< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (170. sayfa)
-
-
Sipariş takibi linkine girip açılan formda iban bilgilerini doldurup onaylıyorsunuz. Sonra ikinci eposta geliyor oraya dair. İki kod aynıdır. o kodla yurt içi kargodan ücretsiz gönderim yapıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akşama gelmiş olmalıydı. Spama düşmüş olabilir mi acaba ?
Spamda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S25 ve 16 pro birbirine gece gündüz gibi farklı tercihler. Bravo size ben asla birinden birine geçemezdim alıştığım işletim sistemini bırakıp.
Bence şarjı günü çıkarır.
Bugün gelir diye düşünüyorum ama isterseniz easycep'e sorun .
Şu an elimde S22 var , temmuz ayına kadar idare edebilirim , sizce şu anki indirimli lansman fiyatından daha ucuza temmuz ayında alabilir miyim? Beklememe gerek var mı ?
Ben iphone 2'den 8'e kdr iphone kullanan biriyim. Daha sonrada note 5 ile android dunyasina katilip s21e kdr geldim. Yani alisigim benim icin farketmiyor. Ve acikcasi s25 alsam herhangi bir degisiklik olmayacak, ayni arayüz vb vb. Ondan iphone 16 pro dusundum ara ara degisiklik iyidir diye.
bence altına düşecek. ama aradaki fark beklemeye değmeyebilir.
Ben S5 ten beri Samsung kullanıyorum arada çok az Asus, Xiaomi denemelerim oldu. Hayal kırıklığı oldu. One Ui benim için vazgeçilmez. Bir süre de iş telefonu olarak verdiler İphone kullandım ama sadece ara konuş kapat o kadar yanımda aynı anda özel Android telefonumu taşırdım tüm her şeyimi onunla yapardım. İos işletim sisteminden nefret ediyorum. Ne zaman çift hatlı Samsung aldım anında iade ettim şirkete İphone larını🤣🤣
Aman buradan herkes okusun tam dolandırıcı bunlar geçen sene S24 formunda çok şikayetler oldu ..
Kılıf iade olmuyor arkadaşlar bilginiz olsun. Mt'nin mesajı şu şekilde:
Eğer hediye kampanyasına sahip bir ürün satın aldıysanız, ücret iadesi almak için hediye kampanyası dahilinde teslim aldığınız tüm öğelerin birlikte iade edilmesi gerekir.
Merhabalar, ben 2016'dan beridir iphone kullanıyordum. geçen sene android (s24)e geçiş yaptım ve ferahladığımı, kafesinden çıkmış kuş gibi hafif hissettim kendimi. tabi kişiye göre değişir ama ios'da menüler arasında kaybolduğunuz bir ayarı iki tık ile yapmak gerçekten muazzam bir şey. ios'ta geri tuşu sadece sol üstte ya da ekranı soldan sağa doğru kaydırmak. telefon sağ elindeyse yandın. mesela açık olan uygulamaları tek tek kapatmak çok zul geliyordu bana. şimdi iki parmak kaydırmasıyla bitiyor.
demem o ki, ios'ta yapıp da androidde yapamadığım hiçbir şey yok. aksine androidde olup da ios ta olmayan binlerce ayar ve uygulama mevcut.
tercih sizin.
-
en basitinden geçen gün bir cd'de rahmetli dedemin bir videosunu buldum. telefonuma attım. mp4 müydü uzantısı neydi hatırlayamadım tam. kuzenlerin whatsapp grubuna gönderdim. iphone u olanlar direkt belli oldu. kimse açamamış. geri dönüş oldu uzantısını değiştir diye. uygulamayı yükleyip 5 dk da değiştirdim. iphone'u olanlar o şekilde görebildi.
android gerçekten özgürlükmüş. 1 senede bunu anladım ben.
-
Easycep telefonlari hangi ile gidiyor yurtiçi kargoya verince bilgisi olan var mı
Hep söylüyorum.
İphone sadece hava atma telefonudur.
Adamlar resmen sana arabayı satıyor ama direksiyonu vermiyor.
Kontrol bende olacak diyor.
Saçmalık.
Millet'de sırf hava atmak için alıyor.
Ama android özgürlüktür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Evet samsunga özel renkti
Dün sipariş vermiştim az önce dhl mesajı geldi hepsijet ulaştıracaktır diye.Bu mesajdan ne kadar süre sonra ulaştı elinize acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X