Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (410. sayfa)

-
-
Başka operatörde deneme şansınız oldu mu? Problemi çözebildiniz mi? Ben de S24 de Turkcell ile yaşamıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski CoD'culardan kim kaldı hocam :) Bizim için Cpt. Price'dan önce Cpt. Foley vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluetooth kulaklığı düşürmüşüm 😏
Anker r50i modelini beğendim. Kullanan var mı, özellikle telefonlarla uyumu nasıl acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, s25'de galerideki videoları açınca ses kapali sekilde oynatma ön ayarlı. Ben istiyorum ki video sesli sekilde oynatilmaya baslasin. Var mi bunun ayarı?
Alın size taş gibi şarj başlığı.
https://app.hb.biz/70pe5pLKzNDx
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kronik sol kulak arızası var almayin
Bugun media markt da uzun uzun s23 ile s25 i karsilastirdim ram farkini baya hissettim akiyor s25 ve ses seviyesi s23 ten biraz daha iyi. Yalniz s25 te hafif isinma oldu ilk elime aldigimda cihaz soguktu belki demo cihaz oldugundan olabilir. 40 bin seviyesine inerse butcemi ayarlayip duz s25 e gecebilirim.
Çok teşekkürler bilgi için.
O zaman biraz daha araştırma yapayım.
Vallahi hocam bence bekleyin şu an Telefoncular s25'e 2. El ücret 36.000 lira veriyor biz bu telefonu ilk çıktığında 55 bin liraya aldık. Samsung bu kafayla giderse bir daha almayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 31 Mart 2025; 22:55:26 >
S25 256 GB hala en ucuz kamu mağazasından mı alınabiliyor 47 bine?
-
Arkadaşlar bildirim merkezinde tüm bildirimleri sil yaptığımda ekrana bildirim işleniyor diye bir yazı geliyor ve 3 4 sn ekran da hiç bir şeye dokunamıyorum. Yaşayan var mı acaba çözümü var mı. Son kaç gündür yaşamaya başladım daha önce yoktu
Biz ailecek kullanıyoruz bu kulaklığı. İlk önce ben aldım. 2 yıl oldu neredeyse kullanıyorum. S23 ile kullanıyorum. Sıfır sıkıntı. Bozulmadan bu kadar uzun süre kullandığım tek kulaklık. Sonra kendim beğenince eşime kızlara hepsine aldım. Evde şu anda 4 adet mevcut hepsi sapasağlam çalışıyor. Tavsiye ederim Ama teknoloji biraz da şans işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorSey -- 31 Mart 2025; 23:49:47 >
Bende s25 ile s25+ incelediğimde s25+ serin iken düz modelde bayağı bir ısınma vardı. Boyuttan kaynaklı soğutma sistemi daha yetersiz olabilir. Ama s25 te tam ele göre büyük telefonlardan sıkıldım artık. Ama ısınma sorunu varsa tercih edilmez. Uzun süredir kullanan arkadaşlar tecrübesini belirtirse daha iyi olur.
-
Zaten tahminim yazin ortalarinda s24 te oldugu gibi 40 binin bile altina indirimlerle inecek gibi duruyor hocam. Samsung bu sene fiyatlari yuksek tuttu a26 a36 a56 da yuksek rakamlardan cikti iphone gibi fiyat politikasi yapmaya calisiyor ama tutmadigini anlayip cihazlarin fiyatini önümüzde ki yıl dusurecektir.
Bunu duyduğuma sevindim.
Bilgi için teşekkür ediyorum.
Bass konusunda iyi diyorlar, 10 üzerinden kaç eder?
Şimdi üst düzey kulaklık hiç kullanmadım. O yüzden ona göre karşılaştırma yapamam. Belki de pahalı olmasından dolayı bundan daha iyi olabilir bass performansı. Ama parasına göre çok iyi bana göre. Zaten sade hali ile iyi. Bir de uygulaması var. Telefona indirdikten sonra bazı ayarlar yapabiliyorsun ve uygulamanın içinde bass güçlendirici var onu aktif edince daha da güzel oluyor. Eee goodloctan sound asistanı kurdum. Onda da ses seviyesi artırınca zaten son seste acayip bir şey oluyor 😄 yanlız şöyle bir şey var kendi kulak pedleri çok önemli. Neden derseniz ben kulağıma uygun pedin birini kaybetmiştim. Diğer yedek pedleri de kulağıma biri büyük diğeri küçük geldi. Başka kulaklıklardan kalan pedlerden takmıştım. Performans felaket düşmüştü. Sonra eşimin kulaklığındaki aynı markanın pedlerinden taktım. Yani demem o ki bana göre kullanımıma göre müzik dinlerim film izlerim çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Siz yazınca sound asistanı kurdum hocam, hangi ayardan artırıyoruz ses seviyesini?
teşekkür ediyorum. Jabra elite 3 sonrası inşallah memnun kalırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X