Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (77. sayfa)
-
-
Aynen.
Benimde kamu kaydım falan yok.
Ama kardeşim ve eşi ikiside sağlık personeli.
Kardeşimden mail istedim "benim yok ama yapar yollarım" dedi.
5 dakikaya yeni hesap açmış xxx...sağlık.gov.tr diye, maili telefonuma kurdum ilk önce başka bir telefondan kendi telefonuma girdiğim kamu mailine bir deneme mesajı attım.
Sonra samsungshopa girip kamu mailimi doğruladım.
Birkaç saat sonra bana yüzde 15 indirim maili geldi🤷♂️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdi Hoca ile Sky_Walker hoca kamu dedi indirim dedi.. s25 ultra başlığımızda.. sonra ben üzerine gittim nedir ne değildir diye detaylarını öğrendim.. yapmaya çalıştım başardım siparişi verirken detaylara hakim oldum.. sonrasında bu indirimden herkes faydalanmalı.. sorularının cevabını bir kerede bulmalı diye o kısa bilgilendirmeyi hazırladım.. yeni bilgi detay ipucu geldikçe de mesaja ekledim.. 24 ultra 25 düz plus ve 25 ultra başlıklarının hepsinde paylaştım.. sayfa yöneticilerinden rica ettim ana sayfaya da eklesinler diye.. soranları da yönlendirdim elimden geldiğince.. :) :) hep birlikte kollektif bir iş yaptık.. ;) faydamız olduysa ne mutlu.. ama bu sene çok insans vesile olduk sanırım :) :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s25 için kupon kodu arıyorum günlerdir :(
-
Aynen misal ben ateş püskürüyordum Samsung a ve hayatımda ilk defa lansman gecesi ürün almayacaktım. Ama almış oldum.
Ben ultra başlığında sövdüm.. hızımı alamadım geldim bir de burada senden sonra sövdüm hatırlarsan :)
O fiyatlara alsınlar telefonlarını depolarına soksunlar! diye :)
Kod indirim vs hepsi bir araya gelmese ben iphone 17 pro max kararı vermiştim o gece :)
Bu da böyle aksiyon hatıra oldu hepimize :)
Samsung şeffaf kılıf 650 TL bile olsa fazla değil mi? Ne önerirsiniz?
Satamazlar hocam. Özellikle yakın dönem alt serilerden kimse geçmez o fiyatlara S25 serisine. Anca daha eski telefonu olan ve yenilemeye mecbur olan üç beş kişiye ve iphone dan sıkılmış geri dönmek isteyen bir kaç Apple kullanıcısına satabilirler. S25 bi taraflarında patlasın istemiyorlarsa çok iyi kampanyalar yapmaya devam etmeleri şart.
Ben ondan kaçırmışım. Ultra başlığını takip etmiyorum ben.
Lansman kodu nasıl geliyor arkadaşlar.
-
lansmandan önce samsung members uygulamasından bildirim geliyor oradan kaydoluyordunuz mail ile geliyor
Arkadaşlar Merhaba,
Önceleri cevaplanmış olabilir ama 77 sayfa oldu. Araştırsam da bulamadım.
Kamu indirimini nasıl uyguluyoruz, tekrar özetleyecek birisi var mı?
Benim aktif kullandığım samsung hesabımda daha önce aldığım telefon, tv, saat zaten kayıtlı.
Polis bir arkadaşım var. Onun mail adresini kullansam, onun mailine gelen kodu kendi hesabımda ön sipariş verirken kullandığımda indirim oluıyor mu?
Daha önce cevaplandıysa kusuruma bakmayın, gerçekten bilmiyorum süreç nasıl işliyor.
Teşekkürler
-
forum 1. sayfada var ordan bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20+ yıl diyor.. sana forum öğretmek haddime değil abi ama malum ilk mesaja alıyor çoğu sayfa sorumlusu arkadaşımız bu tarz bilgileri...
Kamu bilgileri kabaca şu mesajda..
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160528363
Detaylar ilk mesajda ;)
Yukarıda öğretmen arkadaşlar bahsetmişti. Öğretmenler eğitim indirim programından faydalanabiliyorlar. Yani kamu indiriminde öğretmenler yok maalesef.
-
arkadaşlar takas indirimiyle alınca, elimizde ki telefonu ne zaman yolluyoruz, yoksa gelen kargo mu alıyor ?
-
aldığın telefon gelince sana mesaj veya mail geliyor. ordaki kargo kodu ile gönderiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.
-
%15 ile hoşgeldin5 birleşmez
%15 ile doğumgünü kodu birleşmez
%15 ile 5.000 takas desteği birleşir
%15 ile iki katı hafıza birleşir
bu bilgiyi ultra gurubunda uğurtunc arkadaşımız paylaşmış. akıntı yapamadım böyle yazmış olayım
İki katı hafıza ile takas desteği birleşmez
Şeffaf kılıfı %50 indirimli, watch ultrayı %20 indirimli sepete ekleyebilirsiniz.
Lansman kodu varsa tüm senaryolarda şarj ve tag alırsınız..
Lansman kodu 22 ocaktan önce siteden kayıt yapanlara geldi.. yani birisi size kodunu hibe etmedikçe şu an kod alamazsınız
%15 harici normal mağazadan alım yaparsanız yukarıdaki gibi takas desteği veya iki katı hafıza kampanyalarından birinden yararlanırsınız. Bunun yanında uygulamadan alımlarda 1 adet tag kendisi hediye eder.. lansman kodu girerseniz.. 2 adet tag 1 adet şarj alırsınız hediye olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermiş derviş -- 28 Ocak 2025; 21:53:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X