yok demek istediğim kamu maili sahibi arıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyzico yöntemiyle ödedim. Fakat iyzico hesabımda da ziraat kredi kartı tanımlı.
-
arkadaşlar lasman kodu verene duacı olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lansman kodu olup da kullanmayacak olan varsa paylaşabilirse müteşekkir olurum, kendim için kullanacağım arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 29 Ocak 2025; 16:44:27 > -
Ben direk bank kart ile ödemiştim.O şekilde bile yatmadı. İptal edip iyzico cuzdan ile ödeme yaptım. Anında iyzico cüzdanına 1.000 tl yattı.
bu arada ben TEMU üzerinden aksesuar (kılıf, lens koruyucu, ekran koruyucu vs.) siparişi vermeyi düşünüyorum birazdan. S25'ler ile ilgili başka bir konu bulamadığım için buraya yazıyorum. Bu şekilde aksesuar siparişi veren oldu mu? Kim ne aldı paylaşırsa sevinirim.
-
lasman kodu olup kullanmayacak varsa bana özelden atarsa çok sevinirim
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)
75.499₺ ödeme esnasında
amazon
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WD95C
-
Merhaba kendi lansman kodumu kaybettiğim için buradaki bir arkadaştan uygun fiyata kod aldım.
Şimdi kendi kodumu buldum.
Arkadaştan aldığım fiyattan verebilirim, özelden yazabilirsiniz.
İkili kablosuz şarj aleti ve smartag2'i alışverişe ücretsiz ekliyor kodu girince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod verdiğim eleman 2 gündür kullanmamış İnşallah bir yerlerde okutmaya çalışmıyordur : D
-
Aynı şekilde ben de arayış içindeyim hocam Kaslı kılıfları pek sevmem Anca şeffaf olursa kullanırım Mümkünse şeffaf ama koruması kötü olmayan elden kolay kaymayan bi kılıf arıyorum Ekran koruyucu film olarak ise 24+tan kalan fazladan koruyucuyu kullanacağım
-
Merhaba kod olan varsa rica etsem alabilir miyim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kullanmak için başka kodunuz var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 kod vardı Birini kendim kullandım birini forumdan bedava birine verdim O da henüz kullanmamış
-
Bu fiyat iyiydi ama şimdilik stok bitti görünüyor Ara ara denemek lazım Yeni stok gelebilir
amazon
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/Samsung-Telefon-Titanyum-Android-Garantili/dp/B0DT6WD95C -
Diğer renkleri stokta var hocam.
Edit: Fiyat aynı değilmiş galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 29 Ocak 2025; 22:53:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bu renge 2 kere 8bin indirim yapılıyordu Ya yanlışlık vardı yada bu renge özel bir iş yaptılar Şuan olmuyor ya hatayı farkettiler yada stok bitti
-
merhaba, rica etsem lansman kodu olan birisi özelden atabılır mı lütfen :) sepette heyecanla bekliyorum. yardımlarınız için teşekkürler şimdiden..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X