< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 27 Mart 2025; 21:47:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 27 Mart 2025; 21:47:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Youtube ve youtube müziğin kilit ekranında büyük şekilde çıkmasını istiyorum. Özellikle araç kullanırken nowbar küçük kalıyor ve uğraşamıyorum. Bir türlü now bardan kurtaramadım. Bilen var mı ? Ayrıca müzik konusunda sesli komutun sadece spotifyı desteklemesi, Türkçe dili olmamasını samsunga yakıştıramadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portakal22 -- 28 Mart 2025; 10:20:4 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz. 2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum. Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez Konumuz: https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550 İyi forumlar |