde takas şansımız oluyor mudur? Elimdeki S22 ile artık zor idare ediyorum abartı olmayan bir fiyatla kurtulmak temennim. |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (148. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Evet. Kamu indiriminde oluyor. Eğitim indiriminde denemediğim için bilmiyorum ama muhtemelen oluyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeze-bee -- 5 Şubat 2025; 15:16:55 > -
Evet ocak ayında %20 ydi kamu indirimi düz s25 te şimdi %15 görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HOSGELDIN5 şöyle bir kodum var. nedir ne değildir bilemiyorum arkadaşlar. kullanmak isteyenler çalışıyorsa buyursun.
-
Bende de aynı paramızla alamıyoruz telefonu.Bir de işin saçma tarafı Smarttagın beyazı stokta var bari onu ekle illa siyah mı olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 5 Şubat 2025; 15:27:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam.güzel günlerde kullanın.s24 kılıfları ürüne uyuyormu.ayrıca son aldığınız samsung kılıf nasıl kaliteli mi telefonla ilgili yorumlarınız nasıl s24 e göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende 24 plus vardı ondan bunu deneyemedim. Gelen Samsung silikon kılıfı satışa karar vediğim için açmak istemedim. Alan kişi açsın diyorum kutusunu. Ben Ringke Fusion ı kullanmaya karar verdim.
Merhabalar,
s24 kılıf uyuyor fakat eski kılıf varsa alırsın. kılıf ile ekran arasındaki boşluk biraz daha fazla ekran biraz daha içte kalıyor. bir de alt hoparlör çıkışına ortalanmamış görünüyor. onun haricinde bir problem yok gibi. ben de eski kılıfımı kullanıyorum idarelik. belki devam da ederim belli olmaz.
-
yalnız benim şöyle bir sorunum var. siparişi verdikten sonra siparişim samsung un sitesinde siparişlerim kısmında görünmedi. müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun görünmediğini söyledi. telefon şarj cihazı ve tag2 geldi. bir problem yok fakat easycep'ten mail gelecek değişim için dediler. o daha gelmedi. uzun mu sürüyor.
-
-
Samsung sanki beni duydu
Beyaz Smarttag ekliyor sepete alamayan alsın.
Easycep mail ve Samsung fatura maili bana da halen gelmedi. 1 saat oldu teslim alalı. Ne zaman geliyor teslimden sonra?
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Sağolasın adaş Herkesin ki hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plusun icinden cikan kablo 45w destekliyor mu? Bilen var midir?
ben de sipariş verdim smart tag stoklara girmiş fakat ikili şarj eklenmedi
-
hocam girmişler yeni stok.
-
Gördüm evet fakat yine satın alamıyorum ana sayfaya atiyor
arkadaşlar hediye olarak gönderilen ikili kablosuz şarj cihazı hediyesinden çıkan şarj aletinin kafası 25watt mı ? yani telefonu onun şarj aletiylede kablolu şarj edebilir miyiz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 5 Şubat 2025; 16:7:13 > -
Hocam orada yazan Dublin PO Box... yasal adres gibi birşey. Üretim yeri değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X