Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neoorog , ANLT , sky__walker , draqpit42 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
5.753
Cevap
216
Favori
256.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. Sim hem e sim hemde fiziki sim aynı imei kullanıyor. İşte hangisini kullanırsan diğerini kullanamıyorsun. Ya fiziki ya da esim seçeceksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shoresh S kullanıcısına yanıt
    Siteden filan da kaldırıldığına göre gece mavisinde stok sorunu var belli

• LacWer kullanıcısına yanıt
    YD kullanıcıları 4 ay fiziki 4 ay e-sim kullanmıyorlar mı? İmei'ler aynı olsa BTK'ya takılmazlar mıydı?

• E-sim le ilgili cevap yazan bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim :)
    E-sim'e geçiş masrafı ne kadar, acil durumda telefon çalışmaması durumunda fiziksel sim kullanılabilirmi?
    Belkide yapay zekaya sormalıyım, ama buranın sıcaklığı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S25 i taurus kutuplexte biraz kullandim cihazin gercekten eldeki hissiyati, akiciligi muhtesem hissettirdi. Islemci ve ram cok farkettirmis cihaz ucuyor resmen. Ama 128 lik 55.499 tl yaziyordu magaza fiyatiysa eger asiri yuksek

• FarisAga F kullanıcısına yanıt

doğru okumuyorsunuz mesajları. tekrar okuyun anlayacaksınız.

• mesutismail kullanıcısına yanıt

bir önceki mesajımda da dediğim gibi, yurtdışı durumunuz varsa, e-sim kesinlikle yerli operatör ile heba edilmemeli.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

yurt dışı durumu yok. bu cihazı yurt dışından alıp 4+4 ay şeklinde kullanabiliyormuyuz gerçekten. her sene sıfırlanıyor mu ?

birde yurt dışı fiyatı nedir bu cihazın bilginiz var mı

• Yön tus titresimi nerden kaldiruoruz ya 😁

• ANLT kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadım ama
    Ayarlar- sesler ve titreşim- sistem titreşimi
    şuraya bir bakar mısınız?

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    *2. Sim hem e sim hemde fiziki sim..."

Ben doğru okuduğumu düşünüyorum.

Yukarıda ki cümle "2.fiziki sim ve e-sim aynı imei kullanıyor." şeklinde olsa yine doğru okumuş olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 22 Şubat 2025; 22:42:21 >

2. imei, sim 2 ve esim tarafından sadece birisi kullanabilir

• Samsung.com mağazasında satılan deri kılıf alanlar memnun musunuz değer mi 3 bin vermeye?

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

evet yurtdışından alıp 4 + 4 ay şeklinde kullanabilirsiniz.

cihazın yurtdışı fiyatı ile ilgili bilgim yoktu ama baktım bilgilendim. bu tarz işler için en kolay site; mediamarkt.de.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede bolca bulabilirsiniz. YD.

Şimdi cihazda iki tane imei var
    -1. Sim fiziki olarak imei-1 kullanıyor
    -2. Sim de fiziki olarak cihazda var ama e-sim ile ortak olarak imei-2 yi kullanıyorlar.

Yani 2. Simi ya fiziki ya da e-sim olarak kullanabilirsin ikisini de aynı anda kullanamazsın.
    O yüzden yd cihazları 2 imei tek olduğundan 4 ay 1. Simi fiziki diğer 4 ayı da isterse e Sim isterse de fiziki kullanabilir ikisinden sadce birini seçebilir . Kısaca yd cihazları 4+4 ay kullanabilir en fazla. Çünkü 2 imei tek var cihazda

E-sim içinde ayrı imei olsa komple yılı kayıtsız kullanacak insanlar ve bu 4 aylık kullanımlar bildiğim kadarıyla her takvim yılı sıfırlanıyor Değil mi

Tüm bunları biliyordum, detaylı anlatımınız bilmeyenler için açıklayıcı olmuş. Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 23 Şubat 2025; 0:1:50 >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Her 1 ocakta sıfırlanıyor ve her yıl 8 ay kullanma hakları oluyor. Ama genelde Samsung cihazlar illegal yollar ile kayıt edilebiliyor o yüzden direkt süresiz kullanıyorlar diye biliyorum. İphonelar da bu yok Samsung cihazlarda oluyor. Tabi bu illegal yollar ne kadar güvenilir orası meçhul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 23 Şubat 2025; 0:3:32 >
    Aynen hocam ama geçen bi arkadaş yazmıştı Artık Samsunglar da da sıkıntıymış server kayıt işi S23lerde oluyormuş ama s24lere gelmemiş s25lere de gelmez herhalde

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.