😂😂 fiş almazsanız fişlerim yassak :) kamu demiyelim biz ona kamusalımsı olabilir. Bi indirim var ama kime var belirsiz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (69. sayfa)
-
-
hayır. lansman kodu ile 1 air tag ce 1 kablosuz şarj aleti hediye geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözebildinizmi ogm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 adet lansman kodu lazım elinde olup kullanmayacak arkadaşdan alabilirim
merhaba hocam. camı nasıldır bilemem fakat kılıf oldukça iyi memnun kalırsınız. ben de krem olanının siparişini verdim. bende s23 için hem sizin gönderdiğiniz hem de aşağıda linkini paylaştığım kılıftan var. halihazırda da bunu kullanıyorum. parmak izi kalması dışında çok memnunum. görünüş ve kullanış premium hissiyat veriyor. bugün siparişini verdiklerimi görebilirsiniz. bu firmanın ürünleri fazlasıyla memnun eder. şahsen tavsiye ederim
amzn.euJETech Kılıf için Samsung Galaxy S25 5G, Sararmayan Darbeye Dayanıklı Tampon Koruyucu Telefon Kapağı, Çizilmez Sert PC Arkası (Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPFXBSKC?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_29ZD9W2KA1WQH0BAJM93_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_29ZD9W2KA1WQH0BAJM93_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_29ZD9W2KA1WQH0BAJM93_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun. Bu lansman kodunu nasıl temin ettiniz?
Bu videodan sonra biraz canım sıkıldı Ultra ile düz model aynı işlemci olmasına rağmen düz model bir yerden sonra sıcaklıktan dolayı işlemcinin hızını kesiyor Belli ki o yüzden daha düşük puanlar oluyor
-
Insanın öz babası o kadar indirim yapmaz 😀
-
😆😁😆
Yok hocam 2 tane hediye veriyormuş onlar için kod arıyorum sipariş verirken onlarida alalım diye
Merhaba,
Ben de S25 256GB sipariş verdim.(Lacivert).Sipariş et e bastım kablosuz sarj sipariş de gözükmüyordu.Samsung la iletişime geçtim.Her zaman ki gibi sipariş i iptal edelim yeniden sipariş geçin dediler.Ben de telefonun fiyatının arttığını eğer aynı fiyattan bana tekrar sipariş etme imkanı verirlerse yapabileceğimi soyledim.Biraz nazlı şekilde zaten kamu indiriminden yararlanıyorsunuz iması yapmaya çalıştı konuştuğum kişi ama sonuç olarak hediye yi neden almayayım anlık stok durumu değişti diye.Haber bekliyoruz bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCore -- 27 Ocak 2025; 21:29:32 >
Bende de benzer bir durum oldu sepette gözüküyordu ödeme aşamasına geçince Ödeme yaparken şarj cihazı kayboldu müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturdular sonra geri dönüş yaptılar şarj aletini de siparişime eklendiğini söylediler
Taleple alakalı mail aldınız mı? veya sipariş güncellemesi ile ilgili.Aldıysanız paylaşabilir misiniz.Benim görüştüğüm görevli kişiye iletirsem bekli işlemleri hızlandırırlar.
Arkadaşlar şu paketi alma arefesindeyim.
İçinde arkası sert ve sararmayan şeffaf kılıf,
Kırılmaz cam ve kamera koruması var doğru mudur?
"Hard pc back" diye yazmıyor acaba arkası sert plastik değil midir?
Tavsiye eder misiniz?
Tamperli cam nasıl iyimidir?
Daha önce alanlar yardımcı olsun lütfen.
amazonJETech 5'i 1 Kılıf için Samsung Galaxy S25+ / S25 Plus 5G ile 2 Paket Her Temperli Cam Ekran Koruyucu ve Kamera Lens Koruyucu, Sararmayan Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Kapağı (Şeffaf)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPQLHDJY?ref=cm_sw_r_apan_dp_MSDAS7EQBQVN9YA0EQCG&ref_=cm_sw_r_apan_dp_MSDAS7EQBQVN9YA0EQCG&social_share=cm_sw_r_apan_dp_MSDAS7EQBQVN9YA0EQCG&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim, diğer ürünleride inceleyip sipariş vereceğim
-
Sadece siparisime eklendigi söylendi mail vs birşey yollamadilar
Arkadaşlar sipariş geçeceğim fakat lansman kodu yardımında bulunabilecek var mı acaba? Çok makbule geçer, teşekkür ederim.
-
merhaba hocam. s23 ile aktif olarak siyahını kullanıyorum. arkasında şeffaf sert bir plastik var. keza yanları da sert. kullanımdan dolayı kılcak çizikler oluşuyor. parmak izi bırakıyor. fakat kullanım hissiyatı çok iyi. cam olarak bu markayı hiç kullanmadım. forumda çoğunlukla amfilm öneriliyor bende de mevcut ve çok da memnunum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160567211
S24 ve S25in ekranı arasında 0.1mm fark görünüyor en ve boy tarafında. Acaba S24ün ekran koruyucu ve kılıfları S25e uyar mı?
Kılıflar uymaz cihazlar inceldi, kamera çıkıntısı genişledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X