Yeniden kurum mailine onay kodu mu gönderilmesi lazım Öyle değilse benim samsung hesabında kamu aktif Yardımcı olabilirim isteyene |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (87. sayfa)
-
-
Hocam işte o takas olunca olmuyor takas ile 77 bin TL oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu kod sürekli atıldığından atanın karşısına çıkmak en altda olmak için 2 3 kere falan olarak yazdım normlade böyle yapmıyorum tabii ama gün sayısı azaldı mecbur kaldım
Tekrar maile gerek yok ana sayfadaki kamu linkine tiklarsan ordan kendi hesabından girince açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun içinde benim hesaptan sipariş gerekiyor herhalde illa Neyse o zaman
-
Evet ilave siparişin sizin hesabınızdan verilmesi gerekiyor. Sipariş adımında faydalandıracağınız kişinin adres ve fatura bilgilerini ilave etmeniz ve ödeme adımında da o kişinin vereceği kredi kartı bilgilerini girmeniz ve satın alma için bankadan o kişiye gidecek sms onayı kodunu öğrenip girmeniz durumunda başka bir kişiye sizin Kamu indirimli Samsung shop unuzdan 1 tane daha kampanyalı siparişi onun kredi kartı ile vermiş olursunuz.
Burada en kritik konu alacak kişinin size güvenerek kredi kartı bilgilerini verecek olması. Bunu sorun etmezse yapabilirsiniz. Diğer bir seçenek sizin Samsung account şifre ve bilgilerinizi o kişiye verip o kişinin bilgilerinizle login olup bu adımların hepsini kendisi yapması. Ama bunu ben yapmak istemem mesela. Bundan faydalanmak isteyen kişi fedakarlık yapan taraf olması daha mantıklı.
Adam kart bilgilerini verse de ben o sorumluluğu almam Benim samsung hesabını da onlara vermem Hali hazırda süreci devam bir siparişim var :D
Ama bir ihtimal kurumumdan bir arkadaşa rica edip onun mailini kullandırtabilirim belki birine
-
İki ayrı hesaptan iki farklı kartla denedik satın alınamıyor maalesef. Ödemeyi yaptıktan hemen sonra iptale düşüyor.
-
Haklısınız hocam handikaplı işler. O dediğiniz de 3. ve son seçenek tabi.
Hocam ben kullanabilirim eğer uygunsa size de
@muratarif Teşekkür ederim. Şu an kullanmayayım Samsung tan istedim 24 saat içinde gelirse benimkini kullanıtım boşa gitmesin. O kutuya girince sipariş onayı olmazsa iptal oluyormuş.
Merhaba arkadaşlar.
Sipariş verenlere hayırlı olsun şimdiden.
İndirimli almaya uygun mail adresi kullandırmak isteyen varsa özelden yazabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belirli bir süre cevap yazmayınca formdan bir arkadaşa da yazdım sanırım kullandı o bilgine kardeşim.
Hepsi burada'da telefonlar stoklara girmiş görünüyor. Bugün kargoya verileceği yazıyor. S25 ve plus için fiyatlar aynı ama ultra 512Gb modelde kampanya yapmışlar Amazon gibi. Amazon'da daha uygun görünüyor yine de.
Samsung Shop üzerinden sipariş verenlerde, siparişinde ilerleme olan var mı?
-
"işleniyor" ifadesi var bende.
-
samsung bu sene saçmalıyor. 10 gün geçmiş telefonlar ortada yok
dün ne yazıyordu ki?
uygulamadan sipariş oluşturunca smarttag hediyesi eklenebiliyor fakat kamu mağazasına uygulamadan giriş yapılamıyor. lansman kodu bulamayınca en azından smarttag ekleyeyim dedim ama o da uygulamaya özel. kamu indiriminden yararlanıp hediye smarttag eklemenin bir yolu var mıdır?
-
Sipariş oluştuğundan beri aynı ifade var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X