Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1107. sayfa)

-
-
One ui 7 de şu bildirim gruplama herkeste sorunlu mu? Mesela instagram aynı kişiden gelmiyorsa mesaj falan, gruplamıyor. Bonusflaş keza gruplamıyor. Başka da vardır da aklıma gelenler bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende almıştım 20 günde soyuldu köşeler, s pen kısmından parçalamaya başladığını farkettim. 20 günde bu kadar aşındıysa ilerleyen günlerde şarj kısmı falan hep kopardı.
Servise yolladım ve para iadesi istedim.
İade şansınız varsa süre dolmadan hemen iade edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Mağazaya bir uğrayıp bakacağım ama sayenizde şimdiden karar verdim bile diyelim
-
Arkadaşlar selamlar
Duyduğum kadarıyla "Güç tasarrufu" modunda 120hz korunabiliyormuş. Doğru mu?
-
-
Evet, bazı şeyleri grupluyor, bazı şeyleri gruplamıyor. Neye göre gruplayıp neye göre gruplamadığını da anlayamadım.
Apple'da bu çok iyi çalışıyordu.
Çözebilsek şu olayı çok iyi olacak.
Sizin pil dopingli galiba
Çok güzel değerler. Ben de S24 Plus dan geçtim bu cihaza. S24 Plus da gayet memnundum batarya performansından. Ama S25 Ultra cidden çok iyi.
Aynı değerleri alıyorum koyu mod kullanmıyorum hatta.Ama gerçekten wifi pil kullanım mükemmel diyebiliriz.Full mobil veride - 1-2 saat rahat söyleriz güneşli açık havada.
-
Normal üstad sıfır sosyal medya telefon görüşmesi yada WhatsApp görüntülü görüşme felan yok.Youtube kullanımı yok ama değerler iyi yani yinede.Demek istediğim şey wifi mobil veriye göre neredeyse 2 kat daha verimli.Bizim telefon mobil veride özellikle açık alan ekran ışığı açık olsun youtube da felan çok takılın çok telefon görüşmesi yapın wifi e göre yinede daha fazla tüketiyor karanlık mod yada kısıtlamalı kullanım olsa dahi mobil veri wifi e göre daha verimsiz.Bu arada mutlu yıllar.
Teşekkür ederim :)
Hocam sıfırlayıp hiç yedekten yükleme yapmadıktan sonra da böyleyse bence sizin cihazda sorun var derim ben.
Eğer öyleyse bence bütün bu işlemleri yaptığınızı anlatan bir yazı yazıp Kadıköy Samsung servisine bence yollayın. Bu sıcaklık değerlerini de ekran görüntüsü alıp galeri de bırakın.
Pil teknolojisinde fark olmamasına rağmen yeni nesil çip ve yazılım cidden öncekine fark atıyor.
whatsapp sizde de arada bir bildirim panelinde , bağlantınız kontrol ediliyor uyarısı geliyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de ekle hocam. 🙂
Snapdragon'un elite serisi, Gen 3'e göre pil verimliliği üzerine fark atmış bence. Karşılaştırma videolarında da belli ediyor kendini zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 9 Mart 2025; 5:34:58 >
-
Merhaba.
Sizin cihaz ile kendi cihazımı kıyaslıyorum da size zahmet, kalan süre sonunda da yine paylaşır mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X