Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akinkeskin55 , akinkeskin55 , lestet Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.844
Cevap
144
Favori
82.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta sonu samsung bayisine sorduğumda haftaya telefonlar gelecek demişti. S23 kullanicisi olarak s25 kagit üstünde elite ten başka birsey getirmediğini düşündüğümden telefonu bi görmek istiyorum fikrimi değiştirebilir mi diye. Telefonu canlı gören olmadı dimi henüz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden telefonlar çok güzeldi S5 S6 sonra anlamsiz şekilde telefonların boyunu uzattılar enini daralttılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 28 Ocak 2025; 13:7:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inşallah.

S10 plus S24 plus kadar büyük değildi. Çok az daha kısa, dar ve inceydi. Bu bana büyük geldi. Ben arada S20 S20 FE S 21 22 23 kullandım. Sonra ilk defa plus 24 ile oldu ama tam alışamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 13:56:23 >
  • Mesela s24 yarim santim kisa yarim santim genis olsa harika olur

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Benim şimdiye kadar en çok beğendiğim kasalar sırasıyla, S7, S20 ve S23 oldu.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    O konuda benim kadar samsunga kızan olmamıştır.
    Mesela bende 8 yıllık S7 var, onunla yatay çektiğim resim s24 plus ın nerdeyse iki katı geniş çekiyor.
    S7'den sonra zaten içine ettiler telefonların.
    İnce ve uzun.
    Aynı $ey gibi😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 28 Ocak 2025; 13:18:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    4 yıldır S20 kullanıyorum hala ilk aldığım gün gibi güzel geliyor cihaz bana kılıf ve ekran koruyucuz kullanıyorum yıllardır ayrı bir keyif

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    s10+ bugüne kadar üretilen en iyi S serisidir bence. tasarımı edge ekranı, inceliği boyutu hepsi ideal derecede.

• @gokhannexus Arkadaşımızın verdiği lansman kodu ve samsungdan gelen %15 indirim maili ile bizde S25 plus siparişimizi verdik.
    Seneye gelir inşallah.
    Neden seneye diyorum?
    Çünkü bu saatten sonra 15 gün bize bir sene kadar uzun gelir herhalde

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Güzel cihazdı ama bana biraz büyük gelmişti ondan ilk 3 e koyamıyorum onu. Bir de sürekli hat kopması yaşardım onda.
    1 yıl kullandım ama bir türlü çözemedim. Telefon çekiyor görünür ama insanlar bana ulaşamaz, mesajlar düşmezdi. Kapatıp açınca ancak düzelir, bir anda hepsi gelirdi. Ondan da bir soğukluk oldu o modele ama kasa güzeldi 4. olabilir o yüzden 😀

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hadi gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanmak nasip olsun. 🙏🙏🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 13:33:35 >
  • Sipariş vermek üzereyim lansman kodu olan var mı ? özelden gönderirse çok mutlu olurum.

Marka güzel aktif olarak kullanıyorum telefon ve tablette tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S23 256 gb takas desteği ile kamu indirimden s25 256 gb siparişi verdim. Hala deger miydi diye düşünüyorum. O gelene kadar düşünecegim. İptal hakkım var. En azından kampanyayı kaçırmadık. Dolar kuru çıkar bence.

• Özgürkan911 kullanıcısına yanıt
    Düşünecek çok zaman var. O yüzden fırsat varken alıp köşeye atmak çok doğru karar. Kaç gündür söylüyorum herkese. İçine sinmezse kafana yatmazsa iptal edersiniz diye. Hatta geç bile kalmışsın. İlk iki gün versen siparişi 128 gb fiyatına 256 gb alacaktınız.

Umarım hayırlısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 13:47:20 >
  • Kamu maili konusunda yardımcı olacak varsa ben de S25+ siparişi vermek istiyorum.

• Kamu indirimi ve hoşgeldin indirimi birlikte kullanilabiliyor mu?

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Hayır.

Hediye şarj cihazı ve smarttagtan ücret kesilmiş gözüküyor. Sipariş detaylarını kontrol edin isterseniz.

• arkadaşlar telefonu aldık diyelim.eskiden kutuyu açınca 15 gün iade hakkı vardı. sanırım onu telefonlar için kaldırdılar değil mi? artık açılan telefon iade edilemiyor ?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.