< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 31 Mart 2025; 11:16:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (409. sayfa)

-
-
Yıllardır Samsung cihaz kullanıyorum ve yıllardır farklı marka şarj cihazları kullandım (tabi ucuz şarj cihazlarından değil) hiçbir sıkıntı yaşamadım. Orjinal dışında bütün markalar kötü demek yanlış olur. Piyasada tabiki kötü şarj cihazları var ama bence orijinalden daha iyi markalar da var tabi bunu kullanmadan anlayamazsınız. Tavsiyem sizde bu markaları deneyin sonra bu markalar hakkında yorum yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baştanda söyledim kendi adıma söylüyorum. herkesin fikrine saygımız var.
Bana üstte parada verseler ben almam ve kullanmam.
Kullananlara da saygımız vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 31 Mart 2025; 11:37:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon
UGREEN USB C şarj cihazı 65 W USB C güç kaynağı 4 port GaN Charger PD şarj cihazı MacBook Pro/Air, iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/13 Pro/12, iPad Pro, S23 Ultra, S23+, S23 vb. ile uyumluhttps://www.amazon.com.tr/dp/B088CX4BX3?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_B0NA6CN3AEHTC1FKWF5W&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_B0NA6CN3AEHTC1FKWF5W&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_B0NA6CN3AEHTC1FKWF5W
Ben geçen yıl bu adaptörü aldım ve evdeki şarj karmaşasını bu adaptörle çözdüm. Kablo olarakta ugreen kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu ne böyle. Neredeyse telefon alınacak fiyat😮😮
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone, kulaklık vs. ne varsa şarj ediyoruz. Fiyatı görünce bana da abartı geldi. Ben 554-₺'ye almışım görünüyor hocam.
1000 TL ye kadar hadi diyelim ama. 2049 nedir ya. Çok fahiş.☹️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 31 Mart 2025; 11:51:40 >
Üstelik 65 watt hiç ileri dönük değil. Yanlış satın alım
"Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur.” Albert Einstein.
Albert Einstein amcamızı bu güzel sözünden dolayı saygıyla anıyoruz.
-
S24 plusta metre ölçer vardı.
S25 plusta bulamadım bilgisi olan varmı?
Ar ruler miydi neydi?
Buldum.
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.ruler&cId=000007998148
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 31 Mart 2025; 16:47:32 >
benzer o kadar kablo var ki evde, hepsi birbirine girdi demek ki bende. baseus powerbankim vardı, belki de onun kablosudur bendeki.
-
kusura bakmayın ama anker'e ugreen'e gülmenin kendisi de gülünecek bir yorum olmuş. şahsen samsung'un 65w'lık trio adaptörü yerine 100w Anker 736 GaN tercih ettim. hem bilgisayarım rahat rahat çalışıyor hem telefonum şarj oluyor. istersem üçüncü bir cihazı da 18w ile rahatça şarj edebiliyorum. samsung adaptör ile aynı işi yapmaya kalksam çok zorlanacaktı alet.
-
Geçmiş sayfalarda bir arkadaş, Instagram arayüzünün solukluğundan bahsediyordu. Fark etmişken söyleyeyim. Evet, böyle bir şey var. Muhtemelen içeriği daha iyi görebilmek için bir özellik veya ekran teknolojilerinden kaynaklı bir soldurma / netleştirme girişimi olabilir.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
O markaları duyunca bende gülüyorum
Aynı sorunu yasıyorum s24te yazamadım ama s25de nedense yasıyorum bu sorunu burada sordum ve wodafon kaynaklı dediler.
-
Bayram olduğundan biliyorum kargolar bir müddet çalışmayacaktır ama heyecanlı bir şekilde bekliyorum yeni S25+ ımı :)) 2 Nisan teslimat yazıyor. Umarım belirttikleri tarihte cihazım elime ulaşır. Sonrada S23+ ım ile vedalaşırım artık :(( Gönlümün telefonudur kendileri. Kamera tarafındaki farklılıkları merak ediyorum. Tabi ki testleri inceledim ama bizzat deneyebilmek farklı olacak.
-
Cpt. Foley profil fotoğrafınızı görünce anılarım depresti :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X