< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (10. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gov uzantılı olacak, meb olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar elinde lansman kodu olan varsa paylaşabilirse sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün bunu amazından 3 kere 2 farklı hesaptan satın aldım hepsini de 4 dk sonra iptal ettiler. iyi ki etmişler kamu kampanyasını bilmiyordum daha ucuza aldım. her işte hayır varmış.
-
ben org ve bel uzantılı mailleri de denedim onları da kabul etmedi. gov kabul etti.
-
lansman kodu verebilecek varsa bende telefon almayı planlıyorum teşekkürler
-
Merhaba. Eşim kamu çalışanı (doktor) olduğu için onun saglik.gov.tr uzantılı mail adresini kullandım hatta kamu çalışanı çok var çevremizde alıp satsam mı diye düşünmüyor değilim 😂😂 Geçen hafta 512gb 83500₺ ön sipariş vermiştim ama bugün kamu indirimi olduğunu öğrendim bir yerde. Önceki siparişi iptal edeceğim. Gördüğünüz gibi 512gb dan daha uygun fiyata 1tb aldım inanılmaz avantajlı bir alışveriş oldu benim için. Eski cihazımı umarım ekstre son ödemeden önce satabilirim 15 pro max 512gb 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kamu indiriminde düz s25 ne kadara geliyor? kamu mailim yok merak ettim sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamu indirimi kullandırabilecek arkadaş varsa çok çok makbule geçecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
128 gb 43,774
256 ise 47.174
-
Bugün yarın S25 satın alacağım. Kullanmayacak olan biri özelden lansman ön kayıt kodunu benimle paylaşabilirse çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser8 -- 31 Ocak 2025; 0:10:31 >
Ah şunlarda bir de taksit ya da kredi olaydi ne vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arvelo
kamu indiriminde düz s25 ne kadara geliyor? kamu mailim yok merak ettim sadece.S25 Ultra 1 TB + Şeffaf Kılıf
Kamu indirimsiz fiyatı : 92.149 TL
Kamu indirimli fiyatı : 78.326 TL
Arasındaki fark : 13.823 TL
-
Sepette de 8k düşüyor
S25 plus snepdragon mu birde bu s25plus 512liği nekadara geliyor sineğin yağını sıkar gibi yapsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğbey -- 31 Ocak 2025; 0:43:21 >
Bugün kamu kampanyası son günü dediler ya da öyle varsayarak ön sipariş verecem lansman kodu için başvuru yaptım gün içersinde gelmeseni bekleyeceğim,ben sipariş verdikten sonra tekrardan kamu kampanyasına izin verirse yardımcı olmaya çalışabilirim
-
hocam lansman kodu için ne yapmak gerekiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezamorta008 -- 31 Ocak 2025; 0:53:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tanıtımdan önce kayıt yaptırmak gerekiyordu diye biliyorum ben kayıt yapmama rağmen kod gönderilmedi onun için canlı temsilciyle görüştüm bugün kod gelir inşallah yoksa mecburen hediyesiz alacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal.757 -- 31 Ocak 2025; 1:23:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X