< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (169. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Spigen in kendi sitesinden hiçbirşey almayın ben geçen sene aldım ne kılıf geldi nede para iadesi oldu aynı kılıfı hepsiburada dan almıştım sonra 2 günde elime geçti..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değişim süreciyle alakalı işlemleri başlayan netice alan var mıdır arkadaşlar?
-
parmak izi okumada sıkıntı yaratıyor mu? Hayalet ekran filmlerde genelde böyle bir sıkıntı var.
Hocam belki ilk kullanım verileri tam fikir vermez ama en son S24 plus ile ne kadar süre alıyorsam bununla da aynısını aldım ilk gün kullanımda.
Daha sıkıntı yaşamadım 1.5 günde.
Telefon dün elime ulaştı, S25. Kamera performansı ve fotoğraf kalitesi beklentimin çok altında. Bir anormallik var, flagship cihazın bu kadar kötü fotoğraf çekmemesi gerekiyor.
Benim s25 plus dağıtıma çıkmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme şart, mağazada deneyimleyip konuya yorum yazmıştım şu an S24 daha iyi diye. Klasik Samsung, her seride güncellemeler ile iyiye yaklaştırmaya çalışıyor ama hiç bir zaman iyi hali ile çıkarmıyor. Zaten aşırı lens flare sorunu var, ekranda kocaman yeşil nokta veya çizgiler mevcut güneşin veya ışığın olduğu çekimlerde. Bu hali ile kamera kullanılmaz durumda.
şarj yüzdesinin yanındaki yaprak işareti nedir? güç tasarruf modunda mı kullanıyorsunuz telefonu ve bahsettiğiniz değerleri o şekilde mi aldınız?
-
Zaten Spigen'in sitesinden bir türlü sipariş veremedim hocam. Elinde olmadıklarından sepete ekle seçeneği çıkmıyor. Bunu öğrendiğim de iyi oldu. Sağ olun.
Takasicin easycep kargo numarasını epostada bulamadım
Hocam batarya %20 nin altına düşünce güç tasarrufu moduna geçecek şekilde rutin ayarlı. Ondan çıkmıştır o yaprak. Tam %20 iken ekran görüntüsü alıyordum o sırada %19 a düştü. 20 de yoktu o yaprak.
Yazdığım değerlede güç tasarrufu kapalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 9:44:32 >
evet, s24'e gelen tüm bildirimleri windows telefon bağlantısı uygulamasında görebiliyordum. şimdi s25'te atıyorum sms geliyor. windows ta sms i görüyorum ama bildirimler kısmına düşmüyor. whatsapp'a mesaj geliyor, atıyorum telefonuma herhangi bir bildirim geliyor. bunu windows telefon bağlantısı uygulamasında bildirimini göremiyorum, gelmiyor bildirim.
-
Sipariş takip linki var kargo numarası sonramı geliyor
Sipariş takip linki kargo numarası mış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerbaba06 -- 7 Şubat 2025; 9:59:41 >
Arkadaşlar telefon dün 13.00 gibi geldi fakat easycep maili gelmedi daha.uzun sürüyormu bu kadar
bende de s21 var, artık günde günde 2 kere şarj etmeye başladım. plus modeli büyük ve kaba geliyor s25 düşünüyorum yine o yüzden sordum. bazen de aklım iphone 16 pro'ya kayıyor. bilemedim valla :)
-
Samsung un bu cins kampanyası yüzünden sinirlenip ben de 16 pro almaya niyetlendim ama hem s24 ultra hem de 16 pro kullanan bir arkadaştan samimi bilgiler aldım. Şu an 16 pro S serisi kadar stabil değilmiş. Ha bir yazılım ile çözülür mü çözülür ama bilginiz olsun.
Bu yüzden ben ios şimdilik erteledim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X