Benim de öyle olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (12. sayfa)
-
-
kafam hala çok karışık. 3g den beri aktif iphonecuyum. 14 pro max var şuan. 15 pro max aldım sattım. 14 e geri döndüm. 16 alacakken gaza gelip samsung aldım. pişman olursam 2.ele vermek zulüm olur.. kesin zarar ettirir. çok kafam karışık açsam mı kutuyu açmasam mı.. bilemedim valla .
-
neden pişman olacaksın ki?Her türlü memnun olursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s24 ultra almıştım 1 hafta kurcaladım. yüz tanıması şayomi mi8 lite mantığında çalışıyordu. ön kameradan. o özellik beni delirtmişti. parmak izi kullanmayı sevmiyorum .şimdi kafamı kurcalayan o. bir de alışkanlıklar işte
-
iPhone pro model kullanılabilir ama düz modelleri sevmiyorum. Ekranda akıcılık sorunu var. Face id ve 2.el değeri sorunsa Samsung almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 15pro max den geçeceğim ama tek kafamı kurcalayan samsungun yüz tanımayı kamerayla yapıyor olması
Ben de 15 pro maxtan geçiyorum.
-
iPhone dan neden bu kadar geçen var, özellikle tepe cihazlarda.
Ben Xiaomi den geçiyorum çünkü arayüzü leş.
@fiiliyol valla kamu indirimi ile aldım 71.5 kılıfla beraber ama ne bileyim. daha da altına düşerse çok üzer. alışamazsam bu paralara geri satamazsam üzer.
iphone 'dan geçme sebebim 16 pro max alacaktım. dedim değişiklik olsun.bi gidip teknoloji mağazasında kurcalayacağım olmadı aldığım gibi gider telefoncuya satarım açmadan paketi. zaten aynı parayı ya da daha fazlasını verirler kamu ve lansman var diye.
@furkanakoz aynen valla bilmiyorum. neden ısrar eder samsung bu duruma ? neyin ısrarı anlamıyorum ki bu. cimrilik mi ne yani
@Furbey40 alışırız inş ama bilmiyorum.. :)
-
Şimdiye kadar hep elma kullandım 16 pro max harici her sene yeni çıkanı aldım en son 15 peo max aldım kullanıyorum. Artık arayüz beni çok sıktı. Bir şikayetim yok aslında sadece biraz heyecan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanakoz -- 31 Ocak 2025; 23:38:15 >
1 yılı geçkin süredir iphone 15 pm kullanıyorum. İphone öncesi akıllı telefonlar çıktı çıkalı android kullanıyordum. Geçme nedenlerim,
- Banka ödemelerinde nfc temassız ödeme kullanılamıyor.
- Harici uygulama yüklenemiyor.
- Bilgisayar bağlantısında dosya, fotoğraf gönderme işleri detay istiyor, pratik değil. Bluetouth cihaz bağlantısında problem çıkarıyor. Buna benzer nedenler. İphone 2. eli iyi, değer kaybı Samsunga göre çok az. Üst model ios cihazdan üst model android cihaza geçiyorum. Bir süre kullandıktan sonra iki telefonu kıyaslama imanım olur. Memnun kalmaz isem tekrar ios düşünebilirim. Sipariş geldiğinde iphone telefonu oğluma vereceğim. Gençler iphonu daha çok istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 1 Şubat 2025; 0:2:34 > -
benim hanımda 14 pro max var, ancak o telefonunu 16 ile değişelim desem de kabul etmez :) verecek kimse yok valla mecbur beğenmezsem satacağım. 2.eli geri 70-71 e gider mi acaba gelecek ay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X