Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erkayer62 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.360
Cevap
178
Favori
148.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet büyük ihtimal Plus a geçicem tek endişem eski cihaza verilen telefonda fiyat kırmaları,az önce inceledim telefonumda çizik yok hiçbir yerde kırmamaları lazım normalde ama işte bi tereddüt..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Detaylı paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Sizinki düz s25 miydi acaba? Öyleyse batarya iyi görünüyor. Daha tam optimize de olmadığı için bir haftadan belki daha fazla bile performans sağlar.

Ben de bugün bir batarya test videosu izledim de s25 plus, s25 ve ultradan daha iyi batarya performansı göstermişti testte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam düz S25. Rica ederim. Biliniyor diye sözünü etmemişim. Mesaja hemen ekliyorum.

batarya konusu ilk zaman kullanımlarda sağlıklı veri vermez. biraz zaman geçsin daha sağlıklı sonuçlar alınır diye düşünüyorum

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Tabi biliyorum zaten onu. O yüzden 1 hafta sonra tekrar detaylı bir değerlendirme yazıp paylaşacağımı sabah yazdığım mesajda belirtmiştim.

Ama benden sürekli ilk kullanım değerlendirmesi ve pil hakkında bir ön yorum yapmamı isteyen arkadaşlar var. O yüzden her sene yeni aldığım cihazda yaptığım gibi ilk gün sonunda bu paylaşımı yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 0:35:16 >

tamamdır teşekkürler

S22'den geçmeyi düşünüyorum, değerlendirmenizi dört gözle bekliyorum hocam

• shades99 kullanıcısına yanıt
    30 gün fazlaymış hocam bir bakayım yine de :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • camoncan C kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın magsafe alanı takınca şarj oluyor mu denediniz mi? Bir kullanıcı biraz altta olduğunu ve şarj almadığını söylemişti

• Harbyteam kullanıcısına yanıt

Bunu ben de anlamadım :) ne yazıcaz?

• Telefonu eline ulaşanlara hayırlı olsun. Daha erken olabilir ama ağır kullanımda ısınma durumunu değerlendirebilir misiniz?

@ssavtak Hocam hayırlı olsun öncelikle, size geleli iki gün oluyor sanırım. Mesajlarınızda ısınma durumuna dair bir ibare görmedim. Yazdıysanız özür dilerim. S23 ve S24'e göre veya genel olarak ısınma durumu nasıl? Bilgilendirme imkanınız var mı?

• fth F kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kupon kodu yok. Başka bir zaman ya da amaçla kullanılır diye oluşturulmuş bir alan. Şu anda böyle bir uygulama yok. Boş bırakılacak.

• mertkahya M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum. Şu anda tam 34 saattir kullanıyorum telefonu.

Sabah yazdığım ilk değerlendirme yazımda çok azda olsa geçiyordu. Gece yazdığım mesaja linkini koymuştum. Başını okumak isteyenler için. 1 hafta sonrakinde daha çok dikkat etmiş olurum.

Bu arada ben artık yatayım %10 a düştü şarj. Artık takıyorum şarja. İyi geceler herkese.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 1:20:1 >

Hocam merhaba, sizin yeni aldığıniz amfilm hayalet ekran mı sağdan soldan ekran gözükmeyecek şekilde. linkte öyle gözüküyor ama görüntüyü çirkinlestiriyor mu? Teşekkür ederim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DMZMZLG4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_P6CJQV17W4ZGXVE1V8YT&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Bu sene ilk defa hayalet ekranlı geldi. Daha önceki yıllarda öyle değildi. Ama görüntüyü bozmuyor. Ben memnun kaldım.

• s25 plus için ekran koruyucu ve kılıf alacağım da Spigen'in 30 iş gününde gönderdiğini fark ettim. Hepsi burada ise 18 şubata kadar gönderileceğini belirtiyor. Yurt dışından mı geliyor yoksa hiçbir yerde satışa sunulmadığı için mi böyle geç gönderiliyor?
    Spigen'in iphone 13 kılıfını kullanıyorum ve çok memnunum. Kılıf olarak yine Spigen'i tercih etmeyi düşündüm ama geç gönderilecek olması ve pahalı satılması nedeniyle farklı önerilere de açığım.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

Arkadaşlar resimdeki hızlı kısa yol bildiriminde son şarkıyı oynat medya çıkışı, yakındaki cihazlar, smartthings, smart wiev ve modlar yazan menüyü kaldıramıyorum. Bilen olursa yardımcı olabilir mi

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Bunlar benim alıp memnun olup kullandıklarım Amazon dan. Sizin ile gönderim yapıyor ise bu da yurtdışından geliyor ama 5 günde. Kısa yani.

Birde alttaki khan143 arkadaşın linkini yolladığı amfilm i kullanıyorum o da 5 günde geldi.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.