< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1108. sayfa)

-
-
Evet, bu durum neden oluyor bende anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün androidlerde var sanırım. WhatsApp Bildirim ayarlarından diğer kısmını kapattım. Görünmüyor artık bende.
Diğer dediğiniz kısım hangisi bulamadım, birde wp için pil ayarlarında kısıtlamasız mı yoksa optimize olarak mı kullanıyorsunuz?
Burada mağazalara henüz ulaşmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfırladıktan sonra pil döngüsü kaldığı yerden devam ediyor değil mi? telefondan hiç şikayetim yok amaboş vakit bulduğum için sıfırlasam mı diye düşünüyorum
-
-
Bu fiyat gerçekse bir daha samsung telefon almam 2 hafta önce 80 bin tl para verdik
-
Satıcının kim olduğunu da yazın lütfen. Bu seferlik ben yazayım. HOBİYÜN ÖRGÜ EVİ
Hobi Yün Örgü Evi tarafından satılıyor satın alanlara yanında rengarenk iplikler bedava alın kendinize kazak örün kışı sıcak geçirin..
Bence hemen aldığınız telefonu iade edip 10 bin tl kara geçebilirsiniz. Tavsiyemdir
Hepsiburada üzerinden satıcı nasıl dolandırabilir ki faturayı keserken imei yazmak zorunda böyle bir durumda hepsiburada da sorumlu olmuyor mu?
Ödeme kısmında satıcı bilgileri.
SATICI:
Ünvanı: AKT20 SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
Adresi: SÜMER MAH. 119/1 SK. No:18 B Daire: MERKEZEFENDİ - MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
Telefon: 05538001001
Fax:
Müşteri Hizmetleri Telefon: 0850 252 40 00
Mersis Numarası: 0039072887600001
-
Bende denizlideyim elden teslim almaya gideyim bari böyle bi fiyat varsa
Siyah rengide 63 bin !!!!
-
Dümen zaten belli bu
belkide akakçe üzerinden falan otomatik fiyat düşüşü yansır sa amazonda otomatik fiyat düşürübiliyor bunu yapmayı deniyor olabilirler.
-
Bunlar oltalama sistemi, ürünü aldırtıyor sana sonra, aldığın satıcı sana mesaj atıyor, WhatsApp veya sms diyorki sistemde sorun var, parayı IBAN a at göndereyim diyor. Bu kişi de atıyor. Mağaza sistemden kayboluyor ve uçuyor. Aynı oltalama sistemi N11 de de mevcut. Bunun için uyarı bile koydular. Ucuz etin yahnisi yenmez, kısaca.
Hepsiburadaya canlıdan yazdım fiyatta bir gariplik var diye satıcıların yazdığı fiyata karışamıyoruz diye cevap verdiler. Herkes dikkatli olsun o zaman bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X