Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (62. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
1.940
Cevap
146
Favori
87.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekranından memnun değilim hocam. 60 hz hem gözümü yoruyor, hemde akıcı değil. İphone 11 kullanırken hiç farkında değildim mesela. Ekranı gayet akıcı ve güzeldi. Ne zaman oled ekrana geçtim 60 hz gözüme batmaya başladı. Ekran resmen kasıyor gibi. Onun haricinde sırf alışkanlıktan ötürü iphone 15 almıştım zamanında. Genel anlamda memnun kalmadım diyebilirim. Parasının telefonu değil kesinlikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şayet ürün bu hafta içi kargoya verilirse kargo adresi değiştirmem gerekiyor böyle bir kolaylık saglanıyor mu daha önce yaşayan oldumu bu durumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yllmzz Y kullanıcısına yanıt
    Talep oluşturursun tamam derler işleri daha da karıştırırlar.. telefonun adres değişikliği durumu geçiciyse veya teslim alacağın zamanlama kritik değilse kargoya verilsin.. sana kargo mesajı gelsin.. kargo no ile kargoyu ara.. adresini orada değiştir veya 3-5 günlük birşeyse dağıtıma çıkarmayın de.. başka şehre gelecekse onu samsungtan yapman lazım ama dediğim gibi sonuç ya alırsın ya almazsın.. teslimatını öngördüğünden daha fazla geciktirebilir. Operasyonel olarak çoook kötüler :)

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Evet bilgi gelecek. Hepimizin aynı statüde siparişi.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.

İl değişikligi söz konusu oldugu için Samsungla görüşmeliyim o zaman. Bilemedim süreç uzayabilirde çözümde bulunabilir anlaşılan muamma biraz. Teşekkür ederim.

• yllmzz Y kullanıcısına yanıt
    Kaydınızı alıyoruz derler.. aldık derler.. ilgili birime aktardık adres değişikliğinizi bildirdik derler.. şimdi sen olağan akışı sistematiği bozmuş oldun... sistematik dediğime bakma.. bir firma ne kadar kötü ve beceriksiz olabilir hayal et.. sonra 10'la falan çarp.. abartmıyorum.. benim istanbulda kapıda takas için kapıma kadar geldiler aaa sizin cihazı getirmemişiz karışıklık oldu dediler :) ertesi gün bi daha geldiler.. :)

Edit: İl değişikliği dersin normal adresine de çıkarabilirler kargoyu sen yeni ilinde kargom gelecek derken.. sonra telefonun kargo kargo gezinir.. Allah vermeye de komple kaybolmasa...

Kusura bakma karamsar bir tablo çizdim ama konu Samsung olunca işler sıkıntı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 26 Ocak 2025; 15:58:56 >
    Hepsi çok yaşanabilir şeyler konu Samsung Online Shop olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 26 Ocak 2025; 16:3:24 >
  • Kargo firmasıda muhtemelen degişikligi satıcı firmanın yapması gerekecek deyip sorumluluk almayacak. Aslında normal belirtilen tarihte verilse sorun olmaz benim açımdan ama bu hafta içi ürün kargoya verilirse sıkıntı oluşturabilir. Artık duruma göre bakıp anlık degerlendirmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: yllmzz

Kargo firmasıda muhtemelen degişikligi satıcı firmanın yapması gerekecek deyip sorumluluk almayacak. Aslında normal belirtilen tarihte verilse sorun olmaz benim açımdan ama bu hafta içi ürün kargoya verilirse sıkıntı oluşturabilir. Artık duruma göre bakıp anlık degerlendirmek gerek.

Hocam teslim alıp size iletecek birisi yok mu? Gerçi çoğu kargo firması link üzerinden adres değilikliğine izin veriyor ama hangi kargo ile gelir onu bilemiyorum. Talep oluşturabilir ama inanın ortalık çorba olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

Bu hata da yeni mi çıkmaya başladı arkadaşlar?

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    O şekilde yapmak en mantıklısı diger türlü karışıklık yaşamaktansa. Teşekkür ederim degerli cevaplarınız için.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Samsung önce DHL e çıkış yaptı o da Yurtiçi kargoya yönlendirdi onlar getirdi bana en son 2 ay önce yaptığım alışverişte.

• Ronades R kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Hayırlısı olsun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckyluke34 L kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• quote:

Orijinalden alıntı: JMQCXYCVXR

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda
    Özelden yapamadım kusura bakmayın gsm no onaylanamıyor diyor sürekli bu şekil oldu, artık siz veya ihtiyacı olan birisi faydalanır, eğer siz yararlanamazsanız kusura bakmayın

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Sanada iphone 14 önermem açıkçası. İphone istiyorsan en azından 15 falan bak. İkinci el temiz cihazlar çok piyasada 43-44 civarına.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Sorun değil hocam :) Baktım herkese yanıt veriyorsunuz bize yanıt yok dedim acaba ne yaptım :D

İnşallah yeni seriden memnun kalırsınız hocam.

Bence Samsung Türkiye yanlış düşünüyor. Zaten S serisi premium bir seri. Her zaman parası olan adamlar alıyor bu seriyi. Her versiyonu getir abi sen alan alır. Ben şahsen S25 Plus 512 GB satın almak istiyordum.

Sizce S25 serisinin ekranı S24 teki gibi tartışmalara yol açar mı canlılık konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfg023 -- 26 Ocak 2025; 18:55:13 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.