Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.734
Cevap
143
Favori
76.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düz s25e peşin 55bin ($1537) veren dünyadaki tek kişi %99.99 ihtimal ile siz olabilirsiniz. Kırılması güç bir rekor, özel çabalamak gerekir.

• demircim kullanıcısına yanıt
    Kamu hesabıma gelmedi.
    Normal mail hesabıma geldi.
    Benim kamu hesabımda var.
    Kamu hesabımı girip doğrulayınca normal mailime'de yüzde 15 indirim geldi🤷‍♂️
    Sanırım şu yüzde 15 indirim maili sadece kamu mailini doğrulayanlara geldi.
    Aslında saçma.
    Adam zaten yüzde 15 kamu mailinden faydalanıyor ne gerek var maile🤷‍♂️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepet aşamasına kadar geldim ama hala büyük ekranı arar mıyım diye kaygılanıyorum, hem telefoto zoom hem de büyük ekrana alıştım ama çantada tuğla gibi durmasına alışamadım s24u nun. 25u biraz daha yumuşamış ama yine compakt değil. s25 mi 25 u mu karar veremedim. büyük ekran ve kamera mı yoksa kolay taşıma kolay kullanım mı. Ulrtadan düze geçen varsa tecrübelerini merak ediyorum doğrusu.

• tech.man kullanıcısına yanıt
    Galiba :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Küçük ekran kolay taşıma, hafif, ince ve zarif kasayı seçin.

Zoom ve kalem ihtiyaç değilse gözler sağlam ise ne gerek var tuğla taşımaya cebinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 17:57:36 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

gözler de malesef sıkıntılı ama ultraya bile gözlüksüz bakamıyorum zaten son bir senedir özellikle, ve gitgide daha da kötüleşiyor. bir sene önce dışarıda yanıma gözlük almıyordum şimdi gözlüksüz bakamaz oldum telefona

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    Daimi gözlük varsa çok şey değişmez zaten ekran büyük küçük olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Ocak 2025; 18:2:55 >
  • Az önce Samsung müşteri hizmetlerini aradım da ön siparişlerin sitede belirtilen tarihte kargolanmaya başlayacağını ve mağazalarda 14 şubatta fiziki olarak satışa sunulacağını söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daimi değil çoğu zaman yanıma almayı da unutuyorum. uzak problemim de yok. Bakalım bir karar vereceğim artık. teşekkürler tekrar.

• 128 lik s24 ile yok mu şöyle 7 8 bin lira farkla güncelleme. Birisi 5900 fark ile yapilabildigini yazmış falan şaşırdım. Öğrenci indirimi hesabim var eşim de kamuda ogretmen ama yaramiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

128 lik s24 ile yok mu şöyle 7 8 bin lira farkla güncelleme. Birisi 5900 fark ile yapilabildigini yazmış falan şaşırdım. Öğrenci indirimi hesabim var eşim de kamuda ogretmen ama yaramiyor sanırım.

Öğretmenlere indirim nisanda oluyor sanırım

• Arkadaşlar merhaba lansman kodu olan var mı

• kamu indirimini hallettim. kupon kodu kaldı. yok mu bi babayiğit

• Shoresh S kullanıcısına yanıt
    Direk iptal et acelen yoksa.. gereksiz çok para!

• Ceryan20 kullanıcısına yanıt

Hyr olmadı ankara merkezden yapıldığını söylediler mail ayarlarının.

Sabah serviste yazdım o bilgilendirmeyi ve bu başlığa da aktardım :) :) tüm yol metin ile geçti cevapsız soru kalmasın diye.. çünkü sabah 5e kadar indirim neydi nasıl oluyor çabaladım durdum.. kamu mailimi tanımadı.. Allahtan bacanak bekçiydi ve görevdeydi.. ama dışarıda olduğu için karakoldaki arkadaşından rica etti epostaya erişimi.. nerde ne patlıyor nasıl oluyor tek tek öğrendik.. herkes bir bilgi kırıntısı koydu mesajı güncelledik.. ama ilk erdi hocam kamu indirimi %15 var deyince ben 76ya verdiğim siparişe nasıl pişman oldum.. nerde nasıl nasıl yapılıyor diye o gece canhıraş çabaladım :) :) 76dan 71,5a ve + ikili şarja yaklaşık 5k karım oldu buradaki arkadaşların sayesinde.. ben kar ettim herkes etmeliydi.. 512 ultra için konuşacağım 91,5a fiyatına takas ve iki katı birleşmediği için kimse geçmezdi.. yani aslında 83,5 kimse vermek istemedi ben dahil!.. cihazlarımız (s24 ultra) zaten yer uçağı... geçiş için tek motivasyonumuz fiyattı.. kampanya da bunu bize verince siparişler tek tek döküldü.. toksa ne düzde ne plustamne ultrada en azından foruma cihaz satamazdı samsung 5-10 istisnanın dışında.. ama şimdi okuyorum ki 3 modelde belki yüzlerce sipariş verildi.. alana hayırlı olsun.

• enver49 E kullanıcısına yanıt

%15 anlaşmalı şirketlerde çalışanlara gelmiş. kamu indirimi ayrı bu indirim ayrı. dolayısıyla herkese gelmiyor.

• CaglarSN C kullanıcısına yanıt
    Yooo bana kamu kaydı yaptıktan sonra geldi... :)

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.