Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.197
Cevap
264
Favori
389.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şaşıracak bir şey yok bana da smart tag ve kablosuz gönderdiler kupon falan da kullanmadım kafalarına göre davrandılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 27 Mart 2025; 21:47:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Evet paketten 1 adet cikiyor. Kolay yerlestirme aparati yok. Filmin kenarlarinda siyah golgelik var telefonun caminin ustune hemen hemen tam oturuyor. Ben yapistiriken zorlanmadim. Cokta kabiliyetli degilimdir. Kamera deligi yok. Ama netligi cok guzel. Yaglanma vs olmuyor. Parmak izi gayet iyi. Spigenin kiliflari koruma filmini kaldirmiyor uyumlular.

• ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin. Kilif olarak en cok spigenden memnun kaldim. Biraz kalinlastiriyor ama tutma ve korumasi cok yeterli geldi. Linkini birakiyorum. Daha uygun fiyatli derseniz ( oda 1k ) yine deri gorunumlu blueo var sert bir kilif ama spigenden ince.

https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s25-plus-kilif-slim-armor-magfit-ozellikli-black-acs08915-p-HBCV00007S9M3U?ftid=7yup1t6vkh3jgre4&url_src=and-product-detail

• Eğitim yardımı için ne gerekiyor? Liseye giden birisi üzerinden yararlanabilir miyiz yoksa üniversite mi olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon alımlarında geçerli buds 3 499 tl lik kod bulunur
    İlgilenen yazabilir

• Aşağıdaki resimdeki Google görevler S24 plusta vardı S25 plusta bulamadım ismi falan mı değişti bilgisi olan varmı?

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeHLiXe T kullanıcısına yanıt
    İlkokul bile oluyor. Edevletten barkodlu belge yeterli

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Bu linkten bi dene

• arkadaslar iki sorum var.
    s25 bazen durduk yere calistigim ekran asagi iniyor.cok sık degil ama oluyor. menu gozukuyor.karsilasan var mi

s24fe ile fotolar daha güzel gibi geldi. yakinlastirinca o netlik yok gibi. makro netligi de ha keza.camera assistant fln da is yapmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada bir gelen bildirimler sesli okunuyor ve hiçbir ayar yapmadım. bunu nereden kapatıyoruz ? last quake deprem 7.7 myanmar diye bağırmaya başladı altıma edecektim. çok saçma buglar var

• Youtube ve youtube müziğin kilit ekranında büyük şekilde çıkmasını istiyorum. Özellikle araç kullanırken nowbar küçük kalıyor ve uğraşamıyorum. Bir türlü now bardan kurtaramadım. Bilen var mı ?

Ayrıca müzik konusunda sesli komutun sadece spotifyı desteklemesi, Türkçe dili olmamasını samsunga yakıştıramadım. Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portakal22 -- 28 Mart 2025; 10:20:4 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende S24+ tan S25+ a geçtim vay anasını dediğim birşey olmadı tabiki bir yükseltme muhakkak değişen şeyler var örneğin işlemci ne bileyim daha ince telefon ekran 1 tık daha güzel geldi gözüme falan filan ama çokta heyecan olmadı seneye bende S26 larda vay canına harika şeyler yapmışlar işte şimdi olmuş gibi şeyler olmaz ise S25+ ile devam ederim...İnşallah

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Hayır, benim demek istediğim S24'te vardı da S25'te neden yok.
    İsmi falan mı değişti yoksa başka bir menüye mi aldılar🤔
    Yerleşik yoksa pek önemli değil yüklemeye gerek yok.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda
    İşine yarayacak arkadaş varsa kullansın.

• Bayram öncesi hediye almak isteyenler için %10 doğum günü indirimi. Herkese şimdiden iyi bayramlar.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Yine belirli renk Samsung s25 serisinde %10 indirim. Lazım olan varsa;

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• S25 Plus için kaymayan kılıf önerir misiniz? 450-500 TL bandında mümkünse kullananlar önerir mi.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Merhaba

Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz.

2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum.

Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez

Konumuz:

https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550

İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.