< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (72. sayfa)
-
-
25 watt olarak şarj eder hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlısı yapacak birsey yok, bitmezse veririz bir siparis daha, bitersede yapacak birşey yok, telefonları 11 subattan itibaren vereceklermis erken gelme ihtimali yok diyor m. Temsilcisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona herhangi bi zarari olur mu s24 te kullanıyordum bunu
Kamu kampanyası çok saçma değil mi o zaman sadece 9 günlük
Bende de HOSGELDİN5 hediyesi vardı bir türlü kullanamadım.
Müşteri hizmetlerine sordum HOSGELDİN5 indirimi S25 serisi için geçerli değil, sadece S24 serisi için kullanabilirsiniz dedi🤷♂️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu indirimiyle s25 plus fiyatı ne kadara iniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 28 Ocak 2025; 12:35:24 >
53974
Olmaz kesinlikle.
Bana bir kamu indirimi için kod lazım sevabına kim verebilir. ))
Olmayan nedir.
Daha önce hep böyle yaptılar. Bazen ayın son günü bitirip bir iki hafta sonra tekrar başlattılar. Ama her zaman tekrar başlamıyor. Ama fix yaptıkları şey ayın son günü gece yarısı indirimi kaldırmak. Bu değişmiyor.
Sorusuna yanıt verdim. Zarar olur mu diye sormuş. Olmaz dedim o yüzden.
Kamu indirimi kodu diye bir şey yok
Konunun ilk mesajında bunu detaylı yazıyor.
gsmarenadaki bilgiler kesin değil.
-
@ssavtak hocam ben de s24 ultra 512 kullanıyorum. 25 ultra için takas fiyatı 53 küsür artı 8 bin ama sanırım iki katı hafızayı alamıyoruz o zaman aynı fiyata. Ben de sizin gibi küçük telefon özledim doğrusu ama büyük ekranı arar mıyım bilemedim. s24ultra verip s25 mi alayım plus mı alayım kararsız kaldım. Ya da hiç değmez mi diyorum ama sivri köşeli telefon kullanmak istemiyorum artık. kazık gibi resmen.
-
Hocam ben geçen sene S10 plus tan sonra ilk defa 24 serisinde plus aldım. İlk başlarda çok zorlandım. 3 ay sonra alışmaya başladım ama 1 sene sonunda hala 100% alıştım diyemem. 80% ancak. Gözüm hep küçük hafif ve zarif telefonlarda. Sizde benim gibiyseniz geçin derim S25 düze.
Batarya konusundan korkum yok benim. S22 düz o kadar kötü olmasına rağmen benim için tek şarj ile günü çıkarıyordu. Bunda böyle bir şey olma ihtimali yok bu kadar kaliteli bir işlemci ile. Benim günlük kullanım profilim ile düz cihazlar beni yarı yolda bırakmaz.
Hocam ben s10 plustan direk s25 plus'a geçeceğim inşallah.
Hanımda s23 var. Birşey yazarken b yerine v ye e yerine r ye basıp duruyorum hep . Bana küçük geliyor en küçükleri. Eşim de bir o kadar bayılıyor küçük telefona. Eski telefonu da s10e idi, o daha da küçüktü :)
Plus ne çok büyük ne çok küçük ideal bence. Bataryası da güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X