Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
311
Cevap
40
Favori
28.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki kod sadece smarttag veriyor. Şarjı da kapsayan kod özelden atabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Hocam bana gönderme imkanınız var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serdenboduroglu kullanıcısına yanıt

valla ilk atana attım dostum...

• Ben her şeyi anladım ama kamu maili nedir onu çözemedim. Ben öğretmenim ama öyle bir mail bilmiyorum

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam teşekkür ederim

• Lansman kodu ve kamu indirimi ile s25+ ne kadara düşüyor arkadaşlar? Bakma imkanı olan bir arkadaş bilgi verebilir mi?

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Lansman kodu indirim yapmıyor sadece smart tag2 ve kablosuz hızlı şarj veriyor. 53974 lira 256gb s25+
    Ultra dışındaki cihazlarda pek bir avantaj yok 1 ay sonra piyasada bundan daha aşağıda bile bulabilirsiniz.

• FerhanK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• shinqo S kullanıcısına yanıt

meb.gov.tr uzantılı mail alıp alamayacağınız sorun hocam okul müdürlüğüne gerekirse il ilçe milli eğitime

• Samsung shop mobil uygulamayı indirin uygulamaya özel smart tag 2 yi ücretsiz veriyor arkadaşlar.

• Lansman kodu verebilecek var mı ?

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Geriye sadece 2li hızlı şarj kalıyor, onu da Samsung uygulamasındaki canlı chate yazarak kod alan 2 tanıdığım var, isteyenler bir denesin bence. Şarj aletleri stoklarla sınırlı ve sayısı kadar kod vardır ellerinde, hala dağıtmadıkları kod varsa verirler.

• Ben dün canlı chata yazdım, airtag için kod verdiler. o şekilde sipariş verdim.

• S24ü s25'in herhangi bir modeline değişim kampanyasıyla yükseltmek için fırsat kolluyorum kamu zart zurtu değil de umarım geçen yıla benzer bir kampanya olur.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Kamu indirimi 31 ocak son. Bittikten sonra ileriki aylarda yerine 2 katı takas desteği gelebilir bu durumda da verdiği hediyeler ve 2 kat hafıza kampanyası kadar iyi bir kampanya olmayabilir. Ultra alacaksanız telefonu dışarıda satarak kamu+lansman kodu ile s25u 512 + şeffaf kilıf almak iyi gibi duruyor. Ultra dışındaki modellere bir şey diyemem onlar için ileride daha avantajlı olabilir.

• takirti kullanıcısına yanıt
    Bonus Flaşta 31 Ocak'a kadar Garanti BBVA POS’larından tek seferde yapılacak 50.000 TL ve üzeri tüm beyaz eşya, küçük ev aletleri, bilgisayar ve elektrik-elektronik eşya alışverişlerinize 1.000 TL bonus verilecektir.
    Bu kampanya Samsung shopta çalışır mı acaba? Teyit edebilirsek başa sabitleyebilirsiniz.

• kamu maili olup da kullanmayacak olan varsa yardımcı olabilecek var mı. bulamadım arıyorum da. cuma son günmüş.

• lansman kodu da sadece kablosuz şarj için kod da canlı sohbette verilmiyor. Alanlar nasıl almış bilmiyorum. Müşteri temsilcisi buradan kod veremiyoruz diyorlar.

Lansman kodu kullanmayacak varsa gönderebilirsiniz.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Ana konuda Ali Koç İstifa'ya yazın dağıtıyordu 2 saat önce,

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.