hata ise bizim siparişleri iptal etmesinler sonra. Burası Türkiye gemi o ustam gemi :D |
Bildirim
hata ise bizim siparişleri iptal etmesinler sonra. Burası Türkiye gemi o ustam gemi :D |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 15:43:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yok adaya dönüş yaptığımız gemi.onu kastetmiştim :) etmesinler zaten, yollasalar keşke 11 şubata kalmadan. |
cevaplarınız için teşekkürler. ama malesef konuyu bugün okumaya başladım geriden o yüzden haberim olmadı. Niyetim yoktu aslında değiştirmeye ama kamu indirimi iyi göründü bir deneyeyim bakayım ne fiyat verecek. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoresh -- 28 Ocak 2025; 16:12:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 16:17:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ram 12 oldu oda var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yilin sonuna ertelediler onu dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eyvallah hocam çok teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |