s24 ile s25 in ekran koruyucuları uyum sağlıyor değil mi? |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (89. sayfa)
-
-
hocam telefonu görmedim ama kağıt üstünde bundan daha iyi bir cihaz yapmadı yıllardır samsung. bi sene ekranı 2k yaptı ama işlemci çöp~cynos du, bi sene işlemci Snapdragon du ekran kötüydü. bu sene tek eksik yenilenmiş kameralar. o da olsaydı mucize olurdu zaten. ben aldım. nasip tabi. hayırlısı olsun hakkınızda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyanet indirimde gözükmüyör
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün maltepepark avm mediamrkt'e uğradım. ürünler gelmiş ellerine ama stand kuracağiz dedi arkadaş. Sabahtan gitmiştim. Muhtemelen bu saatlerde görülebilir durumdadır.
bu güzel haber. gidip görsün de bilgi versin birileri.
Bu öğretmenler için MEB uzantılı eposta olanı kabul etmiyor mu?eba uzantılı nasıl alacağız bilen var mı?
Ben Vatan Bilgisayar Kayseri mağazasını aradım da s25 modellerinin mağazaya ulaştığını ve yarın sergileneceğini söylediler. Muhtemelen diğer Vatan Bilgisayar mağazalarına da gelmiştir.
Bu easycep ile takas işini napacağız yahu,acayip bir iş
Benim k12 hesabımı kabul etmedi. Her devlet kurumu ile anlaşması yok Samsungun sanırım. Size deneyin başka türlü anlaşılmıyor.
Anladım hocam muhtemelen beni de etmez ama deneyeyim.Peki eba uzantılı mail nasıl alabiliriz eba listede var çünkü
Daha önce S24 - 128 GB a 31.380 TL teklif veriyorken, artık 32.505,00 TL teklif veriyor bilginiz olsun
Kamu indirimi ile S24 to S25 128 gb için ödenmesi gereken tutar 11.269 tl oluyor.
-
Eba eposta konusunu bilemiyorum
-
plus hocam plus lütfen
-
bari flash in yeri değişseydi.
100 kişiye sor s24 ile s25 i ayırt edemez.
s23 den ne rahatlıkla geçmiştim farklı tasarımı var diye.
sepetimde s24 + bedava kablosuz şarj + tag + kılıf ve kamu indirimi ile
s24 den s25 e geçemiyorum 11.821 tl verip
-
hocam s25 plus ana ekran karşıdan bi resim mümkünse. bi de programlarda bi resim
-
Hocam hangi mağaza İzmir mi?
Plus Gümüş rengi varsa onuda atar mısın.
Gerçi açıkta yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 30 Ocak 2025; 19:8:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X