Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (60. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 14 Misafir (6 Mobil) - 17 Masaüstü10 Mobil
5 sn
1.961
Cevap
146
Favori
88.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iptal edince yaptığınız ödeme hemen iade ediliyor mu karta yada hesaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furbey40 kullanıcısına yanıt

15 pro max aslında iyi cihazdı hocam. Özel değilse neden değiştirmeyi tercih ettiniz?

• Furbey40 kullanıcısına yanıt

Sorunu belirtmenize rağmen düzeltmediler mi hocam sipariş sonrası. Bu kez kod kullanılmış olacak yeni siparişte nasil kullanacaksınız kodu?

• RİDEN7 R kullanıcısına yanıt
    12 bin tl bandi mantikli gibi sanki ben de bir gazla kamudan bir arkadasin hesabindan aldim. S24 128 den s25 128e 12bin700 fark olacak. Cok arada kaldim deger degmez noktasinda ama sarj acisinindan s23 bir harikaydi sd islemciden dolayi, buna da yone sd icin gecmis olcam hayirlisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tycoon00 kullanıcısına yanıt

S23 gerçekten harika bir telefon. S24'e geçtikten 3 hafta sonra geri dönmüştüm s23'e. S25 de üzmez umarım.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Bir kaç arkadaş sipariş iptalinden bir müddet sonra kullanılan kodların tekrar aktif hale geldiğini belirtmişti.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Yilbasinda Kibris'tan 16 pro aldim kayitsiz kullanicam. 2.telefon olarak s24 vardi kamu indirimine uyup s25 e gececegim ayni zamanda. Ana telefonum 16pro sirket hattim s24 de su an. Yillardir samsung kullanirim ilk defa iphone kullaniyorum gayet memnun kaldim iki taraf icinde gecisler cidden keyfi olur sanirim. Su da var 16 pro sarji 2 gün rahat götürüyor ona bayildim. Akicilik konusunda farkli hissettiriyor ayrica.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Evet gsb.gov.tr iel bitiyor ama kabul etmedi. Dediginize katiliyorum. Sikinti olan dolar kuru. Ufak ufak cikiyor durmadan. Simdi apple da digerleride fiyatlara zam yapabilirler. Bir kac gun daha takip edelim bakalim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omerbaba06 O kullanıcısına yanıt
    Kullaniliyor. Akademisyen olmadi. Digeri olmadi. Baskada yok kamuda

• porter777 P kullanıcısına yanıt

gsb.gov.tr bende de işe yaramadı.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra

• tycoon00 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun

• gri renk 128gb s25 siparişi verdim bende. iphone 14 ile arasında kararsız kaldım ama kamu indirimi olunca fiyat iyiye geldi. bide hediyeleri var. umarım sorun çıkmaz. takas kampanyasına katıldım xiaomi telefonum ile. takas için cihazı yollarken şarj aletini ve kablosunu göndermem gerekiyor mu? 67w şarj aleti var normalde kutuda.

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Tek seferlik galiba :)

• porter777 P kullanıcısına yanıt
    Bizde adalet bakanlığı mailine ilk başta kabul etmedi deneme maili gönderdik sonra kabul etti biz cözümü böyle bulduk

• mert_özcan kullanıcısına yanıt
    İphone 15 den düz s25 e geçiyorum bende. 15i dışarıya satmak daha mantıklı kesinlikle. Plus istiyordum fakat aradaki fark çok fazla olunca 43 bine 256 gb s25 alıp geçtim. İnşallah boyuttan dolayı pişman olmam.

• Elinde %10 doğum günü indirimi olan var mı ?

S25 serisi için kullanılabiliyorsa anlaşabiliriz 😀

Malum kamu indiriminden yararlanamıyorum.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Geçen sene iyiydi 17 Ocak tanıtım yapılırken sipariş vermiştim ertesi gün kargolandı. 19 Ocak ta saat 16.00 da elime geçti kullanmaya başladım.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Ben bir defa medimarkt mağazasında bir defa samsung mağazasında ve bir defa da samsung online mağazada olmak üzere üç defa değişim yaptım. Üçünde de sadece telefonu teslim ettim. Kutu ve telefon harici kutu içeriği bende kaldı.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.