Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Biyolog3435 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.231
Cevap
414
Favori
748.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şebekenin çekimi nasıl. Ben eskiden mobil hattan dolayı böyle bi sorun görmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Öyle demeyin talep çok var, ben oradayken 3 kişi aldı çıktı. Mağaza kalabalık diye almadım yarın mavi veya gri alıyorum bir tane daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Benim 3.tercihimdi ama mağazada canlı görünce direkt beyaz almıştım...

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Vatan mağazasında mavi rengi bende inceledim. Başarılı bir mavi olmuş ama stoklarında yoktu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 8 Mart 2025; 20:1:31 >
  • Biyolog3435 B kullanıcısına yanıt
    Köyde bulunacağınız arazi taşlı ise mutlaka öyle bi kılıf lazım. Elden düştü mü cihaz iptal. Ben dağ taş çok geziyorum. LG G4 vardı. Tek düşmede iptal olmuştu telefon. Kısaca tarla tokat varsa bu tip kılıflar çok iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal sitedeki silikon kılıf aldığına pişman oldum. Şimdi telefonu cebe koyamıyorum zor giriyor koyduktan sonra da çıkaramıyorum zor çıkıyor.

Var mı bu nalet olası problemin çözümü?

• MusashimaruKoyo kullanıcısına yanıt
    Tek çözüm iade... en kısa kestirme yol...

• Biyolog3435 B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aynısı bende de var ama 200tl ye nasıl alabildiniz bu kılıfı çok garip geldi bana.Kupon felan bile olsa zor vergisiz olarak 350-390 tl arasıydı ocak sonundan beri ve 360 gibi fiyata vergi eklenince 600tl oluyordu yanlış mı yazdınız acaba ?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bugün turkcele geçiş başvurusu yaptım.
    3.4 güne geçiş olur.
    Deneyip sonucu buraya yazarım.
    Olmazsa ekran kaydını alıp telefonla birlikte gönderir, içine de yaşadığım sorun ile ilgili not yazar ve galerideki videoyu izleyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu paket güzele benziyor videolarında da görüyorum kadının. ortaklaşa alsak nasıl olur satın alınca mail geliyor maili göndeririz birbirimize indirip kurarız telefona.
    hayls world
    Animated Wallpaper Pack - Pulse
    https://haylsworld.com/products/pulse-motion-pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 8 Mart 2025; 21:51:27 >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Telefonda ne var ne yok tüm uygulamaları kaldırdım sim kartı bile çıkardım. Asla bu dereceleri göremiyorum. Sonuç olarak derecelerde pek bir fark olmadı

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Oyun oynasam o derecelerin üstüne rahatlıkla çıkar heralde

• fatih_yucedag F kullanıcısına yanıt

Şebeke çekiminde problem yok. S23 ultradan geçiş yaptım. Böyle sorunla hiç karşılaşmadım

• Merhabalar konu dışı ama yardımınıza ihtiyacım var. 3 gün öncesine kadar foruma girdiğim zaman en son şu sayfada kalmıştınız oraya git diye bir buton vardı. Çok kullanışlı oluyordu şimdi yok. Ön belleği temizledim, uygulmayı silip tekrar yükledim ama olmadı çözemedim. En çok takip ettiğim konu bu olduğu için size sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocelot35

Hayırlı olsun aynısı bende de var ama 200tl ye nasıl alabildiniz bu kılıfı çok garip geldi bana.Kupon felan bile olsa zor vergisiz olarak 350-390 tl arasıydı ocak sonundan beri ve 360 gibi fiyata vergi eklenince 600tl oluyordu yanlış mı yazdınız acaba ?

Normal fiyatını yazdım. Kılıf 202tl + 226tl vergi toplam 428tl ödedim. Fazlasını hakediyor :D

• sabriweb S kullanıcısına yanıt
    Üstteki konu ismine dokunun. Kou bilgisini seçin , aşağıda sürekli kaldığım yerden devam et seçeneği var.

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

son zamanların en güzel içeriklerini üretiyor her videosunu takip ederim. ortak olabilirim alırsanız.

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Sanırım yurtdışındasınız, orijinal AR ekran koruyucu satılıyor mu orada?

• umutsah kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bulamadım konu bilgisinde. Ekran alıntısı atma şansınız var mı ?

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Biliyorum bu kadını güzel kaliteli içerik üretiyor s25u 16pm karşılaştırmasını izlemeyenler izlesin derim.Ayrıca katılırım kardeşim ayarla kaç kişi toplanacaksa banada İbn atarsın

• 
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.