Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (85. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.848
Cevap
144
Favori
83.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda bugun cihazı denedim uğraştım biraz. Cihaz oldukça şık. Buz mavisi rengi vardı galiba. Hafif. Ekranı gerçekten çok iyi. Arayüzü de sevdim Xiaomi kullanıcısı olarak. Cihaz gerçekten harika. Plus modeli de vardı o da iyiydi. Cihazın akıcılığı hz den dolayı düz iPhone lardan iyi, prolar ile benzer. Hafif olmasi da çok avantajlı tam bir telefon formatında. S24 boyutunuda çok beğeniyordum. Alanlar pişman olmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon
    Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WD95C?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GD7DG37642S5AMC5HXBJ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GD7DG37642S5AMC5HXBJ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GD7DG37642S5AMC5HXBJ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

S25 ultra amazonda kamu indirimden bile daha ucuz fiyata satılmaya başlanmış. Daha cihazlar satışa bile sunulmadı bu ne hız. Çok çabuk fiyatlar düştü. Çok uzun beklemeden herkes kamu fiyatından alır yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 29 Ocak 2025; 19:9:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Özgürkan911 kullanıcısına yanıt
    S23ü kaça sayıyor takas dahil?

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Amazon satisi 75.5 kamu indirimi ile 71 yanlış hatırlamıyorsam. Amazonda 75.5 dan daha ucuza mi satıldı acaba

• S25 ve s25+ dada indirim bekliyorum, samsung türkiye bu sene epey abartılı fiyatla başladı bence.

• code61 C kullanıcısına yanıt
    Hocam o takas kullanmayanlar için öyle 256gb fiyatına 512gb ama takaslı alınırsa 512gb 77 bin TL

• İzmir de S25 serisinin görülebilir olduğu bir yer var mı? Bende bir yakından görmek istiyorum merak etmeye başladım.

• Ben iptal ettim nasılsa acelem yok düşerse fiyatı alırım düşmezse en azından S26 ile muhtemelen tamamen yenilenecek S serisi o çıktığında onu alırım artık

• Bugün tekrardan samsung ile görüştüm.Siparişte gözükmeyen kablosuz sarj cihazını göndereceklerinin teyidini aldım.Eğer benim gibi sadece smart tag2 gözüküyorsa başkalarının haberi olsun.
    Ayrıca lansman kod vereyim bu güzel haber ile;
    TCM-5TZF-AYT9-99FY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCore -- 29 Ocak 2025; 19:41:4 >
  • Amazon s25 ultra 512 gri modeli 75,5k fiyat ile satıyor.. biz 71 + hediyeler şeklinde aldık kamu ile.. orada bir sürü avantaj vardı... düz ve plus modelde de sağlam indirimler göreceğimizin sinyali geldi böylece.. satın alma ve sipariş kararlarınızı bir daha gözden geçirin...

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

hocam s24 Serisinde ekran biraz silik idi. hatta ekran güncellemesi sonrası bile önceki seriler gibi değildi. s24 plusı gördüyseniz ona göre nasıldı ekran. s25 plus için soruyorum

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Belliydi hocam daha ilk dakikalardan itibaren söyledik bunu. Bu fiyatlarla büyük fiyasko yaşayacaklar ve çaresiz iki aya kalmaz fiyatları ..ke ..ke aşağıya çekecekler. Bariz ortada bu.

• Valla samsung da durum her zaman böyle oluyor. Her sene ön siparişle alırdım. Bu sefer sazan gibi atlamayacağıma karar verdim, bekliyorum. S24 de de nerdeyse S23 den S24 e 3 bin tl ler ile geçilebiliyordu kuponlarla. İlk alanlar yine bundan faydalanamadı yüksek fiyatlardan aldılar tabi. S25 serisinde fiyatları arşa çıkarttılar. Hiç mantıklı değil. Bence bekleyin derim. S25 Ultra da indirimler olduysa S25+ ile S25 de de bu tür indirimler olabilir.

• Ejderiya komado E kullanıcısına yanıt
    Buldunuz mu kod bulmadıysanız size göndereyim. Ben almaktan vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 29 Ocak 2025; 20:5:12 >
  • Arkadaşlar bu arada renk tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Bana göre mint yeşili ve lacivert güzel duruyor. Gözüm laciverte kayıyor ama çok mu koyu acaba? Mint yeşili daha ılımlı bir renk gibi geliyor. Sizin tercihiniz hangisi oldu veya olacak?

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Ben hiç düşünmeden ve kararsızlık yaşamadan lacivert siparişi yapıştırdım. S22 de yeşil renkte de böyle olmuştu. Görür görmez bayıldım laciverte😄🥰

• Amazonda da ayni fiyat 512 ultra 83.499tl yaziyor 75.5 nerden gordunuz o fiyatı

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Ama s22 yeşil harika bir renkti bende yeşil almıştım

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Aynen. Onda da bu şekilde lacivert te olduğu gibi hiç kararsızlık yaşamamıştım.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Sepette 8 bin indirimli...

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.