Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: atabey444 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
22.231
Cevap
414
Favori
748.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kişi olduk :) ben, @Ocelot35 @saltukc

• One ui 7 de şu bildirim gruplama herkeste sorunlu mu? Mesela instagram aynı kişiden gelmiyorsa mesaj falan, gruplamıyor. Bonusflaş keza gruplamıyor. Başka da vardır da aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MusashimaruKoyo kullanıcısına yanıt
    Bende almıştım 20 günde soyuldu köşeler, s pen kısmından parçalamaya başladığını farkettim. 20 günde bu kadar aşındıysa ilerleyen günlerde şarj kısmı falan hep kopardı.
    Servise yolladım ve para iadesi istedim.
    İade şansınız varsa süre dolmadan hemen iade edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Mağazaya bir uğrayıp bakacağım ama sayenizde şimdiden karar verdim bile diyelim Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Arkadaşlar selamlar

Duyduğum kadarıyla "Güç tasarrufu" modunda 120hz korunabiliyormuş. Doğru mu?

• Bu da benden olsun. Dün kurulum yaptım. Tamamı wifi ofis+ev kullanımı.1440p, koyu mod. İşi gücü bıraktım denemek istedim. Bence enerji tüketimi konusunda olmuş.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Evet, bazı şeyleri grupluyor, bazı şeyleri gruplamıyor. Neye göre gruplayıp neye göre gruplamadığını da anlayamadım.
    Apple'da bu çok iyi çalışıyordu.
    Çözebilsek şu olayı çok iyi olacak.

• FarisAga F kullanıcısına yanıt
    Sizin pil dopingli galiba

Çok güzel değerler. Ben de S24 Plus dan geçtim bu cihaza. S24 Plus da gayet memnundum batarya performansından. Ama S25 Ultra cidden çok iyi.

Aynı değerleri alıyorum koyu mod kullanmıyorum hatta.Ama gerçekten wifi pil kullanım mükemmel diyebiliriz.Full mobil veride - 1-2 saat rahat söyleriz güneşli açık havada.

• Full mobil veri.

• qTr kullanıcısına yanıt

Normal üstad sıfır sosyal medya telefon görüşmesi yada WhatsApp görüntülü görüşme felan yok.Youtube kullanımı yok ama değerler iyi yani yinede.Demek istediğim şey wifi mobil veriye göre neredeyse 2 kat daha verimli.Bizim telefon mobil veride özellikle açık alan ekran ışığı açık olsun youtube da felan çok takılın çok telefon görüşmesi yapın wifi e göre yinede daha fazla tüketiyor karanlık mod yada kısıtlamalı kullanım olsa dahi mobil veri wifi e göre daha verimsiz.Bu arada mutlu yıllar.

• Ocelot35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

• arkasia kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfırlayıp hiç yedekten yükleme yapmadıktan sonra da böyleyse bence sizin cihazda sorun var derim ben.

Eğer öyleyse bence bütün bu işlemleri yaptığınızı anlatan bir yazı yazıp Kadıköy Samsung servisine bence yollayın. Bu sıcaklık değerlerini de ekran görüntüsü alıp galeri de bırakın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Pil teknolojisinde fark olmamasına rağmen yeni nesil çip ve yazılım cidden öncekine fark atıyor.

• whatsapp sizde de arada bir bildirim panelinde , bağlantınız kontrol ediliyor uyarısı geliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Beni de ekle hocam. 🙂

• enineboyuna06 E kullanıcısına yanıt
    Snapdragon'un elite serisi, Gen 3'e göre pil verimliliği üzerine fark atmış bence. Karşılaştırma videolarında da belli ediyor kendini zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 9 Mart 2025; 5:34:58 >
  • İyizico 25 bin liraya bin lira kampanyası gelmiş samsungda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 9 Mart 2025; 5:41:12 >
    Merhaba.
    Sizin cihaz ile kendi cihazımı kıyaslıyorum da size zahmet, kalan süre sonunda da yine paylaşır mısınız?

Şu anda ikimizin de full mobil veri kullanımı ile %55 şarj kullanımı var ve benim Ekran süresi size göre 1 saat 20 dk civarı daha az.
    Kalan sürede yine aynı oranda fark olacak ve toplamda 2 saatten fazla bir süre söz konusuysa ben bir sıfırlama yaparım artık.

• 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.