Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erhan.M Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.512
Cevap
199
Favori
195.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Olup olmadığı kurumsal eposta ile deneyince öğreniliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Spigen in kendi sitesinden hiçbirşey almayın ben geçen sene aldım ne kılıf geldi nede para iadesi oldu aynı kılıfı hepsiburada dan almıştım sonra 2 günde elime geçti..

• Değişim süreciyle alakalı işlemleri başlayan netice alan var mıdır arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Hocam çok teşekkür ediyorum. Şu anda tam 34 saattir kullanıyorum telefonu.

Sabah yazdığım ilk değerlendirme yazımda çok azda olsa geçiyordu. Gece yazdığım mesaja linkini koymuştum. Başını okumak isteyenler için. 1 hafta sonrakinde daha çok dikkat etmiş olurum.

Bu arada ben artık yatayım %10 a düştü şarj. Artık takıyorum şarja. İyi geceler herkese.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda
    üstadım siz s24+ dan geçmiştiniz değil mi? Belki düz model ile karşılaştırma şansınız olmaz ama eski telefonunuza göre batarya performansı nasıl?
    Düz modelde en sıkıntı yaşadığım nokta ısınma ve çift hat kullandığım için bataryanın yetmemesi. S25 serisinde işlemci de hızlandı. Benzer durumu Yaşar mıyım? ondan korkuyorum telefon geldi. kapalı kutu da şu anda bekliyor açamadım 😀

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    parmak izi okumada sıkıntı yaratıyor mu? Hayalet ekran filmlerde genelde böyle bir sıkıntı var.

• uruk33 kullanıcısına yanıt
    Hocam belki ilk kullanım verileri tam fikir vermez ama en son S24 plus ile ne kadar süre alıyorsam bununla da aynısını aldım ilk gün kullanımda.

• uruk33 kullanıcısına yanıt
    Daha sıkıntı yaşamadım 1.5 günde.

• Telefon dün elime ulaştı, S25. Kamera performansı ve fotoğraf kalitesi beklentimin çok altında. Bir anormallik var, flagship cihazın bu kadar kötü fotoğraf çekmemesi gerekiyor.

• Benim s25 plus dağıtıma çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trise kullanıcısına yanıt

Güncelleme şart, mağazada deneyimleyip konuya yorum yazmıştım şu an S24 daha iyi diye. Klasik Samsung, her seride güncellemeler ile iyiye yaklaştırmaya çalışıyor ama hiç bir zaman iyi hali ile çıkarmıyor. Zaten aşırı lens flare sorunu var, ekranda kocaman yeşil nokta veya çizgiler mevcut güneşin veya ışığın olduğu çekimlerde. Bu hali ile kamera kullanılmaz durumda.

şarj yüzdesinin yanındaki yaprak işareti nedir? güç tasarruf modunda mı kullanıyorsunuz telefonu ve bahsettiğiniz değerleri o şekilde mi aldınız?

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Zaten Spigen'in sitesinden bir türlü sipariş veremedim hocam. Elinde olmadıklarından sepete ekle seçeneği çıkmıyor. Bunu öğrendiğim de iyi oldu. Sağ olun.

• Takasicin easycep kargo numarasını epostada bulamadım

• wosswoss kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya %20 nin altına düşünce güç tasarrufu moduna geçecek şekilde rutin ayarlı. Ondan çıkmıştır o yaprak. Tam %20 iken ekran görüntüsü alıyordum o sırada %19 a düştü. 20 de yoktu o yaprak.

Yazdığım değerlede güç tasarrufu kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 9:44:32 >
  • khan143 kullanıcısına yanıt

evet, s24'e gelen tüm bildirimleri windows telefon bağlantısı uygulamasında görebiliyordum. şimdi s25'te atıyorum sms geliyor. windows ta sms i görüyorum ama bildirimler kısmına düşmüyor. whatsapp'a mesaj geliyor, atıyorum telefonuma herhangi bir bildirim geliyor. bunu windows telefon bağlantısı uygulamasında bildirimini göremiyorum, gelmiyor bildirim.

• Sipariş takip linki var kargo numarası sonramı geliyor
    Sipariş takip linki kargo numarası mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerbaba06 -- 7 Şubat 2025; 9:59:41 >
  • Arkadaşlar telefon dün 13.00 gibi geldi fakat easycep maili gelmedi daha.uzun sürüyormu bu kadar

bende de s21 var, artık günde günde 2 kere şarj etmeye başladım. plus modeli büyük ve kaba geliyor s25 düşünüyorum yine o yüzden sordum. bazen de aklım iphone 16 pro'ya kayıyor. bilemedim valla :)

• wosswoss kullanıcısına yanıt
    Samsung un bu cins kampanyası yüzünden sinirlenip ben de 16 pro almaya niyetlendim ama hem s24 ultra hem de 16 pro kullanan bir arkadaştan samimi bilgiler aldım. Şu an 16 pro S serisi kadar stabil değilmiş. Ha bir yazılım ile çözülür mü çözülür ama bilginiz olsun.
    Bu yüzden ben ios şimdilik erteledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.