< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (405. sayfa)

-
-
S23 serisinde vardı yaklaşık 6 aydır yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu titreşim moduna almak için Rutinler kısmından ses açma ve kısma tuşlarına basarak bir kombinasyon atayabiliyor muyuz? Ben bulamadım da.
Ayrıca bildirim panelini kaydırdığımızda direk kısayol butonlarının gelmesini sağlama şansımız var mı? Bildirimleri görmek istemiyorum hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 29 Mart 2025; 23:13:51 > -
Arkadaşlar değişim kampanyasında herhangi bir değişiklik var mı? S23+ ımı verip S25+ sahibi olacağım. Sanki önceden içine beyan formu gibi bir belge koyuyorduk. Değişim yapmayalı 2 sene olacak. Kargo takip kodu gönderiyorlar onu biliyorumda. Sanki kutu içine bir beyan koyuyorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 30 Mart 2025; 0:12:22 >
Normalde de oluyor 2 3 kez yasadım son 1 haftada. Wodafon kullanıyorum.
-
Wodofon kullanıyorum wolte acık degil sanırım hemen bakıyorum.
-
Bak sayın abim.
Seni en iyi ben anlıyorum.
Bende yaklaşık bir sene kullandığım S24 plusta vodafon hattımla hiçbir sorun yaşamadım.
Ama S25 plusta senin yaşadığın bu sorunun dibini yaşadım.
Akla hayale gelecek tüm yöntemleri denedim hiçbiri fayda etmedi.
Burdan arkadaşlara sordum sorunun vodafon simkartı olduğunu söylediler.
Benimde şansıma taahhütümün son ayındaydım istemesemde vodafondan turkcele geçtim.
Turkcele geçeli bugün 16 gün oldu ve bir kere bile o sorunu yaşamadım.
Sende geç ya turkcele yada turktelekoma.
Birkaç sayfa geri gidersen yaşadığım sıkıntılarla ilgili mesajlarımı görebilirsin.
Bende mobil veriyi açıyordum ekrana 4.5g işareti gelmiyor ve doğal olarak telefon internete bağlanmıyordu.
Ya 3.5 dakika sonra kendiliğinden bağlanıyordu yada uçak moduna alıp geri çıkınca anında ekrana 4.5g işareti geliyordu ve internete bağlanıyordu.
Bu sorunun tek sebebi vodafon simkart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 30 Mart 2025; 0:52:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen sorun bu sekılde hocam. Ama yeni olmaya başladı 1 aydır sorun yoktu neden basından beri yoktu bu sorunda şimdi başladı onu anlamadım ben..
-
Ek bilgi daha ekleyeyim, ben vodafone e-sim kullanıyorum, aynı sorunu yaşıyorum, sorunun kendisi vodafone bence
Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaybe...
Desene S25 artı değil, S25 anti vodafone
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablosuza bağlıysanız Mobil veriyi kapatmayın .
Volte kaynaklı bir durum değil durumunuz.
Operatör kaynaklı .operatör güncellemesi ile düzelir muhtemelen .
Sorun Vodafone de yaşanıyor .
S25 ve s25+ la yaklaşık kac saat ekran süresi alınıyor oyun oynamadan? İnstagram, opera, chrome falan takılsak.
Ben S25 Düz ile full wifi 10 saat ekran süresi alıyorum. Mobil ile karışık 8 saatten fazla oluyor. Bataryayı %15 - %100 arası kullanıyorum.
Benim süreler de benzer. S24 grubuna bu verileri yazınca sallıyorsun dediler 😀
İlk haftalarda bir sürü ekran görüntüsü paylaştım burada ben. Artık yollamıyorum. İsteyen inansın isteyen inanmasın. 🤷♂️
Tuslar icin Good Lock'tan Routines+'yi etkinlestirmeniz gerekiyor sanirim.
-
artık öyle bisey yok sen sipariş verince telefon sana teslim edildiği gibi easycepten kod geliyor o kodla gönderiyorsun firmaya
arkadaşlar samsung un one ui 7 deki pil simgesinden mennun değilim siz ne düşünüyorsunuz eskisi daha iyiydi bundaki rakamı görmekte zorlanıyorum
10 saat gerçekten iddialı bir ekran süresi. Full wifi ile 10 saat ne yaptığınızda önemli tabi. S25+ olsa neyse ama düz S25 ile bu sürelerin alınması gerçekten çok iyi. S25 de durum böyleyken, S25+ ve S25 Ultra da durum çok daha iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X