Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
40
Favori
28.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trump istifa'ya bile yazarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 28 Ocak 2025; 16:11:1 >
  • FerhanK kullanıcısına yanıt

Kamu+lansman kodu ile s25u 512 + şeffaf kilıf almak iyi gibi duruyor.

Bu kaça geliyor hocam? Gerçi kamu kodumuz da yok ama, lansman kodu nereden bulacaz?

Benim işlem hala provizyonda görünüyor, ondan mıdır bilmem ama kampanyalar içerisinde kampanyaya dahil işleminiz bulunmamaktadır diyor (Bonus business)

• s25 fiyatları ön siparişten sonra sizce düşer mi? android cihazlar hep kanamandan sonra düşerdi hala oluyor mu? androide geçişi düşünüyorum seçenek çok, samsung tarafında 24-24fe-25 arasındayım. snapdragon işleri değiştiriyor o yüzden s25 en mantıklısı duruyor ama 52 bin de fazla. o yüzden beklemek mantıklı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 28 Ocak 2025; 17:52:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elinde kod olan varsa bana da özelden atabilir mi? bugün sipariş vereceğim

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Kamu maili + lansman kodu ile s25u 512+ şeffaf kilıf+ airtag2+hızlı kablosuz ikili şarj cihazı = 71526 lira

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ceyrek C kullanıcısına yanıt
    Benim alışverişlerimde provizyona bile hakedilen bonusu gösteriyordu kampanya altında normalde, neyse hayırlısı olsun bakalım. (Bonus Gold)

• SamiBelgin S kullanıcısına yanıt
    Ana konu sahibinde öğlen vardı hocam Ali Koç istifa dağıtıyordu, isterseniz kendisine pmden danışın.

• S25 256 alacağım, kamu mail adresini kabul etmiyor. Beklemekten başka çare yok umarım benzer kampanya gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khan143 kullanıcısına yanıt
    Daha önce hesabıza öğrenci maili tanımladıysanız kamu mailinde yine hata veriyor. Benim hesabımda üniversite mailim olduğu için kamu hesabını yeni bir hesap açıp bağlayabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerhanK -- 28 Ocak 2025; 19:29:58 >
  • khan143 kullanıcısına yanıt

Dogru sayfada mail girdigine dikkat et. Kamu magazasi secsen de ortak sayfya atiyor tekrar kamu secmen gerekiyor

• Lansman günü sabahtan kayıt olduğum için son güne kaldım diye mi bilmiyorum ancak lansman kodu bana gelmedi. Buradan bir arkadaş destek oldu siparişi verdim. Kaç gün üst üste kayıt açmıştım Samsung’a. 6.gün döndüler sağ olsunlar. Sistem hatası yüzünden gelmemiş olsa bile otomatik bir süreç olduğu için artık gönderemeyiz dediler. Benzer şekilde bekleyen varsa boşuna beklemesin yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riftwarrior -- 28 Ocak 2025; 19:59:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamu ya fiyatlar ne oluyor şimdi alanlardan bir bilgi alabirmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

s25 ultra 512gb + şeffaf kılıf 71.526tl

• Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu]

Doğum günü kuponu + lansman kodu ile beraber bu fiyata geldi. Note 10 lite değişimi ile beraber, hediyeler hariç 47 küsürlerden s24 plus sahibi oldum. Teşekkürler.

• eseslim29 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben takasa iPhone verdim fiyat ödeme de düşmedi sizin cihaz Samsung olduğu için mi acaba , müşteri hizmetleri bana easy cep üzerinden cihazı alacaz dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tremacs kullanıcısına yanıt

Sizinle aynı durumdayım müşteri hizmetleri cihazın tesliminden sonra easycep sizinle iletişime geçecek söyledikleri bölgeye kargolayacak olduğumu söyledi. Yani durum normal. Teslim işleminden sonra easycep sizden iban istiyor, 4 gün içerisinde ödeme, verdiğiniz hesaba gerçekleşiyor.

Başıma ilginç bir şey geldi. Ana konudan bulduğum kodu kullandım hediyeler tanımlandı. Siparişi tamamladıktan sonra hediyeler kayboldu. Samsung yazdım bakalım ne olacak

• sevabına lansman kodu paylaşabilecek olan varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.