< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 26 Ocak 2025; 15:58:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 26 Ocak 2025; 16:3:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam teslim alıp size iletecek birisi yok mu? Gerçi çoğu kargo firması link üzerinden adres değilikliğine izin veriyor ama hangi kargo ile gelir onu bilemiyorum. Talep oluşturabilir ama inanın ortalık çorba olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu hata da yeni mi çıkmaya başladı arkadaşlar? |
Anladım hocam. Hayırlısı olsun inşallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorun değil hocam :) Baktım herkese yanıt veriyorsunuz bize yanıt yok dedim acaba ne yaptım :D İnşallah yeni seriden memnun kalırsınız hocam. Bence Samsung Türkiye yanlış düşünüyor. Zaten S serisi premium bir seri. Her zaman parası olan adamlar alıyor bu seriyi. Her versiyonu getir abi sen alan alır. Ben şahsen S25 Plus 512 GB satın almak istiyordum. Sizce S25 serisinin ekranı S24 teki gibi tartışmalara yol açar mı canlılık konusunda? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfg023 -- 26 Ocak 2025; 18:55:13 > |