Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mustafa3232 , General Boozer , churchil , muratarif Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.360
Cevap
178
Favori
148.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şuraya yazdım yeminle 10 dakika sonra hepsijet mesajı geldi. Takip mi ediyorlar bizi ne yapıyorlar insan bir şüpheye düşmüyor değil.

Kısa bir kendi kendine tedirginlik ve adrenalinden sonra normal bekleme moduna döndük tekrar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi özel renk(s25 duz modelde gece mavisi vs.) alanlara duyurulur..
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal.757 -- 6 Şubat 2025; 18:36:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forum13 F kullanıcısına yanıt
    Bugün s25 plus eksik teslim ettiler. Kablosuz şarj cihazı içinde yoktu. Satın alırken lansman kodu girdim sepete cihaz smart tag ve kablosuz cihaz eklendi. Satın alım sonrası kablosuz şarj cihazı kayboldu. Sonra aradım müşteri hizmetlerini durum böyle böyle dedim kayıt açtılar sonrasına arayıp Smart tag ve kablosuz şarj cihazını yollayacaklarınını söylediler peki dedim. Bugün cihazı teslim ettiler baktım şarj cihazı yok. Aradım dedim böyle böyle kayıt açtırdım şarj cihazını yollayacaklardı arayıp bilgi verdiler ama paket içinde yok. Müşteri temsilcisi zaten sepetinizde görünmüyor dedi durumu izah ettim. Tekradan kayıt açtılar. Dedim şarj cihazını Göndermezseniz cihazı komple iade edeceğim.   Göndermezlerse inat ettim iade edecem. Başka ülkelerde buds 3 hediye ediyorlar adamlar şarj aletinin hesabını yapıyorlar. Cihaz kutuda bekliyor. Sanırım Samsung maceram başlamadan bitecek. Hakkınızı yedirmeyin samarttag mutlaka isteyin :)

He birde ön sipariş sonrası 68 bin tl olacakmış cihaz kusura bakmasınlar babayı satarlar o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 6 Şubat 2025; 18:57:36 >

• cemal.757 C kullanıcısına yanıt
    Tahmin ediyordum bir aksaklık olabileceğini. Bir kafası çalışan planlamacı yok.

• Umarım kendi beceriksizlikleri yüzünden geç gönderdikleri paketler için taahhüt ettikleri şarj cihazı ve smart tagleri ayırmışlardır.

• demircim kullanıcısına yanıt
    Aslında geç de olmayabilir normal kargoya veriliş tarihi bende 28 şubat olarak gözüküyor hala, ancak bazı arkadaşların kargosu eline ulaşınca sorma gereği duydum neden kargoya verilmedi benimki diye bu şekilde cevap yazdılar

• Ben şimdi sordum, kargo numarası atanmış 11 şubat teslim görünüyormuş. 29 ocak sipariş tarihim. S25+ gece mavisi.

• demircim kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı inşallah erkenden gelir hocam

• Kablosuz şarj cihazın içerisinden adaptör çıkıyor mu resmini bir yollama şansınız var mı

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 6 Şubat 2025; 19:6:51 >
  • Orjinal s25 kılıfı aşırı dandik geldi bana. Emanet gibi duruyor sert plastik. Kutudan çıkarmış oldum ama geri koyup iade etsem sorun yaratırlar mı?

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Kargo işiyle uğraşmadan direk elden alıyorlarsa yarın vereyim olmadı bunlardan birine

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam teslimat adresi bu ilçelerde olanlara kapıda sat imkanı verilir demek istiyorlar. Yoksa bu ilçelerdeki easycep mağazasına götürün değil yani.

• FuXiN kullanıcısına yanıt

Al işte bir sıkıntımız daha oldu. Bana da e muhtemelen eksik gelecek hediyeler.  

Bana da aynı şekilde eksik bile görünse göndereceğiz demişlerdi. Bir tane işleri de düzgün olsun be. Ben de gıcık olurum eksik gelirse. Gerekirse iade ederiz. Sözlerinde düzgünce dursunlar  

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

Videoda 15w diyor

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Evet ama yanlış diyor 25w :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bendeki s24 kılıflarından şeffaf spigen olan kamera delikleri biraz zorlanarakda olsa uydu, mediamarkttan aldığım samsung marka kılıf uymadı kamera delikleri dar kaldı, belki delikler biraz törpülense uyar ama Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

bu arada telin arkasında sadece model numarası yazıyor, s24 de dublin, imei vs bişeyler yazıyordu. Kutudaki bilgiye göre üretim yeri vietnam.

• st_emx kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu var mı hocam ?

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

telefoncudan idareten zore marka s24 koruyucu aldım takmadım henüz  

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Kapıda sat seçeneği nerede çıkıyor son adıma kadar gittim en son karttan para çekmeden bir öncesi ama böyle bi seçenek vermedi..

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.