Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lestet , churchil , osmazm Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (7 Mobil) - 9 Masaüstü8 Mobil
5 sn
3.360
Cevap
178
Favori
148.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kargo iptal edildi diyor, ne iştir?

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • horrorshow kullanıcısına yanıt

Gulsemmi aglasammi tovbe tovbe 😅 kargo subesini arayin hocam bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Aradım, iptal edilmiş diyor. Samsung’a yazdık bakalım.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

Kırılmazı henüz almadım, kılıfı fibakstan aldım benim için yeterli gibi şu an

Hocam bu rezil oğlu rezil kargo firmasından her şey beklenir arayın müşteri temsilcisini sayıp sövün anca akılları başlarına geliyor. Evde bulamayınca anında böyle yapıyorlar. Pazartesi verilen kargom hala ortada yok diğer kargolar 1-2 günde gelirken bu sözde jet(!) hala getiremi. Arayıp sayıp sövdüm benim kargo 2 gün boyunca transfer merkezinde bilinmeyen sebeple unutulmuş dün akıllarına gelmiş transfer etmek. Siparişi iptal etmemek için zor tutuyorum kendimi o kadar soğudum artık samsung+hepsijetten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S25+ Gece mavisi sipariş edip teslim alan oldu mu? 29 ocak siparişimden ses yok.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda buda s24 kılıfım.üstteki kısımdaki uyumsuzluk göze çarpıyor.birde cihaz daha ince olduğu boşluk kalıyor.

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o kampanya falan değildi. Düpedüz hatalı fiyattı. Bütün avantajları da beraberinde aldık alanlar olarak. Herkes ultradaki resmi kampanya gibi sandı ağır davrandı.

• Ulan samsung.......
    Ben bir haftadır iptal etmeleri için uğraşıyorum bir iptal işini beceremediler.
    Ama iptal edilmesini istemeyen adamın siparişini iptal etmişler🤷‍♂️
    Aramaktan yazmatan bıktım usandım artık.
    Yeminle bir daha arasam ağzıma geleni söyleyecem.
    4 gündür iptal olmuş diyorlar ama sipariş bilgilerine bakıyorum "Kargo bekleniyor" yazıyor.
    Madem iptal olmuş o zaman bana iptal olduğuna dair mail atın paran şu tarihte geri gelecek deyin.
    Hiçmi bişey bilmiyorsunuz arkadaş yaw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasın kamu hesabından alsak telefonu adres bilgileri ve isim soy isim değişiyor mu arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: horrorshow

Benim kargo iptal edildi diyor, ne iştir?

Aradım, öğrendim. Kargo paketi hasar görmüş, Dağıtım merkezinden geri dönmüş. Sipariş iptal olmaz değil mi?

Sipariş iptal olmaz hocam ancak kargonun hasar gördüğüne dair tutanak tutturun, size teslim ederken sıfır paketle teslim ederler cihazda sorun çıkar falan sonra uğraş dur.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Teslim almadım hocam. Dağıtım merkezinden geri dönmüş.

Ben de şimdi farkettim onu mesajı editleyecektim. Dağıtım merkezinden geri döndüyse Samsung'un kendisine iade olması gerekir, yeni cihaz mı yollarlar nasıl olur bilemiyorum. Samsung ile iletişime geçip durumu aktarın, nasıl bir yol izleyeceklerini öğrenin.

• slck55 S kullanıcısına yanıt
    Satın alınacak Samsung shop hesabında alacağınız telefonu sepete atıp ödeme adımına ilerlediğinizde teslimat adresi ve fatura adresi bölümü gelecek. Burada arkadaşınızın adres bilgileri çıkar. Hem teslim adresi hem de fatura adresi kısmında yeni adres ekle kutucukları var. İkisine de sizin adres bilgileri telefon ve mailinizi İsim Soyadınızı girip kaydedip ödeme ekranına geçin ve hangi kart ile ya da ödeme biçimi ile alışı yapacaksanız o bilgileri girip alımı tamamlayın. İlk sipariş bilgi ve onay maili hesap sahibi arkadaşınıza gider. Ama telefon size gelir fatura size çıkar ve kargo takip bilgileri sizin telefonunuza gelir süreç boyunca.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Kimi arayıp öğrenecek ki?
    Yemin ederim sözde müşteri temsilcileri varya 3 yaşındaki bir çocuktan daha fazlasını bilmiyorlar.
    Boşu boşuna insanları oyalamak için oraya koymuşlar onları.
    Hizmetin H'sinden, Telefonun T'sinden anlamazlar.

• Bana sabah dhl den hepsijete teslim ettik gardaşım kargonu sana meşaz gelecek hepsijetten diye meşaz geldi. Bu saat oldu hala meşaz faman gelmedi. Ne iş anlamadım. Zabattan benlen aynı meşaz gelenlere hep hepsijet meşazı gelmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 6 Şubat 2025; 18:6:36 >
  • Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt

Meşazını almışlardır gardaşm. Bugün gelmediyse yarın zabaanan gelir meşaz yüreğini ferah dut

• 1 şubat eğitim indirimi ile verdiğim 256 Buz Mavi S25 bugün 12 gibi teslim edildi. Cihazı kurdum herşeyi halettim. S24 Kılıf söylemiştim idareten onuda taktım neredeyse tam oldu. Cihaz çok hızlı gerçekten akıyor maşallah. S20fe den geçtiğim içinde öyle gelmiş olabilir ama ilk izlenim olumlu. Batarya kısmı soru işareti anca onuda bir kaç gün sonra anlıcaz.

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım günlerce görüşmeme rağmen telefon dağıtımdayken iptal ettiler siparişi ama iade ile ilgili bi gelişme yok.

Smarttag için kayır oluşturmuştum. Bir gün sonra müşteri hizmetleri aradı siparişinizle birlikte yolluyoruz dedi. Siparişim geldi smarttag yok

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.