Ziraat 1000 lira geri veriyor. Bu kampanya geçerli olur mu Samsung mağazasında sizce? www.bankkart.com.tr Beyaz Eşya&Elektronik Eşya Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira | Beyaz Eşya ve Ev Aletleri | Kampanyalar | Bankkart https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/beyaz-esya-ve-ev-aletleri/beyaz-esyaelektronik-esya-alisverislerinize-1000-tl-bankkart-lira |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (7. sayfa)
-
-
Paraf kartın elektronik kampanyası var, ultra siparişini paraf kartla verdim, elektronik saydı ve 1500 TL paraf puan yüklendi.
-
paraf yok hocam. Bankkart veya VakıfKart olmalı. Yine de teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 28 Ocak 2025; 21:35:32 > -
ben de aynı durumdayım, bankkartı denemek lazım. Bilgi alırsan bana da söyler misin hocam?
Ekleme: Müşteri hizmetleri telekominikasyon sektörü olarak geçer. Kampanyaya dahil olmaz dedi. Ben samsung.com'dan bulaşık çamaşır makinesi alsam ne olcak? Saçma oldu biraz.
izyco üzerinden alışveriş yapmayı deneyin hocam en kötü ihtimal. O da %20 iade veriyor ama maks 1000tl. Sanırım para hesapta kalıyor ve o sistem üzerinden yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 28 Ocak 2025; 21:55:59 > -
Lansman kodu paylaşan olursa çok sevinirim özelden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim. Bankkart 20bine 1000 beyaz esya kampanyasina saymıyor. harcama elektronik olarak görünüyor.
iYzico cuzdan ile ödemiştim.
Lansman kodu elinde olan varsa sebabına veya ücreti mukabilinde alınır.
Lansman kodu olan var ise ve paylaşabilirse çok sevinirim. Ödeme ekranında bekliyorum :)
-
Lansman kodu olan ve kullanmayı düşünmeyen özelden verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
-
Bu da baska bir aldatma politikasi, zaten bu isten anlamayan kullanicilar saniyorlar ki eger telefonum guncelleme almazsa aman bankadaki butun parami calarlar. Dostum guncelleme alip almamasina gore telefon artik oldu bitti demenize gerek yok. Suan Samsung S25 kullanirken dolandirilabilirsin, ama akilliysan, bilinc sahibiysen, Samsung S8 ile bile guvende olursun.
Kullanici hatasi tamamen, guvenlik aciklariyla alakasi yok.
-
Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana mümkünse özelden gönderirse çok çok mutlu olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyzico ile ödeme yaptım bugün, ₺1000 hesaba anında geldi. Lansman koduyla kablosuz şarj cihazı ve SmartTag2 bedavaya geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: snoppyiyzico ile ödeme yaptım bugün, ₺1000 hesaba anında geldi. Lansman koduyla kablosuz şarj cihazı ve SmartTag2 bedavaya geliyor.
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
bunun teyidini ben yapamam ancak alan birisi bu konuda bizi bilgilendirebilir
-
Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana mümkünse özelden gönderirse çok çok mutlu olurumm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankart ile mi hocam?
kamu maili ile ilgili yardımcı olabilecek var mı bulamadım
mağza sekmesindeydi sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X