Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (75. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (8 Mobil) - 16 Masaüstü10 Mobil
5 sn
1.793
Cevap
144
Favori
80.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hata ise bizim siparişleri iptal etmesinler sonra. Burası Türkiye  

gemi o ustam gemi :D

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Evet hocam S24 konu başlığını bir geriden başlayıp okusanız özellikle ilk aylarında sürekli cihaza saydıran ve saldıran 5 - 6 kişi vardı konuda ve bu Techmo nun hazırladığı S24 inceleme test videosunu sürekli başımıza kakıp durdular o dönemde. Hepsi fos çıktı ama.

O yüzden bu sakallı dazlak tipsize benim güvenim hiç yok. Tipini görür görmez içim bayıldı.

256 gb depolama ve 12 RAM çok gerekli bence. Şu anda telefonumun 186 GB si dolu mesela. Bende geçen sene S24 Plus ı tercih ettim 12 RAM ve 256 GB aynı anda alabilmek için. Küçük va zarif telefon sevdama 1 yıl ara verdim o yüzden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Bizde bi fırsat kaçınca o tren kaçtı maalesef derler. Gemiyi ilk defa duydum😄😄

Merak etme biz korumadayız iptal edemezler.👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 15:43:2 >
  • munferid14 M kullanıcısına yanıt
    Zaten kamu hesabım vardı.
    Üstüne birde yüzde 15 indirim maili geldi samsung'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

yok adaya dönüş yaptığımız gemi.onu kastetmiştim :)

etmesinler zaten, yollasalar keşke 11 şubata kalmadan.

• ademis kullanıcısına yanıt
    Haaa tamam o gemi kusura bakma hocam jeton anca düştü 🤭🤭

cevaplarınız için teşekkürler. ama malesef konuyu bugün okumaya başladım geriden o yüzden haberim olmadı. Niyetim yoktu aslında değiştirmeye ama kamu indirimi iyi göründü bir deneyeyim bakayım ne fiyat verecek.

• nescafe N kullanıcısına yanıt
    Siparişimi iptal ettim bugün anında provizyona yansıdı iade. Düz s25 almıştım bende plusa çeviricem galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Kamu hesabınıza mı geldi indirim maili yoksa başka bir maile mi?

• düz S25'e indirimsiz 55.500₺ ödeyen tek kişi benim galiba. Telefonun fiyatına kamu indirimiyle bile temkinli yaklaşanları görünce kendimi daha da kötü hissetmeye başladım. Benden hariç bu fiyata alan var ise en azından sessizce beğensin yanlız olmadığımı bileyim yoksa iptal geliyor gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoresh -- 28 Ocak 2025; 16:12:56 >
  • Shoresh S kullanıcısına yanıt
    Kamu indirimi müjdesi lansmanın ertesi günü çıkana kadar kimse liste fiyatından sipariş vermemişti. Bu bir S serisi lansmanında ilk kez gerçekleşti. Fiyatlar gerçekten çok abartıydı çünkü ve kimse sadece işlemci farkı için işlemcisinde sorun olmayan S24 ten geçmek istemedi. Ta ki %15 indirime kadar.

Sanırım sizden başkası olması az sayıda belki çıkar ya da çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 16:17:2 >
  • code61 C kullanıcısına yanıt

Ram 12 oldu oda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şebeke ile ilgili yazılanları okumasam S24 siparişi vermiştim zaten. Ben çekmeyen telefon yüzünden daha önce çok canım sıkıldı o yüzden riske atmak istemedim. Kamu indirimi için kimseden ricada bulunmadım, hiç alakaları yoksa bile durumu dile getirince "aslında bende telefon alacaktım" gibisinden geveliyorlar, o yüzden tenezzül etmedim doğrusu. Daha önce fiyatı düşer diye erteledigim neredeyse herşeyin fiyatı yükseldi, o konuda da şanssızım, iptal eder miyim bilmiyorum ama yıllarca içimde ukte kalan o kompakt telefonu bir an önce kullanmak istiyorum artık.

• Bu yilin sonuna ertelediler onu dostum

Hocam aynı kişi üzerinden kayıt ile 3 tane sipariş verip alan var kamu indirimi ile. Sanırım bir kota yok ya da en azından 3 tane kesin var kota dahilinde. O yüzden bende kendime alıp kullanmak istiyorum biraz kaytarma tarzlı bir bahane. 3 tane mi alacakmış kendine telefon acaba??

• churchil C kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

• Rica ederim

Hocam birinci dereceden yakının değilse duruma şüpheli yaklaşıyorlar, bahane üretiyorlar. Yani samimi olduğun biri olacak, benim yoktu.

• dostlar kamu indirimi için mail konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba

Anladım hocam

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.