< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (70. sayfa)
-
-
Evet hocam Açıkçası kamu indirimi olayından ötürü gaza gelip plus aldım (Normalde 24+ta kalacaktım) 14 bin daha verip ultra da alınabilirdi aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran koruyucuları uyar Zaten hiçbiri yüzde yüz kaplayamaz ekranı kılıftan ötürü
Bendeki kod sadece smarttag veriyor, şarj vermiyor. Bu durum normal mi? Boşta kodu olan, almayı düşünmeyen varsa özelden paylaşabilir mi?
Henuz konusulmadi konuda. S25 in 128 lik ve 256 lik arasinda ufs farki varmi yokmu bununla ilgili hicbir sitede bilgi gosterilmiyor
Şarj aleti stokta olmayinca sepete eklenmiyor kontrol edip stoga girince siparişi onayla
Ben de başta s25 ultra ve plus arasında kaldım ama ultranın tasarımının daha büyük olması ve aralarında standart bir kullanıcı açısından ciddi anlamda fark olmaması nedeniyle ben de plus aldım. Ben alırken 53900 Tl'ye geliyordu. Ultra ise yaklaşık 70000 civarındaydı. Aralarında tasarım, kamera ve kalem dışında gözle görülür bir fark yok diye düşünüyorum.
Aynı ikilemde kaldım, Ultra ile plus arasında s24 serisine göre daha az fark var. 17 Bintl fazla ödemeyi haketmediğini düşündüm. Daha da önemlisi hernekadar utranın köşeler yumuşatılmış olsada hala plus kadar ergonomik durmuyor. Plus boyut ve ağırlık olarak benim kullanımıma ideal. Eğer plus modelde Exnos işlemci olsaydı ozaman farklı şeyler düşünürdüm.
-
Bende hemen hemen aynı düşüncelerle almadım Aradaki fiyat farkına değmez diye düşündüm Yeterince büyük bunun ekranı da Sadece kalem olayı biraz çeldi aklımı sonradan Onuda zamanında note model telefonlar kullandım Ayda yılda bi çıkarıyordum yerinden Yine aynısı olur diye gerek yok dedim
Elimde fazladan lansman kodu var Cidden lazım olan sipariş verecek olan yazsın (ücretsiz)
Edit: ilk pm atan arkadaşa verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 28 Ocak 2025; 9:5:23 >
Telefon geleceği zaman aynı gün mü Mesaj ya da mail geliyor yoksa bir gün öncesinden Kargoya verildi verilecek diye mesaj geliyor mu
128 ve 256 gb ufsler aynı hocam
www.gsmarena.comSamsung Galaxy S25 - Full phone specificationshttps://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25-13610.php -
Bu sene sistem değişti galiba kocam Drk aksesuardı samsung'un distribütörü Şimdi başka bir firma olmuş
Önceki distribütör İstanbul için (zamanla Ankara ve İzmir'de başlamıştı sanırım) direk kapıya kurye yolluyordu Eski ürünü alıp yeniyi veriyordu kapıda Verilen eski ürünü de kapıdaki kurye inceliyor kısa bi test yapıyor ve gerekli indirimi siteye tanımlıyordu Bize de onay smsi geliyordu indirim fiyat için Ondan sonrada indirimli fiyattan ödemeyi yapıyorduk Eski ürünü verip yeniyi alıyorduk Öncesinde de randevu falan alıyorduk siteden
Fakat şimdi sistem değişmiş Bizden ürünün peşin parasını aldılar malum Ürününüz 11 şubatta kargoya verilecek diyor Kurye mi getirecek yoksa x kargo şirketi mi bilmiyorum ama herhalde kurye getirir Kurye şirketine ürün verilince de bildirim yapılır sms, mail vs. Daha sonrada bize
Ayin 11 inde hastanede olacağım bütün gün ve evde kimse yok, umarım siparişiniz hazirlandi kargoya verilecek diye 1 gün onceden mail falan yollarlar
özelden mesaj yazdım bakabilir misiniz
Lansmanda kayıt yaptıktan sonra mailden bir form daha geliyormuş, ben onu yapmadığım için kodum sadece tag için diye dönüş yaptılar 😑
Kodunu kullanmayacak varsa paylaşırsa çok sevinirim gerçekten alacağım.
Hocam mesajda da ilettim Verildi kod ilk yazan arkadaşa (cagri93)
-
Ben kayıt yaptıktan sonra birşey yapmadım Sadece kodun içinde olduğu mailde youtube canlı yayını linki vardı Ona tıkladım
Bence sizin durum şu Bu kodu 1-2 gün önce denedim sadece smarttag bekliyordu İkili şarj eklemiyordu Bugün denedim ikisini de ekliyor Stoklarla ilgili bir durum olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X