Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (67. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil2 iOS
5 sn
1.861
Cevap
144
Favori
83.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gunluk ekran acik sureniz nedir ? Yogun bir kullanim senaryosumu var ? Bu arada s24 ultra icinde kimisi 6 saat SOT alirken kimisi 9-10 saat aliyor. Tamam sebeke farkettiriri ama fark fazla. Bu arada 6 alanla 9-10 alanlarin ayarlari ayni. Bu tutarsizlik 25 serisinde olmaz umarim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Düşme kardeş:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şunu net olarak söyleyebilirim : Düz S24 ile daha az ekran süresi ve daha fazla ısınma alırsınız, eğer sizin telefonda yazılımsal veya donanımsal bir sorun yok ise.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kablo ve şarj aletini göndermeyin hocam. Ben defalarca takasa girdim hiç birinde göndermedim. Sorun olmadı.

• tech.man kullanıcısına yanıt

Ram de APU'a dahil SD 8 Elite'in 8 GB RAM bellekli varyasyonu yok, olsa Samsung yine bir kazık atardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s24'ten gayet memnundum. lansman kodu vardı ve kamu indirimiyle birlikte cihaz 12 bin küsüre geldi. yanında kablosuz şarj cihazı ve tag2 de hediyesi var. 3 bin hediye tutsa 9 bin küsüre cihazı yeniledim. kablosuz ve tag2 de zaten alacaktım. inşallah telden de memnun kalırız.

Hocam yeni telefonlar artık pahalı olan şey işlemci. Elite işlemci ile 3nm işlemciye geçti Samsung. S23 evde var kullanıyorum arada harika bir telefon. Snapdragon işlemci iyi bir işlemci. Exynos uzun vade için soru işareti olan bir işlemci. S23 ten geçiş olabilir diye düşünüyorum ben. S23 halen harika bir cihaz ve s24 ten iyi olduğunu düşünüyorum. Yapay sentetik testleri ben umursamıyorum. Elimde mtk işlemci var ama sd hep üstün oldu. Sd işlemcilerden sadece s22 deki bir falso idi. S25 te bu sorunu yaşamayız inşallah.

• Bende S24 ten s25 e geçtim. İnşallah memnun kalırız.

• Merhaba, lansman kodu özel mesaj ile gönderebilecek var mı? Çok makbule geçer, teşekkür ederim.

• yllmzz Y kullanıcısına yanıt

Hocam size verecekleri cevap %99 ''İptal Edip Tekrar Sipariş Verin'' olacaktır büyük ihtimalle. Maalesef Samsung müşteri hizmetleri pek müşteri dostu değil. Umarım beni yanıltırlar.

• Lansman indirimi nasıl alabilirim? Yada elinde olan bana özelden atabilir mi?

• shades99 kullanıcısına yanıt
    %99,9 hatta... iptal et yenisini ver.. bu soru müşteri hizmetlerine yüzlerce kez soruldu ve aynı cevap alındı. Sekmez.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bence %100

• Merhaba kamu indirimi 31 ocakta son buluyor diyor müşteri hizmetleri sordum da martta yine bu fiyata alabilir miyim kamu indirimi ile acaba s25 plus 53.974 tl'ye

• lansman kodu olan bir yardımsever özelden iletebilir mi lütfen? şimdiden çok teşekkürler

• Kamu mail adresi ayarladık, lasman kodu ile s25 256 ne kadar fiyata geliyor acaba, birde kodu olup yardımcı olmak isteyen varsa özelden yazabilirse çok makbule geçer

• samsung desteğe milli eğitim kamu personeliyim neden kamu indiriminden yararlanamıyorum diye soruyorum. beni ısrarla öğrenci indirimine yönlendiriyor. Diyorum ben öğrenci değilim kamu personeliyim anlamak istemiyorlar. Israrla eğitim indirimi kampanyasına yönlendiriyor.

• luckyluke34 L kullanıcısına yanıt
    Lansman kodu ve kamu indirimi birleşip daha mi fazla oranda indirim sağlıyor?

• İyizicodan %20 indiriminin üzerine bi de max 300 indirim var bugüne özel...

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.