s25 plusın önümüzdeki 6 ayda 50 bin tl nin altına düşeceğini sanmam. aldığımız hediyeleri de ekleyince 51~52 civarına almış olduk. çok fark yok arada. 6 aydan sonra da düşerse düşsün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (86. sayfa)
-
-
Ben lacivertle gümüş arasinda kaldım s24 gümüş, gümüşten devam dedim bakalım, fakat plus la duz model arasında teredduutteyim, plusta qhd ekran geniş bant bağlantı var ama buyuk daha once hic büyük telefon kullanmadım, s24 te bu aralar gozume çok kucuk gelmeye basladi, cumartesi magazadan bakıp duruma gore renk ve duz plus son tercihimi yapmayi düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme aşamasında mi düşüyor sepete 83.499 olarak ekledi
Ben s25 plus'ı mercan kırmızısı aldım hocam.
Mercan kırmızısı gerçekten çok iddialı bir renk. O da aklımda bakalım. Lacivert en önceliğim biraz bekleyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın birde gece mavisi merak ediyorum açıkçası, renkleri canlı canlı görmekte fayda var
Evet S22 de ben de yeşil kullandım. S22 nin yeşili ayrı bir renkti ama. Bunda da lacivert çok farklı duruyor. Sanırım ben de lacivertten yana kullanacağım tercihimi. Ama fiyat konusundan dolayı beklemeye karar verdim.
Hocam spam yapiyorsunuz
Ekran iyi gibi geldi hocam silik bi ekran değildi bence
Benim zevkimce çerçeve ve kamera çıkıntılarının siyahı ile en uyumlu renk olmuş ancak mercanın kendisini canlı görmek lazım. En ufak ton farkı yüzünden rezil bir şeyde olabilir. Ön sipariş verseydim tercihim mercan olacaktı benimde. Cihazlar gelince yorumlarınızı bekliyorum demek isterdim ama anlaşılan mağazalara daha önce gelecekler. Bu sene hem kargolar çıkmadı, hem cihazlar mağazalara gelmedi. Ortada sanki cihaz yok gibi bir durum mevcut.
Hocam onda şüphe yok zaten. Samsung tabi ki mecbur fiyatı aşağı çekecek çeşitli kampanyalar ile. Ama ne olursa olsun bu hediyeli ve kamulu aldığımız fiyatların altına inmeyecek. O konuda da şüpheniz olmasın. O yüzden erken ve makul olarak almak her zaman için avantajlıdır.
Sipariş verecekler hızlıca versinler 2 kere 8bin indirimi yapılmış Heralde bi yanlışlık var Diğer renklerde olmuyor
-
Kamu indirimiyle 70 oluyor
Büyük ihtimalle yanlışlık var dediğiniz gibi ama şimdi sipariş verip karttan çekilince parayı buraya bağlayıp sipariş iptal edilme riskide var. İade süreci uzarsa sıkıntı. Kamu indirimi bulamayıp 64 bine plus almayı düşünen S25U alsın 75 bine güzel fırsat ama riskide göze alsın :)
Samsung bu sene saçmaladı
Kullanılmayan kampaya kodu olan var mı.
TCM-5CCG-5C9A-FGHP
bunu bi dene bakalım oluyor mu
Maalesef kullanılmış.
kusura bakmayın. normalde kullanmadım ama bi kere girince sipariş vermesemde iptal oldu demekki
Tek mail ile birden fazla 512 gb 70.900 e alınabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X