Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Owlate Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.746
Cevap
215
Favori
256.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Yeni birşey daha öğrendim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cellat87 kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın ,

Benim 5 Şubat siparişim halen ortalıkta yok sizinkiyle aynı ürün olmasına rağmen , ben ne günah işledim bilmiyorum ama Samsunga çok fena kurulmuş durumdayım  

• LacWer kullanıcısına yanıt

yazık olmuş laciverte :(

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Tek sim kart kullanan biri için hangi tarafa takıldığı önemli mi?

• cellat87 kullanıcısına yanıt

normal değil. adını bilmiyorum ama büyük baloncuklu bi poşetin içinde olmalılardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircim

Tek sim kart kullanan biri için hangi tarafa takıldığı önemli mi?

"yurtdışına çıkarım, çıkarken de e-sim alırım" demeyen biri için önemli değil.

• hipertansiyon_ H kullanıcısına yanıt

tesekkürler keske bana gec gelseydi size erken gelseydi ama malesef sırf beni fiyat konusunda yaptıgım tahminden dolayı yalancı cıkarmak için erken yolladı ürünü sanırım samsung baska acıklaması yok :)

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

aynen o şekilde olması gerekirdi ama bu sekilde gelmiş malesef neyseki sorun yok saglam gelmiş.

Arkadaş bu telefon için iki sim girişi gereklimiydi diye sormamış, sim1 yada sim2 hangisini kullanmalıyım mesela sim2 taksam sim1 boş olsa olurmu demiş. Bende merak ediyorum, ilk takarken rastgele sim1 e takmışım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral012 K kullanıcısına yanıt

Bakın ben S25 ilk duyurulduğunda cidden hayal kırıklığı yaşayan hatta ilgili forumda Rezilsin Samsung yazanlardan biriyim. Yerli yabancı youtube kanalları da benzer şeyleri yazınca dedim tamam bu sene S24 ile devam ederim. Fakat kamu mağazası teklifi çoğu kişi gibi beni de sardı. Kamuda mühendis olarak çalışıyorum ve indirim sayesinde üste vereceğim para için de kendimi yeni cihaza geçerken bu kadar para veriyorsun olur o kadar diye avutuyordum. (Bu arada sevgili @Buraxlive EasyCep hala paramı yatırmadı.)

Her neyse telefon gelince kullanmaya başladım ve sizin gibi düşünüyorum. Simcity Buildit oyununda elimi kılıftan bile ısıtan ve frame rate yiyen S24 karşısında oyunda neredeyse hafif ılınan ve yağ gibi akan bir S25. Aynı odada çoğu kez zayıf çekim gücü ile benim canımı sıkan S24 ile aynı odada, aynı masada bu sorunu hiç yaşatmayan S25.

Ilk zamanlarda gerçekten haksızlık etmişim. Şimdi iyi ki geçmişim diyorum.

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarsanız sabahtan akşama yetiyor mu? Plus veya düz alacağım düz modelden yana gönlüm diğer yandan batarya sıkıntısı yaşamak istemiyorum 1-2 saat pubg oynuyorum.

• demircim kullanıcısına yanıt
    Ben, hiç farketmez diyordum.
    Ben ilk sim2 yuvasına taktım.
    Sonra baktım mobil veri yarım saat ve üzeri kapalı kalınca sonra mobil veriyi açınca ekrana 4.5g gelmiyor ve telefon internete bağlanmıyor.
    Ancak ya üç beş dakika sonra bağlanıyordu yada uçuş moduna alıp çıkınca bağlanıyordu.
    Bunun çözümünü araştırırken bu sorunun sadece vodafon simkartlarda olduğunu öğrendim.
    Bende vodafon kullanıyorum.
    Aklıma simkart yuvasını değiştirmek geldi.
    Sim2'den çıkarıp sim1'e taktım sorun düzeldi.
    Bazen yine 3.5 saniye gecikiyor ama sorun değil zaten 20 gün sonra operatör değiştirecem.
    Onun için benim tavsiyem sim1'e takmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt

tamam ben de ona cevap verdim işte.

soru;

"Tek sim kart kullanan biri için hangi tarafa takıldığı önemli mi?"

cevap;

"yurtdışına çıkarım, çıkarken de e-sim alırım" demeyen biri için önemli değil."

sizin için uzun uzun yazayım;

sonsuza dek tek sim kullanılacaksa istediğin yere tak, önemli değil. ancak; "yurtdışına giderim, orada da e-sim kullanırım" diyorsan önemli. çünkü e-sim + sim 2 birlikte çalışmıyor.

edit; yazınca ve mesajınızı yeniden okuyunca uyandım işe. siz, sim 2 + e-sim'in birlikte çalışmadığını bilmiyordunuz sanırım. yeni bişey öğrenmiş oldunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 22 Şubat 2025; 19:44:29 >
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt

Selamlar. Eğer 1-2 saat oynarsam geceye sarjın yeteceğini düşünmüyorum açıkçası. Zaten ben %60 - %20 arası bazen şarja takarım. O benim için çok problem değil. Stabil olsun, el yakmasın yeterli. Güzel foto, iyi ses kalitesi vs bal kaymak üzerine

Gemini cevabı ektedir;

Samsung telefonlarda SIM kartın SIM1 veya SIM2 yuvasına takılması, bazı durumlarda çekim gücünü etkileyebilir. İşte bu konuya dair bazı önemli noktalar:

Genel olarak:

* Çoğu durumda, SIM1 ve SIM2 yuvaları arasında çekim gücü açısından belirgin bir fark yoktur.

* Ancak bazı istisnai durumlarda, özellikle belirli operatörlerle veya belirli bölgelerde küçük farklılıklar gözlemlenebilir.

Farklılıkların nedenleri:

* Anten tasarımı: Bazı telefon modellerinde, SIM1 ve SIM2 yuvalarının anten bağlantıları farklı olabilir. Bu, sinyal alımını az da olsa etkileyebilir.

* Yazılım optimizasyonu: Telefon yazılımı, SIM1 ve SIM2 yuvalarını farklı şekillerde yönetebilir. Bu da performansta küçük değişikliklere neden olabilir.

* Operatör uyumluluğu: Bazı operatörler, belirli SIM yuvalarında daha iyi performans gösterebilir. Bu, operatörün şebeke altyapısıyla ilgili olabilir.

* Telefondaki arıza ve hatalar: Bazı telefonlarda kronik olarak her iki slottada çekim gücü sorunları olabiliyor, bu durumda telefonun servise götürülüp incelenmesi gerekmektedir.

Kullanıcı deneyimleri:

* Çevrimiçi forumlarda ve incelemelerde, bazı kullanıcılar SIM yuvası değiştirmenin çekim gücünü etkilediğini bildirirken, çoğu kullanıcı herhangi bir fark olmadığını belirtmektedir.

* Şikayetvar gibi platformlarda ise kullanıcıların bu konuda çeşitli şikayetlerine rastlamak mümkündür. Genel olarak şikayetler cihazın çekim gücünden bağımsız olarak çift hat kullanımdan doğan bazı yazılımsal sorunlar olabileceği yönündedir.

Öneriler:

* Eğer çekim gücüyle ilgili sorun yaşıyorsanız, öncelikle SIM kartınızı farklı bir telefonda deneyerek sorunun SIM kartınızdan mı yoksa telefonunuzdan mı kaynaklandığını tespit edebilirsiniz.

* Ayrıca, telefonunuzun yazılımının güncel olduğundan emin olun.

* Çift hat kullanırken, her iki sim kartınızın da operatör kaynaklı bir sorunu olmadığından emin olun, gerekirse her iki sim kartınızı da operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayarak kontrol ettirin.

Sonuç olarak, SIM yuvası değiştirmenin çekim gücünü her zaman etkilemeyebilir. Ancak, bazı durumlarda küçük farklılıklar gözlemlenebilir.

Yurt dışında e-sim önemli. Bu bilgi de önemli. Teşekkürler.

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Gemini tam bir politikacı :))

• S25 in tepsisi 2 hat lımı arkadaşlar

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Evet

• tycoon00 kullanıcısına yanıt
    E simde var 3 hatmı oluyor şimdi:)

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.