Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: demircim , fiiliyol , send37 , Cihat_, , deli_kan Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.891
Cevap
145
Favori
85.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S24 ultra için kullanacağım zaten 512 ligi stoga girerse özellikle onu bekliyorum varsa elinde kullanmayacak doğum günü indirimi bana yollarsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala s25 256 gb 47 bin değil mi? 43 bin olayı bitti.

• lansman kodu olan bir yardımsever özelden iletebilir mi lütfen? şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Yazın yazın.. kamu indirimini kökten bitirin de rahatlayın.

• Ya Samsung ne zaman adam gibi bir geliştirme yapacak. Bir exynos bir SD sadece işlemci değişimi dışında hiç birşey yok kaç senedir. Neyse 24+ ile devam edeyim. 26 serisinde adam gibi bir kamera upgrade, hızlı şarj ve pil kapasite artışı vb. iyileştirme olur umarım.

• bende ilk gün %10 dogumgunu kodu ile s23ten s25e geçiş yapanlardanım. total 49950 + smarttag hediyesiyle. s23ü de degisim kampanyası ile vereceğim. sorunsuz kozmetiği güzel cihaz. s25 25bine tekabul edecek gorunuyor. az para değil umarım değer... herkesin yeni telefonu hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Ne alalası var

• Kullanmadığım S24 ekran koruyucu var. S25'e olur mu acaba...

• Mrb herkese ogm maili kullanıyorum lakin mail yaklaşık 10 saattir gelmedi nedeni ne olabilir. Samsungun sitesinde mail gönderdik uyarısı cikiyor mail adresini yazınca lakin gelmiyor nedense.

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt
    Olur

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 27 Ocak 2025; 7:30:23 >

• Bir arkadaşımın s22'yi s25 ile değiştireceğiz. Lansman kodu kullanmayacak olan arkadaşlar özel mesajla iletebilirseniz çok makbule geçer.

• Lansman kodu kullanmayacak olan varsa s25 alacagım özelden paylaşabilirmisiniz

• S23 un sarji 1 gunu cikarmiyordu s24 e gecince oh dedim. 6 ay gecince s24 de cikarmamaya basladi. Şimdi s25 de de aynisi olacak diyorum. Kamu indirimimde var 12.394 tl s24 den s25 e elim gitmedi.

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt

Yok hoca bugun whatsup dan ogrendim meb de var , detayini yazmiyorum biliyorsun

• estimates29 E kullanıcısına yanıt
    Meb var mı? Kabul etmiyor mail adresini, çözemedim bu işi.

• Samsung shoptaki 25 için satılan şeffaf kılıfın kablosuz şarj özelliği var mı arkadaşlar

• mustafa3232 kullanıcısına yanıt

kablosuz şarjdan kastınız magsafe özelliği ise yok hocam. Ama kılıf takılıyken kablosuz şarj olur telefon engellemez.

• fth F kullanıcısına yanıt

Niye hocam gün içinde oyun vs çok mu oynuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.