< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (58. sayfa)
-
-
Evet hocam şaka gibi gerçekten MEB yok listede bu yüzden kamu indiriminden faydalanamayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye de var hocam dün bahçeşehir akbatı da telefonları görme şansım oldu sergiliyorlar.
Neden kimse ülkemizde düz ve plus modelde 512 gb versiyonun satışta olmamasından dolayı rahatsızlığını dile getirmiyor ? Yurtdışında 512 gb varken Türkiyede olmaması rezalettir. Negatif ayrımcılıktır. Bunu dile getirin talep oluşturun ki getirilsin.
-
Siz plus için hangi renkleri tercih ediyorsunuz? Gece mavisi, gümüş ve mercan arasında kaldım ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24'ü gümüş rengi almış çok beğenmiştim. Bu defa mercan çok göz alıcı geldi mercan aldım ben.
Keşke bu konuda herkes sizin gibi hassas olsaydı.
Keşke herkes bu şikayeti samsunga dile getirseydi.
Ama insanlar artık her sene model yenilediği için hafızayı pek takmıyor.
Nasıl olsa hafıza ne kadar küçük olsa seneye aktarmasıda o kadar basit olur diye düşünüyorlar herhalde🤣
Valla ben şikayet edecek yeri bulamadım.
Şikayet edilecek yerin linkini buraya ekle bende şikayette bulunacam.
Hep beraber şikayetimizi dile getirelim belki seneye işe yarar.
Uzun yıllar kullananlar için yüksek hafıza gerçekten süper olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S25 ultra daha çok satılsın diye yapıyorlar saçma bir şekilde. Herkes ultra almak zorunda mı.
512 gigabaytlık bir alana hiçbir zaman ihtiyacım olmadı. Büyük ihtimalle de ihtiyacım olmaz. Bu benim şahsi kullanımım tabii ki... Bazı insanları bir tevhit bile yetmiyordur... 256 gigabayt çok rahat yetiyor bana. Durduk yere daha fazla para vermek istemediğim için hiç aklıma bile gelmedi. Benim gibi çok kullanıcı çok vardır bence.
-
Ben de şimdi s25 plus mercan rengini sipariş verdim. Yanında şeffaf kılıf ve 25w adaptör de aldım. Kamu indirimiyle 55100Tl civarına geldi hepsi.
iyzico ile hem %20 iade hem de ilk alışverişe 300 TL hediye kampanyalarını ilk mesaja ekledim hocam.
-
Müthişsin abi :) :)
İzico üzerinden alışveriş yapsak bile en fazla 1000Tl izico cüzdana iade yapılıyor sanırım değil mi? Yoksa s25 plus için 10000Tl'ye yakın bir iade yapması gerekir.
Evet hocam ilk mesajda da belirttiğim şekilde kampanya için üst limit 1.000 TL olarak belirlenmiş durumda. Her iki kampanyanın da linkini paylaşıyorum.
iyzico.comSömestrda Bilgisayar Oyunu & Elektronik alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan!https://www.iyzico.com/kendim-icin/somestir-gaming-elektronikiyzico.comHoş geldin! iyzico ile Öde, 300 TL Kazan! - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/sana-ozel-1000tl-ye-300-tl
-
S24 üzerine 19.000 TL verek S25 geçilmeli mi sizce arkadaşlar?
-
Düz model için çok mu gibi bilemedim...
Avantajix'in aksesuar alımına yaptığı %40 para iadesi kampanyası da ilk mesaja eklendi. Para iadesi kampanyası S25 serisi telefon alımında ve ayrıcalıklı indirim programlarında geçerli değildir.
-
Hatta yurtdışında lansmana özel 512lik versiyonu 256lık fiyatına veriyorlar.
-
Hafıza yetersiz geldiğinde görürüm ben onları
ben şahsen tel ile müşteri hizmetlerine , whatsappdan canlı desteğe her yere iletmeye çalışıyorum
illa seneye olacak diye bir şey yok , canları istesin 1 günde getirirler
-
ben ultra almak istemiyorum , o kadar büyük ekranı taşıyamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X