Sepetimde kullandığım lansman kodu ile hediyeler siparişimde gözükmediği için sipariş iptali yaptım ve kodu kullanamamıştım. Müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum ve tarafıma yeni kod gönderildi. Bu süreçte başka bir arkadaşın paylaştığı kodu kullanarak siparişimi oluşturdum. Bendeki kullanmadığım kodu da size özelden gönderiyorum. Sipariş vermeden önce sepette hediyelerin ücretsiz eklenip eklenmediğini iyi kontrol edin. |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kablosuz sarj ekleyebilmek için kod arıyorum yardım edebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar sonra kısmetse androide geçeceğim varsa lansman kodu biri paylaşırsa çok sevinirim.
Amazonun 75k teklifi de sepette patladı. Bari buradan yüzümüz gülsün :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kamu hesaplarında birden fazla kez sipariş vermeye müsade ediyor. Ben bir adet sipariş verdim. İkinci sepette ekli 70974tlden satın aldırıyor yalnız bu hesaplarda herkes telefon sipariş verdi. Sana hesap bilgilerini versek kendi siparişiyle ilgili endişe duyar istez istemez, iptal eder m bir sıkıntı çıkartır mı diye. Eğer bursa'dan tanıdığın varsa gönder onunla paranı senin adına sipariş vereyim. Ya da kart bilgilerini ona söyle senin kartı girip sipariş verelim. Yardımcı olmak isterim ama yanlış anlama ya sen bana tam güvenicen ya da zor bulursun yani sana hesap bilgilerini verecek birini. Tabi tanımadığın kimseyle bu meblağda güven duyup işlem yapma.
-
Selam arkadaşlar,
Kullanmayıp da lansman kodu paylaşmak isteyen var mıdır acaba?
Çok teşekkürler şimdiden
sepette lansman kodu ile her şey hazır 71.5 k ya ama. bugün bize bu paraya bunu veren samsung 1-2 aya kadar tüm vatandaşa bu fiyata verirse üzülürüm.. fiyat politikasından korkarak hala sipariş vermedik düşünüyoruz :)
edit, aldım kesin 2 aya 60k olur fiyatı oturur ağlarız. . :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 30 Ocak 2025; 2:2:42 > -
iyzico de referansı yazmamışım param geri yatacakmış ne zamana yatırırılar biliyor musunuz hızlılar mı kamu kampanyası yatana kadar biter mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam selamlar, evet haklısınız ne dediğinizi anladım ama benim demek istediğim ben kamu mailini kendi mailime bağlayıp öyle almak istiyorum. yani kendi hesabımdan kendi kartımdan alacağım. kamu mailine onay göndereceğim mail sahibi sadece kabul edecek bana bağlanacak. (tabi böyle bir şey varsa oluyorsa eğer) benim için cazip hale gelmesi saat almaya da niyetim var. hem telefon 70 küsüre geliyor hem de watch ultra % 20 indirimli oluyor ön sipariş için.
Onun için kendi almayacak birini bulman lazım. Ben sadece çoğu kişi kendi aldığı için bulman zor demek istedim. Kimse de başıma bir iş gelir mi diye çekindiğinden sadece onay da olsa uğraşmak istemez. Umarım bulursun hocam fiyat şu an için gerçekten avantajlı.
-
evet hocam çevremden bulduğum ama vermeyen oldu. ya diyorum bu senin hakkın kamuyla anlaşma yapmış samsung indirim var hakkını kullanacaksın diyorum yok veremem diyor. sadece gelen mailine onay verecek ama yapmadı. sanki işten atılacak bunu yapsa.
-
Selamlar. Kamu indirimi olan varsa özelden paylaşırsa memnun olurum. Ben de bir değerlendirme yapmak isterim.
zor ihtimal ama ben de 1 adet kamu indirimi talep ediyorum elinde olan varsa. teşekkürler şimdiden.
-
-
Merhabalar, kodu olan varsa paylaşabilir mi?
Canlı desteğin şuan cevabı bu şekilde:
"Evet bilgilendirmek isterim .... Bey.Kod ilettiğim tarihler arasında etkinliğe kayıt olunması halinde dağıtılmaktadır."
-
Az önce kamu kampanyası üzerinden satın alma yaptım. Fiyat süper.
-
Hocam smartag bende sepete ilerlerken gelmedi, ürünler içinden seçmek istediğimde de 4 lü paket gösteriyor şuan. Siz yeni mi aldınız
-
Bende stokta yok diyor. Yanlış yere mi bakıyorum
Şarj cihazı ve kılıf da sepette. Kılıfa indirim uyguladı sarj cihazı için kod bekliyorum, gelirse onu da almayı planlıyorum. Bende stok var.
-
Meb de öğretmenim. Ama kurum e postasina geçersiz diyor. O bölümü nasıl geçtiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X