Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (64. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (8 Mobil) - 26 Masaüstü11 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
144
Favori
85.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben verdim. Her zamanki gibi amfilm. Amazon dan yola çıktı. Yine standart 2 li paket. Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Buraların hızlısı

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Ben gelen kodu girince "Girdiğiniz kupon kodu hatalı. Lütfen kupon kodunuzu kontrol edin ve tekrar deneyin." diyor. sadece https://shop.samsung.com/tr/dogum-gunu-kampanya linkinde yer alan cihazlarda geçerlidir diyor ama sayfa boş. Bunları görünce olmuyor diye düşünmüştüm. Web'ten de denedim uygulamadan da denedim sonuç aynı.

Hocam amazon türkiye vergi ile 520tl ye geliyor amfilm neden amazon Almanya üzerinden daha çok fiyata aldınız ki

• Kamu indirimi ile 43k ya 256lik bazı renkler geliyordu kalktimi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar S25+ mı almak mantıklı S25 Ultra mı sizce?

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Walla hep oradan almaya alıştım ondan herhalde. Hiç bakmamıştım. İptal edip tekrar vereyim bari. Teşekkürler.

• Mrb herkese ogm maili kullanıyorum lakin mail yaklaşık 10 saattir gelmedi nedeni ne olabilir. Samsungun sitesinde mail gönderdik uyarısı cikiyor mail adresini yazınca lakin gelmiyor nedense.

Sağolasın hocam. Amazontr den sipariş verdi benim arkadaş da.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Sadece siparişi iptal ettim. Aynı kamu hesabından daha önce kod kullanaraktan kendime 25 ultra siparişi verdim. 1 gün sonra farklı kod kullanarak hanıma düz s25 siparişi vedi, sepette hediyeler gözüküyordu, ödeme esnasında kaybolmuş. Acaba farklı kod olsa bile aynı hesaptan lansman hediyelerine bir kez mi izin veriyor? Aynı hesaptan farklı zamanda farklı kod kullanarak her siparişte hediyelerle birlikte sipariş veren oldu mu?

• kenny5 kullanıcısına yanıt

Daha büyük telefon kullanmayı seviyorsanız, kamerayı yoğun kullanacaksanız ve yanında gelen kalem işinize yarayacaksa ultra alın derim ama benim gibi daha standart bir kullanıcıysanız plus yeterli gelecektir. Zaten aynı işlemciye sahip oldukları için performansında ciddi bir fark olacağını düşünmüyorum.

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Ben aldım ama bazı hesaplarda olmuyormuş ilginç bir şekilde.

• MerchantJueL M kullanıcısına yanıt
    Şu an için 256 gb modellerin hepsi aynı fiyat 47 bin küsur tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 26 Ocak 2025; 22:28:21 >
  • Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güle güle kullanın 👍

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam çok teşekkürler.

• ademis kullanıcısına yanıt

43 e 256 lik vardi 9 kya s24 den geçeyim dedimde bizim iş kaldı başka bahara

• Furbey40 kullanıcısına yanıt

İnanın hiç bilmiyorum hocam

• MerchantJueL M kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşların yaşadığı durum oldu maalesef. İki gündür fiyatlar böyle. Umarım aynı fiyata düşer yine ama zor gibi

• S25 ultradaki gibi s25 128 gb fiyatına 256 gb kampanyası olursa satın alacağınızı iletişim kanalları üzerinden bildirin. Daha öncesinde kamu indirimiyle S25 128 gb fiyatına 256 gb satışı yapıldığını bildiğinizi de ekleyin. Aksi taktirde satın almaktan vazgeçeceğinizi söyleyin. Çok kişi yazarsak belki indirirler.

whatsapp, mail, canlı destek hepsinden yazın

https://www.samsung.com/tr/support/contact//

https://www.samsung.com/tr/support/email/

• Samsung fiziksel mağazasından veya herhangi bir teknoloji marketten nakit almak istesek bu indirimler ve hediyeler oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.